Ne, neću ponavljati test, jer je i endokrinolog rekla da je ok test, mislim da je dobro što su ova druga i treća vrednost niske, i da možda zato svi kažu i endokrinolog i ginekolozi da je test dobar.
Jedino ću ponoviti glukozu našte, tj. nju svakako i radimo u okviru KKS sledeće nedelje, kada budem radila D dimer, tsh, homicistein, feritin .., jutarnja glikemija meni stalno varira, ali često bude iznad 5. I pre mesec i po dana mislim da je bila 5,5.
A na početku trudnoće bila 4,5.
A beba mi tačno odgovara nedeljama trudnoće, u prošloj trudnoći kada sam imala gest. dijabetes, beba je sve vreme bila naprednija 7-10 dana. I na kraju imao 4.200, a nezreo, porođaj 2 nedelje pre termina. Dr zovu takve slučajeve beba džin, što nije dobro.
Dr mi kaže da je dobro što sad nije tako, to može biti jedan od pokazatelja da je šećer ok
Nadam se samo da ta glukoza jutarnja neće više rasti, i ja se plašim šećera, pritiska, i svega ostalog što ne daj Bože može biti :(
IZVORNA PORUKA: dejana007
U pravu si, beba je naprednija za jednu nedelju. :) i meni u prvoj trudnoci zadnje merenje bilo 11 i bila mi prepisana terapija. Koliko razumela ponovices ogt test? Meni nista nisu rekli...
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.11.2018 0:28:58 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir