IZVORNA PORUKA: vukosava
Kako su vas dvoje oni odgojili tako bi pazili i vasu decu. Cim ste ok odrasli i vasi muzevi ok odrasli, nisu oni tako losi. Ja bi jako volela kad bih imala ovde ili majku ili svekrvu, stvarno ne pravim pitanje. Jedna je odgojila troje a druga dvoje i garantujem da znaju vise o roditeljstvu od mene.
To sto mi sad ovde pametujemo po RR i imamo GOOGLE licno mislim da nas ne pravi nista pametnijima nego mozda vise samo panicnima.
Obično se slažem sa većinom tvojih postova, i ok, u tvom slučaju ne mogu da kažem da li je istina ili ne, ti kažeš da je tako i to je ok.
ali ja garantujem da je većina baka pola zaboravila, a ono čega se sećaju je davno dokazano kao štetno, ili nepreporučljivo za bebe.
Moja svekrva je mužu stavljala uprženo brašno! u kravlje mleko kad je imao 10 dana, jer je čula za to od komšinice/zaove/nekoga. Ok, mom mužu nije bilo ništa - ili je imao sreće, ili mu jeste bilo nešto što se ispoljilo kao gastritis, ili će se tek ispoljiti. Sa 4 meseca mu je davala parizer.
Moja mama (obrazovana žena, uvek slušala savete lekara) je mene hranila slaninom sa 3-4 meseca, keksom sa 5...i to sve samo kad pričam o ishrani.
Ja nikako, nikada ne bih pristala da mi bake/deke čuvaju dete svakodnevno. Ok je po potrebi, ili po želji, ali da to bude njihova obaveza (koju btw nijedna ne bi ni prihvatila
) nema šanse.
Opet, ovo je moje mišljenje, nema da li sam upravu ili ne, tako osećam i razmišljam
I da, Neša kad ode kod mjih može da radi bukvalno šta god hoće. Izvadi SVE začine sa police i pravi paprikaš po celoj kuhinji. Mojoj mami je to zanimljivo, ne smeta joj, kod kuće mu ne pada na pamet da traži takve ludosti da radi.