cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2020.

clock-img

02.02.2020, 12:07

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Pogledaj vilu Janis, kod Piso Krioneri plaže, drži je naš čovek iz Jagodine, sećam se da su neki naš ljudi bili tu i bili su zadovoljni. Mi smo bili u vili Nafsika, ona je skroz pore šume maslinjaka, fino nam je bilo, pešaka smo išli i na Lihnos plažu, koja je pored Parge, može se i kolima do nje, par minuta. Ista gazdarica drži i restoran Nafsika u centru, pa smo imali popust i tu neada klopali.

Druga opcija je da budete smešteni iznad Valtos plaže, koja je lepa, ali su nama više legle Piso Krioneri i Lihnos a i bile su nam bliže. Imaš još i gradsku plažu, ona je pored Piso Krioneri a prekoputa ostrvceta sa crkvom, do njega smo plivali i bili do crkve.

Parga je mnooogo slatka, meni jedan od lepših gradića u Grčkoj.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Odlucismo se za Pargu.
Krecemo u potragu za smestajem. 
Imate li neki proveren smestaj tamo da preporucite i kontakt? Ne bi isli preko agencine. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

02.02.2020, 12:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Jonsko je hladnije, mada je recimo meni bila hladnija voda na LImnosu koji je u Egeju, nego na Krfu koji je ja na Jonskom, U Pargi nam je bila ok voda, ali smo bili u špicu sezone, kraj jula-počtak avgusta, a smena pre nas nam je pričala da su se jedva kupali, koliko j bila hladna voda, ali sve zavisi i od godine do godine, te godine je bilo u julu svuda hladno more, a posebno u Pargi, Sivoti. Tu ima dosta izvora, rečica koje se ulivaju u more, pa dodatno hlade vodu.

IZVORNA PORUKA: branki*

ana,isli ste autom ?koliko daleko?i je li jonsko more hladnije u odnosu na egejsko,mm tako kaze?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

02.02.2020, 12:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

IZVORNA PORUKA: branki*

ana,isli ste autom ?koliko daleko?i je li jonsko more hladnije u odnosu na egejsko,mm tako kaze?

Da, autom. Mi smo bili početkom jula (a jun je te godine bio hladan) pa se more nije ugrejalo i bilo je hladno. Kraj jula, avgust je super ali to prosto zavisi kakvo je vreme bilo ranije. Na Lefkadi smo bili u avgustu i more je bilo baš taman.

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.2.2020 12:14:05 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.02.2020, 12:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala,drugarrkeuser posted image upravo citam neke postove sa rr od ranije,dunja hvali limnos,puno toga ima,treba da se prati i da se ubode.ja tako kad cujem da su 4 njij isli avionom za 1600 e ili sam cak citala i tunis za tu cenu,bude mi neizvodljivo.nikad nismo naisli na takvu ponudu.
i da,uvek idemo prvog jula ii sam kraj juna,tako je od kako imamo decu.

< Poruku je uredio branki* -- 2.2.2020 12:19:29 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.02.2020, 12:49

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ne mora da znaci da je Jonsko hladno uvek. Mi smo bili od 15-30 juna na Paksosu voda je bila prelepa.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

02.02.2020, 13:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Hvala dRRugarke ❤️
Lako nam je sad kad je Iva velika, nek se kupa i u ladnom 😁

clock-img

02.02.2020, 14:47

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ivanka obavezno izlet iz Parge do Paksosa.😁Ne propustite.

clock-img

02.02.2020, 14:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Ivanka obavezno izlet iz Parge do Paksosa.😁Ne propustite.

Hvala Masnice, evo mm odmah gugla sta je Paksos 😊

clock-img

02.02.2020, 15:34

clock-img

pari

pencil-img

6778

Paksos je ostrvo, bas lepo. Mi smo bili jedne godine na Naksosu i Paksosu... Ja volim ostrva

sitnice i emocije čine život...

clock-img

02.02.2020, 15:38

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Mi smo prosle godine bili na letovanju na Paksosu.

