cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

14.04.2018, 09:48

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Zene, hvala vam sto brinete user posted image Najverovatnije cemo na Adu, ja da se uvalim u neku lezaljku a njih dvoje da roleraju, novi novcati bicikl je na servisu. Popila sam Mg :)
Ljiso, odmaraj i skupljaj snagu. Ja sam se jutros uspavala, mm i mini buba me pustili a on za to vreme skuvao kafu i napravio dorucak. Njemu ne treba da se prica nista oko tih stvari, on zna mini bubin raspored i vodi racuna o njemu :D

< Poruku je uredio milicicak -- 14.4.2018 9:49:43 >

clock-img

14.04.2018, 09:50

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Joj Milicicak zna i ovaj moj al valjda je eto danas i njega mrzelo. Ja sam se obukla samo. I verujte samo JA vise nisam u pidzami. user posted image njih dvoje jos uvek jesu a ustali su pre 8

clock-img

14.04.2018, 09:58

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Pa pusti ih da uzivaju u pidzamama user posted image
Odoh da nas spakujem :)

clock-img

14.04.2018, 11:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja zavrsila rucak za danas. Jutros skuvala neka rebra . Sad zavrsila kupus sa tim rebrima i to je to. Prilegla sam u dnevnoj. Mm usisava. Deda dosao i izveo L napolje.

Nego, kako mg ne sme da se preskace? Ja nisam pila par dana jer sam bila ok. Jutros poce nesto stomak da me bolucka pa sam popila. Zar mora svaki dan? Ja elevit pijem svaki dan a mg kad se preforsiram pa me bolucka stomak

clock-img

14.04.2018, 11:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pazi.ja ga pijem svaki dan..bas da ne bi imala grceve, kontrakcije..pogotovo koga boli stomak a ne miruje..
Ja sam sad prala terasu i stolice i zaboleo me stomak..odmah sam ga popilauser posted image

clock-img

14.04.2018, 12:22

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Vidim da je ovde od jutros veselo! user posted image

Ljisha me nasmeja sa dedinom puskom i cokoladnim keksom za dorucak, mada sumnjam da joj je bilo do smeha u datom trenutku. user posted image

Moj muz stvarno hoce da pomogne i pre je bio takav, ali ono sto mene iritira sto sve zivo mora da proveri da li radi ispravno user posted image
Mada u tome mozda ima i “malo” moje krivice, posto ako nije uradjeno onako kako ja zacrtam da treba, onda uzmem da popujem. user posted image
Jadnicak verovatno misli “bolje da te pitam za svaku sitnicu nego da mi posle dzangrizas pola dana” user posted image user posted image

Inace i ja pijem magnezijum redovno. I to 2x dnevno - jednom posle dorucka i drugu dozu pred spavanje.

Edit: zaboravih da prokomentarisem ove sto pitaju stvari koje ih se ne ticu... Dugo su me gnjavili kojekakvi dusebriznici kako mi je vreme da imam dete, kako je sve lakse dok si mladji itd. Kao da ga ja nisam zelela, ali jednostavno nije islo, sto mi narvno nije padalo na pamet da delim sa njima. Nije pomagalo da kazem kako ima vremena, da ih ignorisem, da okrenem na salu...nista! Sve dok nisam pocela da njihova pitanja komentarisem u stilu "vi bas nemate svoj zivot kad morate da zivite tudje"

< Poruku je uredio lesli -- 14.4.2018 12:38:29 >

clock-img

14.04.2018, 14:47

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Evo mene kod frizera!
Napokoooooonnnn!!!! Ne znam ni kako hocu da me osisa, ali jedva cekam!

clock-img

14.04.2018, 14:56

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Smesko,bitna je promena!!
Ja sam malo legla..deca na terasi..
Mm nema nameru da pozuri kuci,iako je deci obecao da se voze bajsevima..a one mi skacu po mozgu od jutros...

