Cao, treba mi pomoc oko tumacenja moje situacije. Nova sam, ali vas dugo vec citam.
Evo cinjenica:
- ciklusi su mi neredovni 23-27 dana (najcesce 23, 24 dc dobijem)
- prethodni ciklus na 23 dan. Traju maks 4 dana, poslednji je bio samo krv, bez ugrusaka, 2.5 dana je trajao, uglavnom kad sam isla u toalet, pri mokrenju, ulozak maltene nista.
- krecem da pratim maybe baby aparatom ovulaciju
- 11dc i 13dc delimicna paprat
- 17dc gusta jasna paprat kao iglom da sam je crtala - taj dan i nezasticen odnos
- 21dc progesteron jakoo nizak ispod pozeljnog intervala
- 21dc znaci pms-a, zbog niskog progesterona ocekujem menstruaciju
- sve vreme imam gust belicast sekret, ne u velikim kolicinama, ugl ga imam pred dobijanje
- 27dc svetlooo braon sekret, oskudan
- 28dc viola test uveve - negativan
- taj svetlobraon sekret, koji je redak, kao neka sukrvica i oskudan, bukvalno jedna tacka velicina nokta dnevno se nastavlja, na gacicama se manifestovao jedan dan tackasto, par tackica samo i to je to 29dc ujutru
- juce predvece 29dc retko, svetlobraon tecnije, opet velicina nokta ukupno za ceo dan maltene
- Grudi nikad ne bole, ne bole ni sada, mozda imam utisak da su punije (male su pa su male razlike )
- U stomaku dole nisko, ispod pupka do krsta non stop osecam kao neku "tezinu, nelagodnost" ne bih opisala kao bol
- Emocije miruju, uglavnom sam nemoguca. Zuji u glavi vec 7 dana, obicno mi tinitus najavljuje O i M
- Dijagnoza reaktivna insulinemija i PCOS lecen od 2017-2020 pilulama, u novembru radjeni hormoni 3dc sve ok, sem progesterona na donjoj granici.
- Terapija glukofaz 500, 3x dnevno od novembra.
Na bebi se "radi" 4 meseca. Zelimo je.
Kada je najbolje da radim opet test ili da uradim betu i da li da zovem ginekologa ili da sacekam jos malo.
Da li uopste ovo moze biti trudnoca?
Molim vas da mi neko odgovori