cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

17.04.2018, 07:18

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Pijem kaficu nikako Da da probudim za vrtic. Sad cu. hihi..Ma kao slognuta sam a moram do poliklinike. Jao sto me mrzi da idem do poliklinike pa stvarno covek da odlepi vise od setkanja po lekarima.

clock-img

17.04.2018, 07:31

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Trudnice lepe, dobro jutro!
Spavate a? Samo je Ljisa poranila.
Zelim vam svima lep dan!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

17.04.2018, 07:36

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jutro i od mene
Zeza me nesto tastatura na mobu
Ja jedem bananu pa cu kafu da posrcem
Mili ja se nosim mislju da prodaom ovu moju masinu za ves pa da kupim kobinovanu kad nemam mesta za susilicu

clock-img

17.04.2018, 08:17

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro!
Aj,aj,Ljisho,na pregled..nacekaces se sigurno..ja sam sa J na dan termina cekala skoro 4huser posted image
Nesto sam slogirana od jutros..ovo vreme,pao mi pritisak...da jedem i popijem kafu,pa na sredjivanje kuce..danas imamo goste..a juce ceo dan nisam bila tu..

clock-img

17.04.2018, 09:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jaooo sad ce opet. Los ctg
.a pojela slatkis setala se nisam sedela u cekaonici. Mislim odlepicu.

clock-img

17.04.2018, 09:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

U bre...opet je nemirkouser posted image uzbudi se covek..

clock-img

17.04.2018, 09:41

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ljiso, bas zeza Pavle user posted image
Kanim se da odem do pijace, nemam rucak za danas a tako me mrziii. Sva sam slomljena od nespavanja...
Maraj, ja ne bih kombinovanu masinu kupila, niko koga znam nije zadovoljan kombinovanim. A i mm bi me posizeo kad bih mu to sad pomenula, uz sve troskove koje imamo samo nam jos to fali :)

clock-img

17.04.2018, 13:27

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Bila u Betaniji user posted image vratili me ali su mi rekli sutra da dodjem na prijem. No ja ne verujem da ce me sutra poradjati user posted image vec ce prekosutra tako da ko je rekao CETVRTAK ?????? Pobednikuser posted image

Danas mi drug iz srednje gledao UZ haha jao samo sam molila Boga da me ne pregleda on vaginalno hahaha...PRepisivao je od mene fiziku i matematiku u srednjoj user posted image

clock-img

17.04.2018, 13:31

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

cini mi se da je Von rekla cetvrtak user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.04.2018, 13:31

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam rekla cetvrtak a sad vidim i Von i smesko user posted image juhuuu stize Pavle na mm-ov rodjendan. Maslackina devojcica se rodila na mini bubin, samo na moj nece niko user posted image
Bila sam na pijaci pa sam se sa pola puta vracala jer sam zaboravila da kupim kore... I mislila sam da odem do grada ali sam odustala, bas me boli stomak tako da cu ostati kod kuce da zvacem celer i gledam serije. Ugojila sam se 6kg, bas mi nesto to mnogo

< Poruku je uredio milicicak -- 17.4.2018 13:34:50 >

clock-img

17.04.2018, 13:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mili i mm je rodjendan u cetvratak. Naručila sam mu tortu u bondjornu user posted image

clock-img

17.04.2018, 13:34

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja sam rekla cetvrtak user posted image juhuuu stize Pavle na mm-ov rodjendan. Maslackina devojcica se rodila na mini bubin, samo na moj nece niko user posted image

user posted image Sad mi mm kaze i u firmi su vec poceli da se klade ahhahha...ISto je nekom rodj u cetvrtak tamo kod njega u firmi, kaze koleginici ajd kaze pametna je bitno da nije na rodj od jednog kolege ahhaahha ludnica sa mojom trudnocom. Neka nek se svi zabavljaju kladeci se ahahha

clock-img

17.04.2018, 13:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Znas kako, da se ja pitam najbolje bi mu bilo da se rodi na moj rodjendan ali do tada ne mozes da cekas user posted image pa je i mm-ov dobar user posted image
Mm je trazio sarlotu za rodjendan i pitice sa sirom i videcu sta cu jos da napravim... Pitanje je da li ce uopste biti kod kuce za svoj rodjendan user posted image

clock-img

17.04.2018, 13:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

i kakav je tm? po karakteru hahahah...

