IZVORNA PORUKA: Gaga1996
Mogu zamisliti vašu muku... Drago mi je da si rešila sve što je bio problem i verujem da ćete ubrzio ostvariti ono što svi mi želimo... 😊 Svaka ti čast na hrabrosti i na pozitivnim mislima!
Mi nismo išli još uvek na analize, pustila sam još ovaj mesec (jer se prethodni nismo nnogo trudili, muž bio na terenu) pa reko ajde još ovaj ciklus da prođe i ako ne bude ništa da krenem ja na analize pa će i on. Da budemo mirniji ako je sa tim svw u redu jer nam je ovako opterećena i glava - da li je sve u redu sa nama... Verujem da možda nije ništa, da možda postoji neka sitnica koja se lako reši ali ko zna, videćemo. Puštam ovog ciklusa tako... Trudim se maksimalno da ne razmišljam o svemu tome ali teško je baš. Hvala ti na lepim rečima i radujem se da ubrzo obe ostvarimo tu najveću sreću!P.s. i ja čuvam skoro sve negativne testove... Ne znam iz kog razloga ali tu su... Što kažeš, čekaju da se taj krug zatvori jednim pozitivnim. Maštam o tom trenutku često... 😊
Razumem te skroz ako ti ista znaci, ja i dalje imam oscilacije u emocijama, cas dignem ruke, cas sam opterecena time, ali otkad se desila operacija i taj problem nekako sam se vise koncentrisala na zdravlje i sad i ne razmisljam toliko o trudnoci, vise mi je muka svega, kad bude bice, dovoljno sam se nervirala. Dala sam sve od sebe koliko sam mogla, pa sad kako bude. Jedino sto zameram sebi je sto sam kasno krenula sa pretragama, iako mi je doktor rekao da nije kasno, po njemu je izmedju godinu i dve ok da se krene sa proverama, mene to grize malo jer sam mogla sve ranije da zavrsim. Ali ko zna zasto je tako dobro, sve se desava s razlogom.
Sto se tebe tice, ne opterecuj se analizama jos neki mesec, ako zelis uradi, ako ne sacekaj neko vreme, niko ti od doktora nece svakako reci da je 5 meseci mnogo, svi su oni misljenja da je to normalan period. Iako za nas koje pokusavamo i jedan samo mesec dodje mnogo. Hormoni su ti najbitniji, tu se sve vidi, radis polne drugog dana ciklusa i znas na cemu si. Ali otom potom. I to koliko puta spavate isto nema veze s vezom, koliki parovi su dobili decu bas kad su imali 1-2 odnosa bas tog meseca, a pre toga imali redovne mesecima i nista. Bice kod tebe , sigurna sam. 😊