gagi,ja mislim da postoji odredjeni problem koji je duboko potisnut u tebi,tvojim mislima,tvojoj podsvesti,koji mozda svesvno ili nesvesno zelis da zaboravis ili ostavis tu gde jeste.Preispitaj se sta ti smeta,sta te jede,budi iskrena prema sebi,i pokusaj da se suocis sa njim,ili da ga resis ili da ga ostavis iza sebe.Mislim da bi bilo dobro da porazgovaras sa nekim o tome,ko ti je blizak,ko bi te razumeo,bez osudjivanja,popovanja,kritikovnja...jednostavno sa nekim ko bi te umeo saslusati i iskreno ti reci svoje misljenje i savet.
Kada se oset____im tako,uvek se preispitam sta bi mogao biti uzrok svemu tome,i sta bi mozda trebala da promenim ili da se promeni da bi se sve vratilo u normalu.I opet razmislim da zivot bez te konstantne borbe ne bi imao svoju vrednost,smisao...padovi,usponi...sve su to propratni elementi jednog zivotnog puta.Mene uvek vrati u zivot misao da imam za koga da zivim,za moje dete i svoju porodicu,oni su mi prava blagodat koju je danas tesko stvoriti i odrzati.Ali hocu i da zivim zato sto mi je zivot podaren sa praznim stranicama koje ja treba da ispisem i stvorim svoju pricu,a monotona prica svakako nije zanimljiva,zato je normalno da se u njoj preplicu konstantna stanja borbe,tuge,srece,depresije,nezadovoljstva,uspeha...Svako od nas predstavlja vaznu kariku ove planete,zato je i stvoren,sa odredjenom svrhom,to me uvek drzi da ne padnem.Vreme u kojem zivimo nije zavidno i sigurno utice i na kvalitet zivota,ali opet pomislim bilo je i gore,pa mora biti i bolje,nece doveka biti ovako,promene su neizbezne...A ako bi tebi znacilo da potrazis i strucnu pomoc sto da ne,ali mislim da je sve na nama samima,mi smo ti koji moramo da se borimo i suocimo sa problemom.U svakom slucaju zelim ti sve najbolje i da sve to uskoro nestane kao ruzan san.
< Poruku je uredio Brana -- 17.2.2012 14:45:10 >
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!