Jao šta smo sve ispisale
Ja ne navijam za Hrvatsku, i kao što su neke devojke rekle, niko to od mene ne može da traži niti očekuje. Iako imam puno divnih prijatelja u Hrvatskoj, mom mužu je komšija Hrvat spasio život kada je sa 4 godine upao u bunar, a moj šef, jedna fenomenalna i kvalitetna osoba (da ne kažem najkvalitetnija koju sam ikada upoznala), je Hrvat (doduše ne živi u Hrvatskoj).
Ipak iz puno razloga ja za njih ne mogu da navijam, da ne ponavljam, jer nećemo o politici, nije joj mesto na forumu.
Moram priznati da sam ljubomorna na Hrvate. Zato što se u njihovom timu oseti ono što mi imamo u našoj košarkaškoj reprezentaciji, ili smo bar nekada imali.
Povezanost, prijateljstvo, ljubav, želja za pobedom zbog nacije, zastave, himne a ne zbog lične promocije. Kada igraju oni su jedan, oni su TIM.
Oni ginu na terenu, srce im je ogromno.
Sve ovo nemaju naši, i zato zavidim Hrvatima.
A što se tiče njihove predsednice u dresu, moj svekar stalno govori da mu jako ličim na nju
Pa ja uvek mislim što je lepaaa
Mada, gledam sada, imam dosta prijatelja Hrvata na FB, što kolega, bivših kolega, muževljevih prijatelja iz Bosne, oni se već smatraju šampionima, i da ne osvoje. Baš su dobre spotove spremili (i opet im zavidim).
Ali što reče Maslačak, biće mi lakše da ih ne tripm na tronu sledeće 4 godine
Napred Francuska
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir