ohoj evo me...Ctg kaze sve ok. Da dodjem u ponedeljak. Danas su trebali UZ da se vidi da li ima dovoljno plodove vode medjutim nisu a u ponedeljak bi trebali vaginalno da me pregledaju al ko zna. Uglavnom u ponedeljak opet ctg pa u utorak mi je termin a u sredu idem na polikliniku ako se ne porodim do tad. Pa onda svaki dan valjda, a ako probijem nedelju dana onda ce me poradjati na indukciji.
Danas mi je jako tesko. Nisam naspavana. 3 puta sam isla do grada, imala sam i cas, i D trening, i posao, evo jos radim jedva gledam na oci. Muci me gorusica. Ukljucila sam vec sad ves masinu, nisam mogla da cekam ponoc rekoh zaspacu ali imam posla. Jao samo da uspem malcice da se naspavam, treba snage skupiti da izguram to dete napolje.
U ponedeljak imam frizera a u utorak kozmeticarku zakazanu. Ako doguram do tad. Bas mi je danas jako jako tesko. Jos me mm iznervirao. Dosao i rekao "ja vecito moram tvoj strv po kolima da kupim" (ostao omot od zvake u kolima) JA ODLEPILA. Kad sam krenula...Ja svako jutro skupljam i dizem sa poda tvoje carape, majice, pidzame, peskire, stavljam u ormar nazad stvari, jakne, cipele u kutuje, prljav ves u korpu jer te mrzi da otvoris spajiz i stavis u korpu BEZ SAGINJANJA i samo bacis ISPRED vrata od spajica da ja skupljam. Papuce ostavljas na sred kuce, ne namestis nikad krevet i ja NIKAD ne kazem kako sklanjam STV za tobom. Da ne pricam o kuvanju i sklanjanju sa stola i sudovima i td i td. Zacutao je jer je shvatio da je pogresio. E onda nisam vise htela nista, vala ne saginjem se. I na kraju sam i D ocitala bukvicu zar vam nije zao mame??? Ju bas sam odlepila, jos mi danas tako tesko i sva sam nenaspavana a njih dvoje GOSPODA. More..... Ju bas sam bila besna.
Ja iznosim smece, ja sredjujem kucu, niko nista ovde ne radi dok ne podviknem. D sad eto brise prasinu vec neko vreme na mestima koja su mi stvarno nisko i tesko mije da se saginjem ali i dalje ja usisavam ispod kreveta tako sto legnem na pod i onda drndam usisivacem.
Sve sama radim, ne trazim da mi obuva cipele i patike i da mi sece nokte na nogama (a znam jednu koju je muz obuvao) ne trazim nista osim POSTOVANJA!
Ma sutra budu li me dirnuli i probudili nagrabusili su. On gospodin bio u provodu mora da odrema, ja sinoc radila do pola 1 a od pola dva se rastavljala sa zivotom na wc solji. On mora da prilegne popodne boze moj umoran je nije se naspavao.
Mama me zove da ja zovem total tv da ih ja pitam, aman bre zeno imas ti i drugo dete, sto sina ne pitas za nesto. Jos zive u istoj kuci. Vecito ja. I onda kad podviknem na sve kao juuuu sto se ljutis???? Majke vam, sto se ljutim? Ljutim se jer i ja imam dusu.Ja za tatu pravim napitak, ja za mamu zovem korisnicke servise a nisam na njenoj adresi. Ja SVE radim sama i nikog ne molim za pomoc i onda me jos pitaju sto si nervozna ili sto ufces ili sto si ZADIHANA??? I onda krenu da mi drobe kako treba vise da se SETAM!!! Da to nije meni od trudnoce vec od kilograma. E ma doslo mi je danas da uzmem dedinu pusku i da ih sve postrojim.
Izvinjavam se. Ovo vise za negattivu nego za ovde al izbacis sve odjednom.