clock-img

14.04.2018, 15:03

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Promenila sam frizerku. Opet. Prethodna je trebala da me stepenasto osisa i da skrati ostecene krajeve. Ostavila mi je procvetale krajeve neosisane.user posted image I morala sam da cekam celu zimu da se usudim na ponovno sisanje, jer me zaboli glava kad izadjem iz salona. A fenove sto mrzim.user posted image Ni kod kuce ga ne koristim puno. Bas sam specificna.user posted image
Joj, Von, moji su otisli u parkic sa tatom, pa ce na sladoled. Puni su energije, lepo je vreme, znam kako skacu po glavi kad su unutra. Gledali smo masine za pranje sudova, a kupili usisivac.user posted image Za masinu moramo jos nesto da izmerimo po kuci.

clock-img

14.04.2018, 16:06

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa pojima nemam ja ne pijem svaki dan mg...
Mi malo odmorili. Odspavali nekih sat vremena. Vruce mi je u stanu. Vecsad se topim. Ne znam kako cemo izdrzati ovo leto... mi planiramo da kupimo klimu. Imamo samo jednu u dnevnoj. Usobi ne moue da se spavaod vrucine vec sada. L jutros bio malo s dedom napolju tako da je miran. Cekamo malo sunce da zadje. Bas je upeklo na n.bg-u

clock-img

14.04.2018, 17:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mm je danas spremio meso za rucak. Vis kako se sve moze kad malko podviknes user posted image Ja radim za sefa. Morala sam coveku da se izvinjavam sinoc nisam imala snage da zavrsim posao pa sad jurim sve da pozavrsavam. Jos me od dusa od coveka pita jesam li dobro.
Moje sam poslala napolje da mi ne skacu po glavi sto kaze von.

Mi imamo toliko slatkisa u kuci da je to nenormalno ovaj Francuz lud, doneo toliko keksova i cokolada da cemo svi puci. a mm je u fazonu "o vidi ovu nisam nikad probao" user posted image mislim stvarno je super cokolada sa morskom soli ali on vec nacinje ne znam koju

Gori je od malog deteta.

Nece moj Pavle jos napolje. Deran voli da se druzi sa mamomuser posted image

clock-img

14.04.2018, 17:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Molim vas da se drzite teme. Imamo temu u muzevima. Pisete referate o njima, a ovde not mesto.
Sve vas grlim, ali moram da opominjem.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.04.2018, 17:33

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljiso, ima 5 kila da ti namakne deranuser posted image

Sve virkam oces li, a ti prava Georgina user posted image . Je l imas tremu?

Ljubim drustvo moje lepo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.04.2018, 17:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ljiso, ima 5 kila da ti namakne deranuser posted image

Sve virkam oces li, a ti prava Georgina user posted image . Je l imas tremu?

Ljubim drustvo moje lepo.

user posted image ma to me Maslacak urekla hahah... joj cuti 5 kg. Treba roditi dete od 5 kg. Jedino sto mi se ne uklapa u plan jeste da vikendom se ne moze dobiti epidural pih...
Imam tremu. Ma bas sam uprpala. Pa deran resio da me metodom iznenadjenja sacuva od straha

clock-img

14.04.2018, 18:10

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Ljiso vreme je da se porodis, ne znas vise gde udarasuser posted image user posted image Posle sam ja kriva. Nema ni nedelju dana da si bila u panici da je beba premala samo 2,5 kile, sad kukas da ce imati 5.... Ja mislim da je jedini nacin da znamo, da izmere decaka na vagi, znaci vreme je da izadje napoljeuser posted image . Puno te pozdravljam!!

clock-img

14.04.2018, 19:17

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Maslacak neka njega jos malcice kod mene. Kolica smo sastavili.eno D je ugurala svoje lutke i igrale smo se danas mama. I ona je bila trudnauser posted image

