cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko je Diabla?

clock-img

26.11.2009, 00:50

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

EeeEee Magde, vidi moju osetljivost, hehehe... virni ovde KLIK

Ovo ti je post iz te teme:

IZVORNA PORUKA: eugenija

Ja bi umrla od smeha da mi neko kaže: "Stoko jedna!"  hahahaha
Mene će garant zvati govedo Imam neki instinkt

Opušteno...user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

26.11.2009, 08:26

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Ubila sam se juce razmisljajuci kako bese onaj stari nick i na kraju sam se setila.user posted image user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

01.12.2009, 15:34

clock-img

Anoniman

Otkrice se ko je Diabla ako se pojavi programmer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 15:35

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ja znam ko je diabla user posted image

clock-img

01.12.2009, 15:35

clock-img

Anoniman

A to je uzročno-posledično povezano??? user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:21

clock-img

Anoniman

Diabla je jedna obicna lakovjerna budala... budala koju svi iskoriscavaju i samo su tu kad im Diabla treba. U svom stresu i ludilu izjavljujem da vise nikada necu biti kao prije, necu dozvoliti da me drugi opterecuju glupostima...da me traze kad im trebam, ja necu biti tu... koliko god nekome hoces pomoci taj te pos*re! SAD IDEM DA SPAVAM, DA SE JOS MALO JEDEM ZBOG GLUPOSTI KOJIMA SAM DOZVOLILA DA UDJU U MOJ ZIVOT!

Zbogom Kikindo, na ku*ac te nabijem KLIKuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:25

clock-img

magde

pencil-img

1463

NIKAD ZA SEBE NE GOVORI NEGATIVNO i vec ako je tako daj si u sebi drugu sansu.HM............kad razmislim.Mozda je bolje da malo i mi popustamo i da se pravimo glupe a???Ma da dajemo sanse zbog same sebe i obecamo da mozemo da budemo super licnoste t.e da radimo na sebe svako dnevno.COVEKOt UCI CEL ZIVOT

clock-img

12.12.2009, 23:26

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Joj Sava legenda,vidjala sam ga svaki dan dok sam isla u Kikindi u skolu i studirala!Sve sami LICIMURI,pederi i kurve!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:27

clock-img

Anoniman

DEMOOONI I JAJARE SI ZABORAVILAuser posted image

IZVORNA PORUKA: anajid

Joj Sava legenda,vidjala sam ga svaki dan dok sam isla u Kikindi u skolu i studirala!Sve sami LICIMURI,pederi i kurve!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:30

clock-img

anajid

pencil-img

3545

IZVORNA PORUKA: Diabla

DEMOOONI I JAJARE SI ZABORAVILAuser posted image

IZVORNA PORUKA: anajid

A KARTAJU SAHA!?user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:33

clock-img

Anoniman

A gde su oni iz komunogauser posted image

clock-img

19.02.2010, 23:31

clock-img

eugenija

pencil-img

5366