cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Precious torta

clock-img

31.12.2009, 11:49

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image bas mi je drago, nadam se da ce ti se svidetiuser posted image

clock-img

06.01.2010, 23:43

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Pravila tortu za sutra. Nemam čime da se hvalim user posted image Ne znam da napravim koru od belanaca, i danas sam im rekla "Amin" user posted image neću više ni pokušavati. Bila mi je gnjecava, pa je ostavila još malo i onda se skroz osušila (kao keks) user posted image Ali je onda došlo do izražaja moje kulinarsko umeće user posted image Nekako sam spojila te odlomke i zalila mlekom, pa fil..., pa onda sam stavila red keksa, jer je kora ispala baš tanka, pa opet fil, pa drugi deo "odlomaka" i opet fil i sve ostalo. I na kraju sam umesto topljene bele čokolade u pavlaku stavila eurokrem. Moram ja da brljavim user posted image  

clock-img

06.01.2010, 23:44

clock-img

Anoniman

Lilly, pa super si se snasla, ja bih verovatno sve pobacala kad mi ne bi uspela korauser posted image user posted image user posted image Kakva je torta, jeste probali?

clock-img

07.01.2010, 00:05

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Nisam mogla baciti, jer je već bilo kasno i mrzelo me da idem u prodavnicu po jaja da bih pravila drugu koru user posted image Nisamo je probali, sutra ćemo, pa ću javiti user posted image

clock-img

07.01.2010, 00:10

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Pravila tortu za sutra. Nemam čime da se hvalim user posted image Ne znam da napravim koru od belanaca, i danas sam im rekla "Amin" user posted image neću više ni pokušavati. Bila mi je gnjecava, pa je ostavila još malo i onda se skroz osušila (kao keks) user posted image Ali je onda došlo do izražaja moje kulinarsko umeće user posted image Nekako sam spojila te odlomke i zalila mlekom, pa fil..., pa onda sam stavila red keksa, jer je kora ispala baš tanka, pa opet fil, pa drugi deo "odlomaka" i opet fil i sve ostalo. I na kraju sam umesto topljene bele čokolade u pavlaku stavila eurokrem. Moram ja da brljavim user posted image  

Mozda jaja nisu bila sveza?Meni ovo uvek uspe,a nisam bas nesto vesta!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

07.01.2010, 00:15

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Meni nikada nije uspela user posted image

clock-img

07.01.2010, 00:18

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ne znam gde gresis.Belanca treba dobro da se umute,dok mutis secer treba da stavljas postepeno-kasiku po kasiku,nikako sve od jednom.Posle samo dodas brasno,orahe i pecivo i promesas a ne mutis.

clock-img

07.01.2010, 00:20

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ne znam gde gresis.Belanca treba dobro da se umute,dok mutis secer treba da stavljas postepeno-kasiku po kasiku,nikako sve od jednom.Posle samo dodas brasno,orahe i pecivo i promesas a ne mutis.

Ovo "mutis" me odmah asocira na pravljenje bebauser posted image

clock-img

06.10.2016, 12:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34332

Da li je neko pravio ovu tortu? Da li da se usudim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!