Moji dosli sa tenisa. D sam strpala u kadu sva je oznojana. Vecera i ne zanimaju me. Cak racunam danas je subota necu imati puno posla. Odradila sam vec dosta. Tako da me veceras zapadne mozda ranije krevetuser posted image

Smesko i ja treba kod frizera da idem imam slicnih problema kao i ti heheh

clock-img

14.04.2018, 19:29

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Osisana! user posted image Svima se svidja! Kazu da izgledam kao devojcica.user posted image

clock-img

14.04.2018, 20:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Smeško, mogu dve vrhunske frizerke da ti preporučim ako bude trebalo user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.4.2018 21:20:10 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.04.2018, 20:08

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Anci, pamtim! user posted image

clock-img

14.04.2018, 20:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Super da si zadovoljna frizurom!
Mene bolucka stomak..preterala sam danas..i 2h sam bila sa decom ispred kuce..T vozi bajs.J zeli da nauci bez pomocnih..pa za njom..a mm kao samo sto nije dosao..i dosao u 6 i 15..
Moracu jos jedan Mg...
Ljisha,ti si se bas stisnula..user posted image
Joj,kad se setim sta sve mene ceka te nedelje kad mi je termin..i ja cu morati da stiskam..ili da poguram do 15.oguser posted image

clock-img

14.04.2018, 20:21

clock-img

smeško

pencil-img

4271

O-ho, Von, pa ti si u 33. nedelji! Kako vreme leti!user posted image

Madre, kako si? Kako se fizicki oporavljas?

< Poruku je uredio smeško -- 14.4.2018 20:23:19 >

clock-img

14.04.2018, 20:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Leti,leti..a maleni se igra u mob stomaku,rasteze me neprestano....
Madre,javni seuser posted image

clock-img

14.04.2018, 20:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mi sad dosli. Bili napolju. Vecerali. Ja pojela za L jaja. Pa jela mslo spageta pa uzela da grickam kikiriki user posted image dakle , scakakav buckuris kod mene- moze. L sad prvi put probao kikiriki i evo ga ne prestaje. Jeo ga je u hrani ranije al ne ovaj iz kesice.
Mene ceo dan stomak bolucka. Jos me L danas udario u stomak. Hteo da cuje bebu i kao i svaki put , naslonio glavu al me nekako udario sa glavom u stomak. Al ok sam. Nista strasno

clock-img

14.04.2018, 21:22

clock-img

jess021

pencil-img

13382

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image ma to me Maslacak urekla hahah... joj cuti 5 kg. Treba roditi dete od 5 kg. Jedino sto mi se ne uklapa u plan jeste da vikendom se ne moze dobiti epidural pih...
Imam tremu. Ma bas sam uprpala. Pa deran resio da me metodom iznenadjenja sacuva od straha

Ljiso, nije uopste problem user posted image Govorim ti iz iskustva, M je imala na rodjenju 4700g.

Vidim nisam dobro citirala, ali shvaticete vecuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.4.2018 21:50:37 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

14.04.2018, 22:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Au Jess bas velika beba.

Ja zgotovila posao. Mislim uvek ima jos nesto ako cemo iskreno ali vise nista nema hitno tako da sam u keevetu. Uzela sam tablet da odgledam jednu epizodu serije ako izdrzim.
Von bas leti vreme. A ja i dalje kao da cu za pola godine da ae porodim. Heheh... Racunam najkasnije za nedelju dana se deran druzi sa nama. D vec cim sretnw nekog govori "nije se mama porodila"user posted image
Mm me 5 puta na dan pita "oces se danas poroditi" haha.. Mama jutros kao i vi. Navikla da ustajem rano i da joj se vec oko 8 javim. Pa zena pomislila da sam otisla u porodiliste bez javljanja.
Ja planiram ipak malcice da se naspavam pre derana. Tako da odoh da se odmorim
Baksuz. Zvao me sef jos nesto da mu obavim. Evo ustala samuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.4.2018 22:15:55 >