Nema Nate, nadam se da su dobro ona i bebica.
One koje muči zatvor od gvožpa, zašto ne probate floradix sirup gvožđe za decu i trudnice? Ja sam davno pročitala za njega baš na Ringeraji, i zaista je tako, jedino on efikasno popravlja krvnu sliku i pri tom ne izaziva probavne smetnje. Ja sam jednu bocu prekjuče popila, moram ponovo da uzmem. Pila sam i ja u prošlim trudnoćama tablete i ampule gvožđa al zo je bilo strašno, zatvor a krvna slika ista.
Zakazala sam kod drugog lekara u petak, odmah u sedam ujutru da uzme i bris. Nisu se bunili što menjam dr.
Al ovo je dobro. Sad pre podne nemam nijednu kontrakciju, nikakav bol, ništa a predveče kako me uhvati užas. Posle toga poplava one sluzi, prvo sam se uplašila da nije sluzav čep al bilo bi ga na litre da je čep, koliko je do sad iscurilo. Onda mislim da nisu ostatci onog hematoma pa se to čisti, jer nije sveža krv. Daj Bože da je to al opet nema miris kao kad je infekcija, više ne znam šta da mislim. Najviše me strah onih kontrakcija jer kad me sastave kao da sam na kraju trudnoće a ne tek treći mesec. Srećom se smire kad se nakljukam magnezijumom al ni to ne znam koliko je bezopasno da uzimam duple doze.
*2019*
*2021*