Ljudi moji to je raj, kako to mesto odise mirom ,lepotom a tek Antipaksos.🤩😍😍😍
Pari da niste Vi bili na Parosu?

clock-img

02.02.2020, 15:39

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Jer mi smo bili na Paksosu i Antipaksosu. A Gagana na Naxos i Parosu cini mi se.

clock-img

03.02.2020, 16:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Ko je beše bio u kampu Armenistis na Sitoniji? Mama jo, vi?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

03.02.2020, 16:57

clock-img

pari

pencil-img

6778

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Mi smo prosle godine bili na letovanju na Paksosu.

Ljudi moji to je raj, kako to mesto odise mirom ,lepotom a tek Antipaksos.🤩😍😍😍
Pari da niste Vi bili na Parosu?

U pravu si!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

04.02.2020, 00:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Anči, ja mislim da je Mama Jo bila u Talati, ako se dobro sećam. Znam da se meni onomad jako dopao, ali nešto lše ocene oba imaju na tripadvisoru ..

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ko je beše bio u kampu Armenistis na Sitoniji? Mama jo, vi?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.02.2020, 01:49

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ana, bio je moj brat da obiđe, detaljno su ga sproveli pre par godina i od tada nas svake godine gnjavi da idemo tamo zajedno. Njemu se jako dopalo. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.02.2020, 06:51

clock-img

jess021

pencil-img

13391

Mi još uvek ništa. Razgledamo, tražimo ponude.

Skoro su moji prijatelji gledali Thalata kamp, za njih četvoro 1000€ smeštaj. Ja nisam za te varijante, pogotovo što nisam nesto ni oduševljena plažom Kalamitsi. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

04.02.2020, 07:18

clock-img

jess021

pencil-img

13391

Da li je bio neko u Ormos Panagiosu? Bili mm i ja, ali za 1.maj, pa nije merodavno

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

04.02.2020, 07:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: jess021

Skoro su moji prijatelji gledali Thalata kamp, za njih četvoro 1000€ smeštaj. Ja nisam za te varijante, pogotovo što nisam nesto ni oduševljena plažom Kalamitsi. 

Jao, Jess, pa vi ste šou! user posted image

Ni ja nisam za kampovanje, ali mm bi želeo. On je kao dete stalno išao u Hrvatsku na more u kampove, uglavnom na ostrva, i za njega je to savršeno letovanje. Imali su svoju brako prikolicu i svu opremu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.02.2020, 09:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

E jeste, ona je bila u Thalata kampu.

Jass, ovo je kamp ali imaš i kućice, mnogo je lepo. Nisam ja za šator user posted image Ali 100 evra dnevno... malo mi se ne daje...

clock-img

04.02.2020, 11:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: jess021

Jao, Jess, pa vi ste šou! user posted image

Ni ja nisam za kampovanje, ali mm bi želeo. On je kao dete stalno išao u Hrvatsku na more u kampove, uglavnom na ostrva, i za njega je to savršeno letovanje. Imali su svoju brako prikolicu i svu opremu.

Kao i ja u detinjstvu. I provodili smo se super. Ali sad kad sam odrasla to mi se ne sviđa. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.02.2020, 12:00

clock-img

branki*

pencil-img

20828

meni se ne dopada kampovanje nikako.nisam taj tip uopste.ali,vrv da bi deci bilo super zanimljivo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.02.2020, 12:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Ja isto ne volim kampovanje, ali što reče Anči, ovde ima tih kućica, koje zapravo nisu kamp, u njima sve ima.

A ja pre nekih 20 dana videh na FB da je moja najbolja drugarica iz osnovne, koja ži na NZelanu nabavila ogroman kamper, došla joj mama iz Bg, i svi skupa, Muž, drugarica, dve ćerke i baba, išli na proputovanje ostrvom, baš je delovalo po slikama kao fantazija, a kamper unutra predivan, prava pokretna kuća.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.02.2020, 12:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Branki, ovo nije klasičan kamp klik ili klik ili klik

clock-img

04.02.2020, 12:47

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Wooooow, ovo je meni vrh, vrh, vrh. Jedino sto bih se plasila oluja koje su se desavale poslednjih godina u GR, ne znam koliko je bezbedno biti smesten u takvom kampu. Ali ne znam da sam skoro videla nesto sto mi se ovoliko dopada

clock-img

04.02.2020, 12:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Bubi, ja to gledam još od prošle ili pretprošle godine, mnogo je lepo. Definitivno bi tamo išli u avgustu baš zbog tih oluja, nekako se uvek dešavaju u julu.