i Maraj tvoj? hahah e pazi kad ja sad ipak docekam subotu ahhah e bas bih volela da mi se ispuni zelja hahaah

clock-img

17.04.2018, 13:44

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

ovnovi su do bola tvrdoglavi ali su ok znak skrozuser posted image . I mje iskustvo nije da su ovnovi neustrasivi tj da srljaju. Moj ovan je puno oprezniji od strelca ( mladjdi i stariji sin). Ja sam bas htela ovna a ne ribu i mnogo mi je drago da je malecka uspela u tome hahhahah Sve ove komentare molim ne smatrati bas ozbiljnim.user posted image

clock-img

17.04.2018, 13:46

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mm je hmmm, zatvoren, prepametan, tvrdoglav i najbolji covek koga ja znam. Lose strane su mu sto prokrastrinira i nema nikakav osecaj za vreme... Al ovnic ti je to, mini buba je ista. I sto kaze Maslacak, oboje ne srljaju sto puta razmisle pre nego sto urade nesto.
Izem ti trudnocu, skroz mi se poremetilo culo ukusa, uopste ne mogu da procenim da li mi je supa dovoljno slana

< Poruku je uredio milicicak -- 17.4.2018 13:48:09 >

clock-img

17.04.2018, 13:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa moj je...kako koji dan user posted image
Salim se. Ok je. Ja skorpija on ovan
Kazu da smo kombinacija "ubitacna". Al slazemo se. Nekad on istera svoje, nekad ja. Mislim da bi crkao kada nekom ne bi pomogao. U sustini je dobrica ali ima i on svoje dane

clock-img

17.04.2018, 14:06

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ljisha,sta je bilo na ctgu? Nisu te pregledali? Kod nas je to cackanje obavezno.

clock-img

17.04.2018, 14:10

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljiso, i ja tipujem cetvrtak user posted image

Moj stariji je zadnji dan ribe i slican je mojoj mami, kad je povredjen pravi se jak, ali se pocepa kad mu pridjes, guta... sto kaze maslacak ne shvatiti ozbiljno user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

17.04.2018, 14:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Hahah ma naravno pitam iz ciste radoznalosti. Moj ce biti zaguljen svejedno jer smo mm i ja zaguljeni. A geni su ipak geniuser posted image i D je tvrdoglava i zaguljena. Prosto mi frka da je ostavljam sa tatom jer verujem da me nece biti kuci bar 4 dana. No valjda ce mi dete preziveti s tatom hahhah... Strasno. A u subotu ide na izlet. Jaooo bas mi frka sto ide na izlet heheh... A ja nisam tamo da je spakujem i ispratim. Moracemo kupiti i bombone da pocas_ti drugare za rodjenje bate user posted image

Ma snacice se. A ja cu danas udarnicki. Da sredin sve opeglam sve i pripremim da ujutru budem kao zapeta puska

E da na ctg pa isprekidan je. Ali ja ima kazem da je isprekidan jer se beba non stop mrda. Znaci on se mrda kao da ima mesta ihaahaaaj... I onda ga ctg bukvalno izgubi. Radise mi juce UZ danas dva UZ i na UZ se vidi samo da ima manjak plodove vode inace je sve ok. E sad taj manjak. Pa ne znam kolko je to opasno.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.4.2018 14:40:30 >

clock-img

17.04.2018, 14:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam danas mm rekla da ne sme da se ponasa ovako kao jutros kad nisam tu..
Joka piski i jos se nije rasanila,i ne da da joj obuce helanke i on vikne i baci joj helanke na glavu i kaze obuci se sama..
Mislim se,ne vidis sebe dok se ne rasanis,a isti su..ja odmah ustanem i funkcionisem,a oni ne...i ja im trudna ugadjam i mazikam...a on odmah besan..

clock-img

17.04.2018, 14:43

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nije opasno..samo malo.kuliraj i nalivaj se vodomuser posted image

clock-img

17.04.2018, 14:45

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

E bas to. Jaooo ne znam.kao da se sva deca sa tatama svadjaju. Sta je to sa tatama? user posted image mislim ok treba i da se svadjaju sa nekim al da nista ne moze bez vike i dreke to mi ne ide u glavu. Kako mene dete sve poslusa a ne derem se kao manijak i ne lupam cvegere na svakom cosku

clock-img

17.04.2018, 14:47

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Juuu, koliko tema o dijetama user posted image
Ljiso, ti danas Dunju za ruku pa u prodavnicu ds kupite slatkise i u podlasticarnicu na kolace, nek vam ovo bude specijalan dan, tj popodne, batali peglanje i spremanje. Spakovace je tata za izlet, moras pustiti coveka da se malo brine o njoj pa makar to ne bilo onako kako si ti zamislila.
Mm se ne svadja sa mini bubom, super se njih dvoje slazu. On ima vise strpljenja od mene ponekad... Ja se nikad ne brinem kad su njih dvoje sami, navikli su vec da ja nisam tu po nedelju dana ili duze
Nemam pojma za plodovu vodu.
I da, supa mi je neslana user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 17.4.2018 14:50:21 >

clock-img

17.04.2018, 14:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Temu o horoskopu imamo. user posted image
Ljiso, i ja mislim da ce biti cetvrtak.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!