cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

17.02.2012, 13:18

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.02.2012, 13:25

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 13:57

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ima ova jedna pesma koja to sve lepo opisuje D mol ili Slovenska

< Poruku je uredio vukosava -- 17.2.2012 13:59:55 >

clock-img

17.02.2012, 14:34

clock-img

Brana

pencil-img

4456

gagi,ja mislim da postoji odredjeni problem koji je duboko potisnut u tebi,tvojim mislima,tvojoj podsvesti,koji mozda svesvno ili nesvesno zelis da zaboravis ili ostavis tu gde jeste.Preispitaj se sta ti smeta,sta te jede,budi iskrena prema sebi,i pokusaj da se suocis sa njim,ili da ga resis ili da ga ostavis iza sebe.Mislim da bi bilo dobro da porazgovaras sa nekim o tome,ko ti je blizak,ko bi te razumeo,bez osudjivanja,popovanja,kritikovnja...jednostavno sa nekim ko bi te umeo saslusati i iskreno ti reci svoje misljenje i savet.
Kada se oset____im tako,uvek se preispitam sta bi mogao biti uzrok svemu tome,i sta bi mozda trebala da promenim ili da se promeni da bi se sve vratilo u normalu.I opet razmislim da zivot bez te konstantne borbe ne bi imao svoju vrednost,smisao...padovi,usponi...sve su to propratni elementi jednog zivotnog puta.Mene uvek vrati u zivot misao da imam za koga da zivim,za moje dete i svoju porodicu,oni su mi prava blagodat koju je danas tesko stvoriti i odrzati.Ali hocu i da zivim zato sto mi je zivot podaren sa praznim stranicama koje ja treba da ispisem i stvorim svoju pricu,a monotona prica svakako nije zanimljiva,zato je normalno da se u njoj preplicu konstantna stanja borbe,tuge,srece,depresije,nezadovoljstva,uspeha...Svako od nas predstavlja vaznu kariku ove planete,zato je i stvoren,sa odredjenom svrhom,to me uvek drzi da ne padnem.Vreme u kojem zivimo nije zavidno i sigurno utice i na kvalitet zivota,ali opet pomislim bilo je i gore,pa mora biti i bolje,nece doveka biti ovako,promene su neizbezne...A ako bi tebi znacilo da potrazis i strucnu pomoc sto da ne,ali mislim da je sve na nama samima,mi smo ti koji moramo da se borimo i suocimo sa problemom.U svakom slucaju zelim ti sve najbolje i da sve to uskoro nestane kao ruzan san.user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 17.2.2012 14:45:10 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

17.02.2012, 14:55

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Izvinite sto upadam u temu, ja bih samo da user posted image user posted image user posted image  moju drugaricu Branuuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

17.02.2012, 15:06

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Duso dragauser posted image user posted image user posted image user posted image
saljem ti pp.user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

17.02.2012, 17:47

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Mene je uhvatila neka beda zadnje dve nedelje. Bas beda i tuga. Krenulo je kad mi je jedna jako jako draga osoba iz porodice bila u problemu i kad sam se osecala previse daleko i bespomocno da je zagrlim i da joj dam prodrsku kad joj treba. A nastavilo se kad sam prosle nedelje cula da mi drugarica ima tumor, u ponedeljak ce znati rezultate biopsije. Nasli su joj jos jedan tumor. Nekako su mi od njih dve presle te tuzne i mracne emocije. Nekad budem kao sundjer, slusam nekoga, ali mi se cini da upijem sav taj mrak i Dmol od njih. I posle nikako da ga oteram i izbacim. Evo juce i danas mi je cini mi se bolje, nekako sam postala ona stara.

clock-img

17.02.2012, 18:08

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 18:10

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Gagi, jel ti radis ili si sama kuci sa decom?

clock-img

17.02.2012, 18:13

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 18:46

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Mozda si izrpljena i usled toga i tuzna... Nije lako biti sam sa decom ceo dan...

clock-img

17.02.2012, 18:56

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 20:46

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 20:58

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: gagi

Danas sam nesto razmisljala,meni treba akcije,ja ne znam da mirujem,hocu da izadem da se na pijem ,da se isplesem imam osjecaj da mi to fali.

Zal za mlados' I meni to sve fali... user posted image

clock-img

17.02.2012, 21:02

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 21:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Danas sam nesto razmisljala,meni treba akcije,ja ne znam da mirujem,hocu da izadem da se na pijem ,da se isplesem imam osjecaj da mi to fali.

Onda ZAM za 8. mart .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

17.02.2012, 21:08

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 21:09

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Nista striperi .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

17.02.2012, 21:11

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

17.02.2012, 21:21

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Vidi ti ovih mojih banjalucanki,cccccccc,sram vas bilo,kakve to stripere spominjete?user posted image

clock-img

17.02.2012, 21:21

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Gagi, polako a da uzmeš neku ženu da pomaže? Ja sam sama sa dva dečaka jedan 15 god a drugi 3,5 mm nije tu 6 meseci i mene nekad uhvati frka uglavnom noću ali sutra jovo nanovo, nema kod drugi osim mene i žene koja čuva Miloša.

clock-img

17.02.2012, 21:42

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

18.02.2012, 06:53

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Vukosava ti bar znas sta ti je..................znas uzrok svemu tome.

Meni to dolazi bez i kakvog razloga.

Ništa nije bez razloga, treba puno razmišljati o sebi, svojim potrebama, željama ali i nezadovoljstvima.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

07.05.2012, 16:55

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

07.05.2012, 17:00

clock-img

Anoniman

Gagi, i ja od novembra idem na psihoterapiju i većini problema sam našla makar koren, neke sam popeglala a na nekima još radim. Kako bilo, meni pomaže, osećam se mnoooogoooo bolje i jače.