cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

14.04.2018, 22:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Hahaha..baksuze!
Mene ubi gorusica..mucnina neka..sad sam popila colu..
Samo ti odmori..ali ne mozes da akumuliras energijuuser posted image
Uh.velika beba bas..moje su 3.6 i 3.4..taman..

clock-img

14.04.2018, 22:59

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja sam stsvila utrogestan posle ne znam ni ja koliko...bas me danas boluckao stomak.
Jess bas je M velika bila. Meni L 4050g.

clock-img

15.04.2018, 08:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro.

Mi smo u soku od jutros. Umrla je kumina sestra u americi. Evo psihicki se pripremam da zovem bolnicu u kojoj je umrla. Mm nije ni znao da li da mi kaze. Dobro sam, u soku i uplakana. Sad skupljam snagu da obavim poziv bez plakanja. Nije porodjaj jos krenuo

clock-img

15.04.2018, 08:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Dobro jutro. Pa jel starija osoba u pitanju? Mnogo su mi teske takve stvari.
Trudnicice vdim ima vas sto sitno brojite. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

15.04.2018, 09:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ne voci. Ona ima samo 25 godina. Dali su mi broj da se informisem. To je broj mrtvacnice.user posted image naravno ne rade sad.

clock-img

15.04.2018, 09:07

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Pa sta se pobogu desilo? Jao primi moje sucescce, kako je to strasno!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

15.04.2018, 09:48

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Moje saucesce Ljisho, gospode tako mlada devojka!user posted image

clock-img

15.04.2018, 09:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I bre.samo lose vesti...ima li nesto lepouser posted image

clock-img

15.04.2018, 10:33

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Pa sta se pobogu desilo? Jao primi moje sucescce, kako je to strasno!user posted image

Niko ne zna sta se desilo. Navodno joj pozlilo u sredu ujutru, primljena u bolnicu i u sredu popodne je umrla. Kako nije bila sa svojim drustvom (putovala je) ni njeno drustvo tamo ne zna nista. Javljeno je porodici tek nocas. Strasno. Svi su u soku. Tati joj je bio rodjendan u utorak. Mm jutros place, ja pomislila sta sad njeace jel njega drmaju hormani, a on nije znao kako da mi kaze. Pokusacu danas da iskoristim i cinjenicu da imam firmin telefon da zovem USA da cujem sta i kako. Dala mi je kuma brojeve telefona ali naravno niko se sad ne javlja u 1 nocu.

clock-img

15.04.2018, 11:50

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljiso, primi sucesce. Strasno sta se desava. Je l ona isla tamo na putovanje ili zivi tamo?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

15.04.2018, 12:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ona je otisla sa Work and travel jos pre par godina. Nazalost saznah da je verovatno ubijena. Cekam vesti u 4 popodne kad ce me zvati iz bolnice gde je bila primljena

clock-img

15.04.2018, 12:42

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Ljisho, bas mi je zao.
Mozes i sa skype-a da zoves. To ti je verovatno najpovolnije. Mislim da je minimalni iznos za uplatu da li 5 ili 10€ i za taj novac mozes bas dugo da pricas. Sve sto ti je potrebno je platna kartica, moja je debitna visa i sa nje sam bez problema uplacivala novac.

Sad vidim da ne videh poslednji post, da ce oni tebe zvati...

< Poruku je uredio lesli -- 15.4.2018 12:45:33 >

clock-img

15.04.2018, 13:00

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Jao boze moj, strasno!!! Strasno

clock-img

15.04.2018, 14:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Jao Ljišo, užas user posted image ne mogu da verujem... user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.04.2018, 14:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: lesli

Ljisho, bas mi je zao.
Mozes i sa skype-a da zoves. To ti je verovatno najpovolnije. Mislim da je minimalni iznos za uplatu da li 5 ili 10€ i za taj novac mozes bas dugo da pricas. Sve sto ti je potrebno je platna kartica, moja je debitna visa i sa nje sam bez problema uplacivala novac.

Sad vidim da ne videh poslednji post, da ce oni tebe zvati...

Ljiša ima uređaj koji se zove Magic Jack i sa kojim možeš da zoveš SAD free. Imam ga i ja pa zato znam kako funkcioniše.

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.4.2018 14:59:13 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

15.04.2018, 15:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Gde ste trudnice?
Nabavka,rucak,kolaci i sad legla..nema sanse da ustanem..a mali se tegli!
Ljisha,cekamo vesti..o boze,jos da je ubijena...

clock-img

15.04.2018, 16:02

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jao trudnice moje ovo je strasno. Ceo splet okolnosti. Ja to dete znam od kad je rodjena, to mi je komsinica sa svojom babom dolazila po mleko kod mog dede kad je tek prohodala. Najlepse stvorenje koje znam. Divna jedna devojka. Njena rodjena sestra (njih 3 sestre) je kuma mom detetu. zvala sam i ambasadu i konzulat i policiju i bolnicu. I dalje nista ne znam niko nista ne zna.

Anci ja imam iphone sa americkim brojem tako da cak ne koristim ni madzik dzek. Ovako me direktno zovu na moj broj samo sam sefa obavestila da obavljam pozive preko poslovnog telefona.

clock-img

15.04.2018, 16:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Stras Ljiso, kakva tuga :( odes u svet zbog boljeg zivota i sta se desi :(

Dobro je da imas mogucnost da zoves.

clock-img

15.04.2018, 17:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljiso mnogo mi je zao.Svaki dan se neke ruzne stvari desavaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.04.2018, 19:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Ovo je tema o trudnicama i samo da pisemo lepe stvari. Lose stvari se non stop dogadjaju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.04.2018, 20:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ovo je tema o trudnicama i samo da pisemo lepe stvari. Lose stvari se non stop dogadjaju.

user posted image

clock-img

15.04.2018, 21:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Gde ste trudnice?
Ja sam se jedva okupala..mislila sam pascu u kadi,toliko sam se premorila..necu vise u isto vreme da i ja perem i feniram kosu kad i devojkama..crknem...
Nije lako balansirati sa stomakom i noge ne mogu da nose vise kg..user posted image
Ljisha,sta ima novo?

clock-img

15.04.2018, 22:12

clock-img

madre

pencil-img

6600

Drustvo, ja samo da vas pozdravim i odjavim sa teme. Neko vreme necu pisati, ali cu verovatno virkati s vremena na vreme. Sve vas pozdravljam i zelim mnogo srece!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

15.04.2018, 22:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Madre user posted image

clock-img

15.04.2018, 22:20

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Madre,user posted image user posted image
Ne smem nista da te pitam..samo mogu da zagrlim!

< Poruku je uredio vonavoj -- 15.4.2018 22:22:35 >