Zene pomagajte!
Ja ne znam gde udaram. Pisala sam pre psr dana o stezanjima u stomaku, e pa nastavilansu se, tako da me je mm odvezao kod lekara. Jedini problem je sto me nije pregledala moja dr vec drugi lekar i sto u trenutku pregleda sve bilo ok (tada nisam imals ta stezanja, ali sam pokusala da ih opisem). Gledao me je opet vaginalno - grlic zatvoren, dug, materica mekana. Onda na uz - tu isto sve ok.
E sad lekar je bio malo grublji - stiskso je onu sondu bas i cini mi se da jr sto godina cackao po grlicu...
To je bio petak vece. Dosli smo kuci i kao sve ok. Ja u tok noci oset___im bol levo i desno, gde su bili jajnici pre trudnoce, a kasnije se bol spustio u prepone. Prodje to nekako, ali nisam bas dobro spavala. Subotu skoro ceo dan mene bolucka stomak - iznad pubicne kosti i iza nje. Nedelja, uglavnom sam bila ok, osim par kontrakcija na punu besiku (nisam ni oset___ila da je puna dok se stomak nije izoblicio) i jedna u toku noci u subotu na nedelju nakon sto sam piskila, tada sam imala osecaj da mi se grlic stegao, ali nije dugo potrajalo. Ustvari kad razmislim i juce sam imala pritisak iznad pubicne kosti, ali sam miskila da beba udara tu negde ili da je nezgidno nakegka. Uglavnom je to prolazilo promenom polozaja...
Sinoc smo zavrsiki u hitnoj. Boleo me stomak, nisam mogla spavati. Popila panadol i dalje nije prolazilo, pa se spakovali... Tamo uradili uz preko stomaka - kontrakcije (opet skroz nisko osecaj stezanja - iznad pubicne kosti). Dobila depo i povecali utrogestan. Dodje, kuci...usoavam se, ali me budi bol nalik menstrualnom,zovem privatnika kaze uzmi bensedin, ako ne popusti dodji.
E sad mi je stomak bolje, nema menstrualnih bolova, ali misli, da jos uvek imam kontrakcije blage.
Ono sto me brine da lj je ovaj nesto poremetio pregledom? Da li sam mogla da pocnem da se otvaram i da se grlic skracuje? Jos da napomenem da sam jutros, nakon tih menstrualnih boloba imala pritisak u vagini i pda sad ovremeno oset___im neko bockanje kojr imam utisak da je u predelu grlica. Pomagajte savetima, da idem ponovo? Mada se ne radujem ceprkanju opet, i ovako ih je bilo previse do sada...
< Poruku je uredio lesli -- 30.4.2018 15:58:24 >