cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 07/18 [chat]

clock-img

01.07.2018, 15:45

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja odoh u temu za muzeve, jer imam za roman, dobicu pecku ovdeuser posted image

Roman user posted image
Niko nas ne čuva dok se mi same toga ne setimo..
Ova moja jos spava, razmisljam da je budim.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.07.2018, 18:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ja sad malo odmaram dok deca gledaju crtani. Nas tri smo igrale neki kviz. Bas j dobar. Deca mogu svasta nauce. Sofi je bojila. Mozda cemo opet napolje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.07.2018, 18:14

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mi smo napoljuuser posted image

clock-img

01.07.2018, 18:32

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Sanjice, koji kviz?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

01.07.2018, 18:48

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Gde ste mame
Mi bili na rodjendanu. L se bas fino izigrao sa braćom

clock-img

01.07.2018, 18:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja leskarim koristim vikend maksimalno

clock-img

01.07.2018, 18:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa ja sad prilegla. Ceo dan sam sedela...stomak me zaboleo

clock-img

01.07.2018, 19:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ja sam mislila da ih izvedem napolje, a one su vec gladne. A sve tri su lepo i rucale i uzinale. Dobile su i po krem bananicu. Sad spemam veceru, pa idemo malo u setnju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

01.07.2018, 19:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi sad bili u kratkoj setnjici.

clock-img

01.07.2018, 19:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Moj L vecera. Oko 6 ga uhvatila kriza. Spavalo mu se. Sad se nadam da ce zaspati izmedju 20 i 21h

clock-img

01.07.2018, 20:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Rosi evo ima raznih. Klik
Mi imamo upoznajmo Srbiju.

clock-img

01.07.2018, 20:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja se raspadoh danas s vesom. Trecu masinu napunila al je ne mogu paliti do sutra dok se ovo ne osusi. I jos pune dve cekaju user posted image poludecu!
Sutra kazu lepse vreme, ja na posao!

clock-img

01.07.2018, 20:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Anck ja za peglanje imam dosta. A nikako da krenem. Sve me stomak zeza. Mm i mama mi kazu da ne peglam..a ja ne mogu...kako da obucem L nesto ne popeglano ili mm da ode na posao u guzvavoj majici...
Sad vidim ima 2 ispeglane za posao...

clock-img

01.07.2018, 21:12

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro vece. Bili mi brat i sestra od strica. Obozavam kad mi oni dodju, mladi su i ludi user posted image imaju 21 i 23 godine. Blesavi su skroz na skroz. Pomogli mi bas puno oko P. Narucili picu najeli se, napili, sredili smo kucu. Ma strava. Evo uzivam. Idem da se istusiram i popalim masine i to je to. NAdjoh i koju seriju cu da gledam user posted image

P je mucio jako stomak, i skapiram covece juce i danas sam jela lubenicu user posted image jela sam dinje prosle nedelj i pre neki dan ali dinja mu ne smeta ali ocito mu lubenica smeta. Nema sta drugo da bude. Prevristao mi je juce i danas dan. Nije mogao da sisa od grceva. Dadoh mu dohranu da odmori stomak malo i onda smo sisali posle. Haos.

Moji se zabavljaju na moru.

Pari i ja bih siznula da sam na tvom mestu ide na odmor i da se banja i bleji i onda dodje kuci i zaspi. Juuu...pa ne znam sta bih mu uradila a pri tom da mi dete tako muci stomak. Brate mili mozes ti da uspavas T i da ga on stavi na stomak i tako da lezi sa bebom i gleda tv. Brat je redovno sa oba bratanca lezao oni na njemu a on citao knjige. I to je sasvim dovoljna pomoc, a da ne pricam ako ne stizes nesto da poradis moze on. Ma...nemaju nekad osecaja stvarno. Moj brat je izrod. On kupa decu, on decu voda na sve aktivnosti sprema dorucak i veceru, sprema kucu, riba kupatilo kaci zavese i pere prozore pri tom radi i plus radi kuci na njivi i u dvoristu. I mm je moj ok, trudi se a opet ni priblizno nije kao moj brat. Pa znam cak nekad mm da zamerim ali realno kad pogledam druge mm je superiska. Uzme P pa ga voza u kolicima, nosa ga uspavljuje, ako treba napravi dohranu,Duci da veceru spremi je za spavanje ma sve sve. Znam da je ovo u pohvale ali eo morah ovde. Znate mene ja sve u sastavu i u dahu.

IDem da se tusnem pa cu da virkam sta pisete

clock-img

01.07.2018, 21:15

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma ostale mi aad dve majce sve je ostalo sredjeno.
Jao V sad plakao hteo zamnom na terasu kme kmeee mislim da su komsije odlepile. Al brzo je posle zaspao user posted image

clock-img

01.07.2018, 21:25

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljišo, isto mislim za dinju i lubenicu! Moj je nocas dosta prdeo i placuckao, sumnjam na lubenicu bas, a i danas sam je jelauser posted image .
Mi danas tri mesecauser posted image
Sanjice, super su!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

01.07.2018, 21:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

A moj L ne spava... imao je tu krizu oko 18h. Plakao , trazio mleko da pije...nekako pregurasmo da ne spava i evo ga kao nov. Igra se auticima

clock-img

01.07.2018, 21:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Jao Ljiso, opet romanuser posted image
Spakovala sam decu. One citaju, pa spavanjac. Sad nas dvoje pijemo nes u pola noci. user posted image
Sutra moram da idem u skolu. Ima jedna mala ispit kod mene.

clock-img

01.07.2018, 21:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hahahahabah Sanjice isto sam pomislila. Prvi put sam ga samo preskocila ne mogu da citam user posted image

clock-img

01.07.2018, 21:39

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja sam iscitala Ljisin roman. Pitala sam se jel hvali D ili muzauser posted image
Ljiso, drago mi je sto si imala pomoc.
Mi se sad uspavljujemo, bili napolju.

clock-img

01.07.2018, 21:48

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma ljisa...dok je bila u trudnickim temama"zalila" se na m. Ja lepo kazem, hormoni ljiso user posted image
Evo je sad, kako je presla u razgovore mama, samo ga hvali.
Keks je cudo user posted image

clock-img

01.07.2018, 21:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Eto leka za sveuser posted image

clock-img

01.07.2018, 22:00

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Maraj

Keks je cudo user posted image

user posted image trenutno smo na sexting hahaha... Jao lude ste majke mi. Nema veze znamo se. user posted image

Pojesti ostatak pice ili ne pojesti? Pitanje je sad.

clock-img

01.07.2018, 22:03

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ti to pitas a ja online?!?

clock-img

01.07.2018, 22:04

clock-img

Misha i Ljisha