IZVORNA PORUKA: kokoloko
ljudi, nemojte zanemarivati signale tela koji upozoravaju na probleme.ne znam ljudi izbegavaju odlazaak kod stručnog lica već stvar preuzimaju u svoje ruke.
i ja ovo podpisujem
ja upravo razmisljam kako cu ponovo da potrazim pomoc kod mog dr-a jer se vracaju napadi panike, a mislim da znam i zasto, jer moje telo tako reaguje na stresove, nervoz, srecu i sl., uopsteno na svaku promenu kao i promenu vremena. ja sam se patila jedno godinu dana dok nisam shvatila da me drma anksioznost, a posle su nastali i napadi panike, i sve zbog stresova koje sam imala u tom periodu.
A koje si simptome imala? Ako nije tajna. i ja imam jos sto simptoma al ne mogu da se setim svih.
ja cu ti navesti moje, samo sto su moji bili intezivni kao da cu svakog casa pasti i necu ustati
meni je pocelo u pocetku sa blagim gusenjima pa stalno trcanje na vazduh zbog toga, probadanje u predelu srca, i konstatan osecaj da nesto nije u redu sa srcem.. onda je krenulo sa trnjenjem cele leve strane, pa cudne glavobolje, pa osecaj vatre (pecenje) pojedinih delova tela, onda je usledeo veliki napad panike na poslu, vrtoglavica i mrak pred ocima (kao da cu svaki cas pasti u nesvest) i opet trnjenje leve strane. obisla sam sve lekare i cak bila na MR glave, i poslednji uz srca je presudio da odem kod psihijatra, kad mi je doktorka koja je radila uz rekla da trnjenje nema veze sa srcem.
e sad, javlja se opet ista prica kako su usledele promene vremena, a promene nikako ne gode panicarima i anksioznim osobama, a posto sam ja delimicno zaboravila kako napadi izgledaju opet me je uhvatio strah da mi nesto nije sa srcem... ali kako je proslo malo vremena i kako sam se oped podsetila sta su napadi panike i anksioznosti, procitala simptome... resila sam da ponovo odem kod mog dr-a da vidimo sta sada da cinimo