cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ben Ten

clock-img

03.12.2009, 17:30

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Nasmeja me kada mu je otkinuo nogu user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:47

clock-img

Anoniman

A vidi ovo KLIK user posted image

clock-img

16.12.2009, 16:26

clock-img

Anoniman

Kupila sam CD sa 4 epizode (sinhronizovane) Ben Ten-a na Spensu u Noddy radnji, na spratu, kod onih vozalica! user posted image

clock-img

16.12.2009, 17:11

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ti se baš dala na Ben Tena user posted image

clock-img

14.01.2010, 22:30

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Evo mog Ben Tena user posted image
user posted image

clock-img

14.01.2010, 22:31

clock-img

Anoniman

Videla sam na drugoj slici, zar si mislila da mi je promaklo!? user posted image

clock-img

14.01.2010, 22:40

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Zato se i setih da stavim celu sliku user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image