cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci, muzika)

clock-img

02.12.2009, 12:29

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Jeste li gledali kad MTV unplugged neki bend i ako jeste, šta vam se najviše svidelo.. Meni je Nirvanin unplugged najjači od svih..

Where did you Sleep Last Night?

ŽENA JE STENA!

clock-img

02.12.2009, 12:37

clock-img

lence

pencil-img

788

IZVORNA PORUKA: pranjicka

Britanska muzika

Ovo je meni malo presirok pojam, ne budi lenja pa pojasni?

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

02.12.2009, 12:49

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da, imam ga negde, baš bih ga mogla pustiti, da malo iskuliram.

Meni su sve unplugged varijante odlične, jer pesme ne zvuče isto, i nekako je bend opušteniji... user posted image

IZVORNA PORUKA: eugenija

Jeste li gledali kad MTV unplugged neki bend i ako jeste, šta vam se najviše svidelo.. Meni je Nirvanin unplugged najjači od svih..

Where did you Sleep Last Night?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

02.12.2009, 12:51

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Oh yes Alexxuser posted image ... Ja obožavam zvuk akustične gitareeeeee.... Nirvanu sam volela mnogo, pa mi je taj unplugged the best i iz subjektivnog osećaja..
Ajmo slušati da se malo uredimo od ove tuge i grozoteuser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

02.12.2009, 12:55

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ljudi, mnooogooo je teško definisati šta ja slušam... okrenuta sam rok muzici, tvrđem zvuku, no provuče se i poneki popić...

clock-img

02.12.2009, 12:56

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

R.E.M je takođe bend koji predobro zvuči live i predobro izvodi unplugged verzije...

klik

ŽENA JE STENA!

clock-img

02.12.2009, 14:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ako moram reci odredjeno Techno i uglavnom starnu muziku  ...ali mogu sve da slusam (uglavnom) znaci svaka stvar koja je dobra i vredi nije bitno da li je rok, techno, pop   ili sta vec! Uzivam u pravim stvarima!

clock-img

02.12.2009, 14:52

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Depeche Mode, Nick Cave. Na njih sam zaboravila.

clock-img

02.12.2009, 19:47

clock-img

pranjicka

pencil-img

24

IZVORNA PORUKA: lence

IZVORNA PORUKA: pranjicka

Britanska muzika

Ovo je meni malo presirok pojam, ne budi lenja pa pojasni?

brit pop, oi punk, mancesterski poprok, alternativu, irski folk/punk itd....oasis, muse, radiohead, cockney rejects, sham 69, thin lizzy dropkick murpheys, the pogues, pa i u2 ponekad

clock-img

02.12.2009, 19:55

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Najlepša muzika za moje umorne uši je zvuk moje mašine za sudove! To je za mene opuštajuća melodija uz koju mogu da sedim i uživam sanjareći...user posted image

clock-img

02.12.2009, 21:17

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

user posted image

IZVORNA PORUKA: Dora

Najlepša muzika za moje umorne uši je zvuk moje mašine za sudove! To je za mene opuštajuća melodija uz koju mogu da sedim i uživam sanjareći...user posted image

clock-img

02.12.2009, 21:20

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Ja sam sad pogledala onaj Eugin link za Nirvanu, setila sam se ove pesme THE MAN WHO SOLD THE WORLD 

clock-img

02.12.2009, 21:35

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

EE kad smo kod zvukova, meni je kad voz ide hu hu hu hu... Tapa tapa.. tapa tapa.. Naročito kroz tunel.. Inače svi zvukovi vezani za voz su mi tako nekako čudno lepi...

IZVORNA PORUKA: Maya21

Ja sam sad pogledala onaj Eugin link za Nirvanu, setila sam se ove pesme THE MAN WHO SOLD THE WORLD 

He he.. Mayoouser posted image .. Po svemu sudeći, sa ovom Nirvanom napravih mali klik, pa se nešto mislim, možda nam svima treba malo pravog nirvaničnog osećanja... Ajde da se ubacimo u neku rr meditacijuuser posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 2.12.2009 21:36:49 >

ŽENA JE STENA!

clock-img

02.12.2009, 21:44

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image uvek me gane Nirvana!!! Mnogo volim tu opuštajuću muziku... i Cranberries isto. Prija uz ovo kišno vreme. Nije baš da popravlja raspoloženje, ali može fino da se sanjari...

clock-img

02.12.2009, 21:46

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image uvek me gane Nirvana!!! Mnogo volim tu opuštajuću muziku... i Cranberries isto. Prija uz ovo kišno vreme. Nije baš da popravlja raspoloženje, ali može fino da se sanjari...

ko o čemu ja o sanjarenju...hi,hi,hi, sanjam da kupim auto

clock-img

02.12.2009, 21:46

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Za tebe Dorice user posted image KLIK

clock-img

02.12.2009, 21:49

clock-img

Dora

pencil-img

3456

hvala ti!!!user posted image kako si potrefila, baš si zlatnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 00:56

clock-img

Anoniman

clock-img

21.12.2009, 13:32

clock-img

lence

pencil-img

788

Evo ga jedan clanak koji objasnjava za koga ja navijam!

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

27.12.2009, 16:24

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Zene,pa ovde se skupila ekipa koja je uglavnom nekom vidu rock-a i tvrdjeg zvuka okrenuta sa tu i tamo primesom nekog popa. user posted image user posted image user posted image Svaka cast!!!

clock-img

27.12.2009, 16:29

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ja volim folk i narodnu  user posted image   user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

25.01.2010, 14:56

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Podseća li vas OVO<----klik na RHCP?

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.01.2010, 16:07

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Misliiiiiiim... em uzeše ime, em uzeše stil...

clock-img

25.01.2010, 16:23

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ovo je moj spisak:Alogia, , Apocalyptica, BLIND GUARDIAN, Dragonland, Dragonforce, Edguy, Fintroll, GAMMA RAY, Therion, HAGGARD, HammerFall, HELLOWEEN, Iced Earth, IRON MAIDEN, Sonata Arctica, Tristania, Within Temptation, TURISAS, Children Of Bodom, Crimnson Glory, TEMNOZOR, Ensiferum, ARKONA(RUS), Korpiklaani, Equilibrium, DISSECTION, Cruachan, GRAVE DIGGER, Kamelot, Bloodbound, Avantasia, Deamons&Wizards, KOLOVRAT, Banda Moskvi, Landser, Stay the same, No Remorse, Skrewdrive, Revolt BGD, Ritam nereda, SAGA, Battle Flag, Weisse Wölfe, Prussian Blue, Lunikoff, Konkwista 88, RAZOR 88 S.V. Rachmaninoff, P.I. Tchaikovsky W.A. Mozart, L.V. Beethoven, J.S. Bach, G.F. Handel, F.Shubert, F.Liszt, F.Chopin, J.Brahms, R.Wagner, R.Strauss... ... Mislim to najvise slusam a ima jos doooosta toga sto ne napisah! user posted image

< Poruku je uredio lothroniell -- 25.1.2010 16:26:06 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

25.01.2010, 16:30

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ja bas svasta slusam ali trenutno mi je interesantna Lilly Allen user posted image