cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ručni radovi

clock-img

10.11.2011, 20:21

clock-img

Anoniman

Bas tako user posted image Znam ja jos po neki trik user posted image

clock-img

10.11.2011, 20:22

clock-img

soni

pencil-img

5581

ja ne znam nista..user posted image ..ni da strikam, ni da heklam..vezem...crtam
anti talenat user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

10.11.2011, 20:23

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Znam i ja podosta trikovauser posted image , ali se u štrikanju nisam oprobala, a volela bih!

clock-img

10.11.2011, 22:53

clock-img

magde

pencil-img

1463

pa ja ovde spadam po druge stvare na primer crtam.radim venezuelske maske i to sa kalape sa gips radim i papirne kesice za poklone i to unikatne radim i one kartice za poklone za rodgendan i drugo...ma ja sam super sa te rucne radove radila sam i nakit a sta ne..............

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

10.11.2011, 23:45

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

ja sam pocela da pravim nakit od polimerne gline

clock-img

11.11.2011, 11:01

clock-img

zivka

pencil-img

2197

MM user posted image user posted image user posted image super

clock-img

23.11.2011, 21:10

clock-img

Anoniman

Evo i Gicinog dzaka. Kupila sam jedno dugme manje, ali nadoknadicu. Ima i u detalju user posted image Malo glupavo izgleda ovako raskrecen, ali kad stavim model unutra bice kao iz kataloga user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

23.11.2011, 21:20

clock-img

tina37

pencil-img

600

Misu,meni je bas super ovaj tvoj dzak.I kapuljaca se super uklopila.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

clock-img

23.11.2011, 21:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

MIŠU!!!!! user posted image Svaka ti čast! user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.11.2011, 21:34

clock-img

zivka

pencil-img

2197

MM user posted image extra! Lepsi nego iz kataloga!

clock-img

23.11.2011, 22:05

clock-img

bulka

pencil-img

642

MaliMisu divan je!!!

clock-img

23.11.2011, 22:12

clock-img

Anoniman

user posted image

Tek sam pocela. To mi je prvih nekoliko stvari. Tek cu da pravim svasta user posted image

clock-img

23.11.2011, 22:29

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

presladak je!user posted image

clock-img

23.11.2011, 23:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka cast!

clock-img

24.11.2011, 08:18

clock-img

druzica

pencil-img

431

Misu svaka cast, pravi si majstor za pletenje, super je dzakuser posted image

clock-img

24.11.2011, 13:59

clock-img

Tinkerbell82

pencil-img

178

Misu svaka ti cast!! Presladak jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2011, 14:23

clock-img

Anoniman

MaliMisu tek si pocela?! Pa mislim svaka ti chast, odakle ti mustra, znala si da strikas od ranije ili si nedavno tek pocela, hajd molim te detaljnije informacije :) Ja sam pocela prosle zime sal i en zavrsi ga, i to ono klot frket i cao user posted image

clock-img

24.11.2011, 14:50

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Misu stvarno svaka cast !!! Prelepo je i neobicno, moram i onu sal kapu da pohvalim da je extra !!!
Jednog dana, da sam na tvom mestu, ja bih svoje radove naplacivalauser posted image ....a ja bih tvoj rad rado kupila

clock-img

24.11.2011, 14:51

clock-img

Anoniman

evo da se  i ja malo hvalim
user posted image
malo ukrasa za torte raduckam
user posted image
I meni najdraze, slike za decije torte user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
slike bas volim da radim  i to me tako opusta. Volela bih i da naucim da strikam user posted image

clock-img

24.11.2011, 15:23

clock-img

Anoniman

Ma mene je mama naucila kao malu. I par puta do sad sam nesto i pravila, tako jednom u 10 godina. Uglavnom neke salove i zezalice. Napravila sam jednom i neka dva dzempera ali to je bilo dosta bangavo. Par godina unazad, napravim po neki siz sal za sebe i za moje, a bukvalno sam ove godine pocela sa ozbiljnijim stvarima. Seme sam skinula sa neta, ima sve sto ti treba, samo ako znas engleski. Meni ide sve sto se radi rukama, da ne kazem da sam kao tinejdzerka sisala pola komsiluka user posted image . Treba malo, jedan rad za mene, da se uhodam, posle ide kao podmazano. Ja volim to, mene smiruje a i volim da imam nesto sto niko nema ili nesto neobicno user posted image Javi se kad zavrsis taj sal prvo, da ti prosledim "materijal" user posted image Nisam stigla da slikam tu kapu za moju sestru, ali je totalno luda. Sad sam se primila da mojoj Gici i sestrinoj maloj, pravim svasta, sestra ce da ih pazi da ja mogu da radim. Kao klinka sam naucila i da sijem i to sama, pa se nosim mislju da kupim masinu za sivenje. Ionako je izbor onoga sto danas moze da se kupi ovde ocajan. A meni je neka zena sila skroz ludacke komade. Ali daleko mi je da idem do nje, pa cu morati sama user posted image

IZVORNA PORUKA: Zenetina

MaliMisu tek si pocela?! Pa mislim svaka ti chast, odakle ti mustra, znala si da strikas od ranije ili si nedavno tek pocela, hajd molim te detaljnije informacije :) Ja sam pocela prosle zime sal i en zavrsi ga, i to ono klot frket i cao user posted image

clock-img

24.11.2011, 15:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

misuuser posted image  hocu ja takav dzemperuser posted image

clock-img

24.11.2011, 18:04

clock-img

Anoniman

E super je ovo i hvala ti, ja sam vise nadarena za pisanje, ali volela bih da savladam strikanje, mada me najvise zanima da pravim nesto od glinamol mase ...  za ovo si stvarno nadarena, bravo, super, odusevilo me je kako si taj dzemper dzak odradila, nemoj slucajno da batalis user posted image

user posted image
Jacq i za tebe blavo :)

clock-img

27.01.2012, 21:07

clock-img

Anoniman

A evo i mog prvog dekupaz pokusaja user posted image Ovo je bilo na brzaka, u pitanju je podmetac za case. Vise me interesovalao kako ce izgledati stampa na pirincanom papiru, nisam se bas bavila podesavanjim previse ali nije ispalo lose za pola sata posle. Osim potpisa, to je ispalo katastrofa jer me mrzelo da trazim adekvatan flomaster. Bice tu jos dosta posla da to ispadne kako treba, ovde se vide i potezi cetkice i sve, ali aj da ne sitnicarim

Inace, plan mi je da kupim Gici akusticnu i elektricnu gitaru (posto je pojacalo dobila juce user posted image ) i da joj jednu od te dve osmirglam i uradim na ovaj fazon i to bas sa prasicima ili mangulicama user posted image

user posted image

clock-img

27.01.2012, 21:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mišu, ti si blesava user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.01.2012, 21:13

clock-img

Anoniman

Ko je bese imao potpis - dokon mozak, djavolja rabota user posted image