cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2019

clock-img

21.05.2019, 09:17

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Duškić

Opet imam neku kul ponudu za Tasos za 10 jun. Ali sve ljudi mislim da je hladno.

Trenutno je more na Egeju hladnije nego inace. Mada se to lako promeni, za par dana moze da poraste vise stepeni. U dugorocne prognoze ne verujem, vise puta se ispostavilo da nisu tacne. Mi smo na Tasosu bili od 13. juna. Kada smo stigli padala je kisa i bilo hladno (jos se secam mirisa borovine kad smo parkirali auto ispred apartmana i izasli napolje) I tako par dana. Posle toga idealno. More je prvog dana nakon te kise bilo vrlo hladno, svakog sledeceg dana sve toplije. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

21.05.2019, 09:40

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ja verujem satelitskoj prognozi. Sa malom decom ne bih bas da rizikujem. Najvise bih volela Grcku u septembru kad je more toplo, ali imam skolarca.

clock-img

23.05.2019, 14:24

clock-img

Duškić

pencil-img

9628

Meni se bas ide ali sve bre bzv vreme , zao mi da odem a da se kupam par dana.

clock-img

23.05.2019, 17:26

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Vise set_nje, manje kupanja, nekome i to odgovara.

clock-img

24.05.2019, 09:44

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Juče zvali kumu iz agencije, nije završen kompleks koji smo uplatili još februara, pa sad ili da menjamo aranžman ili da nam vrate pare. Baš sam se smorila.. 

Sreća prati hrabre.

clock-img

24.05.2019, 14:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao sarav...bas bezveze...
Al opet kad razmislis...bolje i tako nego da odes tamo i da te zatekne nedovrsen hotel/apartman...znas da je tako bilo prethodnih godina. Bar su ti ranije javili...
Hoces uspeti sta da nadjes sadauser posted image

clock-img

28.05.2019, 06:58

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Jao bre Sarav, bes katastrofa.
Ali mi smo sampioni u katastrofiranju. Od Spanije eventualne, dodjosmo do Grcke, sada ni do gde. Niti smo sta uplatili, niti znamo gde idemo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

28.05.2019, 11:03

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Mi smo se prebacili na Nei Pori, opet ista agencija. Nemam sad stvarno ni vremena ni snage da se cimam i tražim novi aranžman. Samo mi je bilo bitno da budemo na plaži. Uostalom, za Nei Pori me vežu lepa sećanja, tamo smo napravili drugo dete 😂

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.05.2019, 13:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Saravuser posted image
Znaci sad idete po trece user posted image (dete)

clock-img

28.05.2019, 14:10

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Idu sa trecim detetom u stomaku😂. Sarav odlicno, a kada idete? 

clock-img

28.05.2019, 18:40

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Mi idemo 14 juna jeeva cekam.🤣 Nek pada i kisa ali padace na moru.💙

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

29.05.2019, 13:18

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

IZVORNA PORUKA: Maraj

Saravuser posted image
Znaci sad idete po trece user posted image (dete)

Već se zezamo da sad ne možemo ništa da napravimo jer sam već trudna😂😂😂 na moru treba da uđem u 8.mesec, debelica😊

E da, krećemo 28.6.

< Poruku je uredio Sarav -- 29.5.2019 13:19:32 >

Sreća prati hrabre.

clock-img

29.05.2019, 14:31

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Sarav, tačno smena pre moje. Javljaj!

Ja uopšte nisam još misaono u pripremama, sto nekih drugih tema, ali bliži se 👏

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

29.05.2019, 16:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sarav user posted image kod mene jos "na snazi" trudnicki mozak. I ako nisam trudna vec 10 meseci. Zaboravila sam da si user posted image user posted image

clock-img

31.05.2019, 11:15

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

tamo smo napravili drugo dete 😂

Sarav moja dusa divna. Bas je dobro to. Lepo da s provedete.
Mi i dalje ostadosmo u statusu kvo. Sada opet mm prica da ce se ipak ici negde avionom. Nemam pojma vise, necu ni pisati u temi dok se defginitivna odluka ne donese.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

31.05.2019, 11:34

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja sam zavrsila sa organizacijom puta. Smestaj odavno resen Rezervisala sam jedno prenociste u dolasku u nekom mestu Livanates , dva prenocista u Perei u povratku. Trajekt rezervisala i platila u jednom pravcu i promasila datum 😁😂 I to videla nakon deset_ dana haha. Srecom, rekose da ce refundirati novac, sad cekam da legde pa ponovo da rezervisem. 

clock-img

31.05.2019, 11:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34350

Haha gagana, dobro je da si primetila. Kada vi beše idete?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.05.2019, 11:46

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Sasvim slucajno sam primetila. Udjem na mail da pogledam u koje vreme nam krece trajekt, da bi ih pitala koliko ranije moramo da budemo u luci. Kad se nisam onesvestila.

26. juna bi trebalo da smo na Parosu. 

clock-img

31.05.2019, 11:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34350

Joj šou!

Pa vi još malo čoveče! A ovde kao da je mart mesec. Od jutros sam se smrzla.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.05.2019, 12:07

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana, bas tako. Drugarica prica da nije nista spremila za more, a ide u 10 dana pre nas. Reko'' meni je sve to jos daleko.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

31.05.2019, 12:29

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Najvise ali najvise volim pripreme za put, trenutakkada ugledam more, odmah se miljama udaljim od svega, kao da zivim na drugom kontinentu!
Meni je septembar, ali cu se radovati sa vama.

clock-img

03.06.2019, 19:04

clock-img

Bubamara14

pencil-img

112

Mame, da li ste koristile sundance kreme za suncanje iz dm-a?

clock-img

03.06.2019, 19:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Bubamara14

Mame, da li ste koristile sundance kreme za suncanje iz dm-a?

Fantasticnr su kreme,sve. Ja za decu koristim od rodjenja..a svi su beli,i nikad nisu izgorele. Odlicne kreme..vec sam ih hvalila.imamo temu.

clock-img

03.06.2019, 19:30

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Inace,ko je baksuz najveci,pa jaaa.Uvek,ali uvek moram da dobijem na moru,ili u putu. Evo 3.6. Je dobila sam...idemo 4.8..znaci imacu na moru...i opet moram da uzmem primulot ..a sad sam pila 3 dana,jer sam predoset_ila da cu bas dobiti za krstenje.1.6 i tako bi i bilo da nisam odlozila..

clock-img

03.06.2019, 19:45

clock-img

Bubamara14

pencil-img

112

Hvala Vonavoj ☺!

PS delim sudbinu tvoju, juce stigla meca, a na moru smo od 28.6-7.7, znaci kacim 😔.