cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 07/18 [chat]

clock-img

03.07.2018, 07:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,cekam jos koji minut pa da budim srecka
Danas idemo kod doktora,vakcina i vadjenje krvi ga cekaju.Jedva cekam da vidim koliko je tezak,kako ne jede uopste ne izgleda mrsavo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.07.2018, 07:11

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ne mogu da spavam...i boli me sve kad se okrecem u krevetu. Nije mi ovako bilo u trudnoci sa L. Bole me prepone i dole nesto. Da l se sirim dole. Ma hodam kao da sam rastimovana . Sve me strah da ce krenufi a da ja necu znati da prepoznam

clock-img

03.07.2018, 07:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Maraj ja sam ubjedjena da je nemoguce da ne prepoznas kad krene.I ja sam to mislila prvi put,pa kad je poceo bol znala sam da je to to user posted image Boli nekako drugacije user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

03.07.2018, 07:20

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

da da slazem se nema sanse. user posted image

Moji su krenuli kuci.Bila sam ubedjena da ce se i danas kupati pa krenuti popodne kad oni odmah jutros krenuli. Pa super bice popodne ovde.

clock-img

03.07.2018, 07:22

clock-img

pari

pencil-img

6778

Dobro jutro! I ja nenaspavana...T zaspala oko 22.30 i onda na svaka 2h budjenja a od 5 je stenjala jadna mala pa nisam ni ja spavala...I evo nosamo se, a meni dusa spava...
Maraj, bices dobro sigurno. I ja sam mislila da cu ranije, kad ono samo dan pre termina.

sitnice i emocije čine život...

clock-img

03.07.2018, 07:37

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Jutro!
Ja pijem kafu, nesto me grlo bolucka.
Maraj, bilo ti je tako i u prvoj trudnoci, samo si zaboravilauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

03.07.2018, 07:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Dobro jutro.
Emi, sad kad ti David opovrga tvoje misljenje za njegovo ne jedenjeuser posted image
Ja trebam do skole da odem. Od cetvrtka sam na odmory. Juce sam pitala sekretaricu na finjaka.
Sad cu sestricini da spremim dorucak i odoh. Ove moje spavaju.

Maraj, tako sam i ja mislila kao da je uskoro gotovo. I jel znas kad sam se porodila? u 42.nedeljiuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.7.2018 7:43:37 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.07.2018, 07:57

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dobro jutro i ovde ☺ zelim vam svima lep dan 😘

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2018, 07:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja gledam neku komediju i valjam seuser posted image

clock-img

03.07.2018, 07:59

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ljisa nam se opasno navukla na seije i filmove user posted image

clock-img

03.07.2018, 08:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjice ja se nadam ne mogu vise kukati kako ne jede nista user posted image
Super za godisnji,bar da odmoris malo kad je vec raspust.
Davidu danas skracujem spavanje u podne na sat vremema.Vec par noci ne zaspi prije pola 11,rogove dobijem a on nista.Po sat vremena zaspiva

clock-img

03.07.2018, 08:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, bilo ti je tako i u prvoj trudnoci, samo si zaboravilauser posted image

user posted image jel jeste jess. user posted image
Ja sam ubedjena da nije bilo ovako. Bio je dogovoren cr i nisam imala kontrakcije. Ovo sad...uzas . Stalno mibse grci stomak a ja sam u tripu da je krenulo a da ja ne znam da prepoznam

clock-img

03.07.2018, 08:35

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Emice pa kad ustaje ujutru?

clock-img

03.07.2018, 08:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anck budim ga u pola 8,onda spava od 12-2 ali navece ni da pomisli na spavanje.

clock-img

03.07.2018, 08:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Nije joj muz tuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.07.2018, 08:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anck budim ga u pola 8,onda spava od 12-2 ali navece ni da pomisli na spavanje.

Joj emice kod nas ista situacija.

clock-img

03.07.2018, 08:39

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Emice, ne znam da li to uopste ima veze sa popodnevnim spavanjem. L isto vec nekoliko veceri zaspi posle 22h, nebitno spavala popodne sat ili 3 sata.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

03.07.2018, 08:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja probala da L ne spava posle podne. Isto.... uhvati ga kriza oko 18h. Pregrminje i opet uvece ne zaspi pre 22h

clock-img

03.07.2018, 08:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Joj ne znam V se budi u 7h spava 2 sata od 11h nekad malko kasnije i u 20:30h spavanjac. Uglavnom odmah i zaspe.
Pa ima veze popodnevno spavanje nije isto ako se probudi u 13h ili 16h. Ima dosta i do navike ustajanja i spavanja.

clock-img

03.07.2018, 08:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma ja cu pokusati da sad spava samo sat pa cemo vidjet.Izludi me to.Pa ica ja idem tad na spavanje,a on ovako mali.Za njih je to prekasno

clock-img

03.07.2018, 09:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne bih sad da pametujem, al ja nikad s tim nisam imala problem. Navika je cudo!
Jednostavno od kad su se rodili to je vreme za spavanje i nema problema. Sad kad je raspust pustim ih malo duze, devojcice njega ne.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.7.2018 9:03:57 >

clock-img

03.07.2018, 09:20

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

O spavanju ne mogu nista da kazem,samo se nerviram..sve sto sam pokusavala nije uspevalo..pomirila sam se da su takve,nespavalice i kraj.bila je 1001 situacija sa prijateljima i decom,njihova deca koma,isto radimo,kad smo na moru..a nase ni nervozne.
Evo mali me urnise.od pola 7..jeo i nece da spava..i evo sad je vec novo hranjenje..znaci beba od mesec dana 3h budnauser posted image
A ni nocas nije bio bolji..

clock-img

03.07.2018, 09:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sa malim bebama to tsko naidje.... dan kada su uspavani i dan kada nikako nece da spavaju.
Sa vecima opet neki ritam treba zadrzati... ja sam sa J probala rszne varijante, i da je budim, i da ne spava preko dana.... ako ne spava dovoljno bude nervozna! Sad smo ustalili neki ritam da se ujutru pribudi ranije, oko 8h, pa u 13h na spavanje, ne spava duze od 2 sata, znaci maksimalno do 15h, sto znaci da opet uveceoko 21, 21:30h u krevetu....
Ali polomim se dok to sve ispostujem, stalno gledam na sat, stalno nesto zurim da bi stigli sve...

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2018, 09:29

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Dobro jutro.
I meni se uzasno spava, a nije da sam lose spavala. Mada me uhvatio neki poluvirususer posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.07.2018, 09:33

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

P se probudio i sisao, bas je na kraju odvalio, uspela i film da odgledam do kraja. hihi...

Ja sam za spavanje Hitler, pa i mojaje pokusavala da ne spava da produzi uvece i sl ali ja ne popusam i sto kaze Anck navika je cudo. Evo sinoc ja vec sve pospremila P zapao u 8 i prolaze kroz dvoriste ovi sto zive iznad nas u fazonu gde ti je P, rekoh u carstvu odavno user posted image I jos ga kao boze moj sazaljevaju jaooo sto ga tako rano stavljas na spavanje.