cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

13.04.2018, 09:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

☹ u ovakvoj situaciji nista nije pateticno, Madre jako mi je zao... to zaista ne treba nikada nikome da se desi... jako teska situacija, treba imati snage. Veliki poljubac za tebe!

,,Carpe diem"

clock-img

13.04.2018, 09:52

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

O madre, draga, placem user posted image . To je tvoj andjeo nebeski. Nemam reci, tuga do neba. Smogni snage da nastavis dalje zbog svojih blaga kod kuce.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

13.04.2018, 09:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mojoj J je na porodjaju bio odmotan pupcanik 3 puta kad je izasla..i sad se najezim kakav scenario moze da se desi...ne daj Boze nikome...
Ali to je stvar koja moze da se desi za 5min..pitala sam dr da li se moze pratiti..kaze neuser posted image

clock-img

13.04.2018, 09:58

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Madre, tek sam sada procitala. Dušica malena. Mnogo mi je zao! Zelim ti da uspes da budes jaka i hrabra zbog starije dece, a tesko je, preteško. Ako ti se pise, pisi. Ako ne, nemoj. I ne zvucis pateticno, svi te razumemo. user posted image

clock-img

13.04.2018, 10:29

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Madre dragauser posted image

clock-img

13.04.2018, 13:03

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Madre draga mnogo mi je zao user posted image

clock-img

13.04.2018, 13:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja odoh na ctg. Htedoh da odremam posle moje sage nocas al dzabe, prilegnem stigao djak, prilegnem zvoni telefon, prilegnem vreme da idem po D. Ne vredi. Odoh. Spavacu kad umrem

Javim se kasnije. Ps:nijedna kozmeticarka ni frizerka ne moz da me primi cccc...Pavle ce jos da ceka

clock-img

13.04.2018, 17:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Madre suze mi idu,dusa me boli.Tvoj mali andjeo ce uvjek biti uz tebe.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.04.2018, 21:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Vidim Ljisa je online, a nema je.
Ljiso, sta kaze ctg?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.04.2018, 22:13

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I ja bas htela da pitam..nije se javljala..a jel i uz trebalo?

clock-img

13.04.2018, 22:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ohoj evo me...Ctg kaze sve ok. Da dodjem u ponedeljak. Danas su trebali UZ da se vidi da li ima dovoljno plodove vode medjutim nisu a u ponedeljak bi trebali vaginalno da me pregledaju al ko zna. Uglavnom u ponedeljak opet ctg pa u utorak mi je termin a u sredu idem na polikliniku ako se ne porodim do tad. Pa onda svaki dan valjda, a ako probijem nedelju dana onda ce me poradjati na indukciji.

Danas mi je jako tesko. Nisam naspavana. 3 puta sam isla do grada, imala sam i cas, i D trening, i posao, evo jos radim jedva gledam na oci. Muci me gorusica. Ukljucila sam vec sad ves masinu, nisam mogla da cekam ponoc rekoh zaspacu ali imam posla. Jao samo da uspem malcice da se naspavam, treba snage skupiti da izguram to dete napolje.
U ponedeljak imam frizera a u utorak kozmeticarku zakazanu. Ako doguram do tad. Bas mi je danas jako jako tesko. Jos me mm iznervirao. Dosao i rekao "ja vecito moram tvoj strv po kolima da kupim" user posted image (ostao omot od zvake u kolima) JA ODLEPILA. Kad sam krenula...Ja svako jutro skupljam i dizem sa poda tvoje carape, majice, pidzame, peskire, stavljam u ormar nazad stvari, jakne, cipele u kutuje, prljav ves u korpu jer te mrzi da otvoris spajiz i stavis u korpu BEZ SAGINJANJA i samo bacis ISPRED vrata od spajica da ja skupljam. Papuce ostavljas na sred kuce, ne namestis nikad krevet i ja NIKAD ne kazem kako sklanjam STV za tobom. Da ne pricam o kuvanju i sklanjanju sa stola i sudovima i td i td. Zacutao je jer je shvatio da je pogresio. E onda nisam vise htela nista, vala ne saginjem se. I na kraju sam i D ocitala bukvicu zar vam nije zao mame??? Ju bas sam odlepila, jos mi danas tako tesko i sva sam nenaspavana a njih dvoje GOSPODA. More..... Ju bas sam bila besna.

Ja iznosim smece, ja sredjujem kucu, niko nista ovde ne radi dok ne podviknem. D sad eto brise prasinu vec neko vreme na mestima koja su mi stvarno nisko i tesko mije da se saginjem ali i dalje ja usisavam ispod kreveta tako sto legnem na pod i onda drndam usisivacem.
Sve sama radim, ne trazim da mi obuva cipele i patike i da mi sece nokte na nogama (a znam jednu koju je muz obuvao) ne trazim nista osim POSTOVANJA!
Ma sutra budu li me dirnuli i probudili nagrabusili su. On gospodin bio u provodu mora da odrema, ja sinoc radila do pola 1 a od pola dva se rastavljala sa zivotom na wc solji. On mora da prilegne popodne boze moj umoran je nije se naspavao. user posted image
Mama me zove da ja zovem total tv da ih ja pitam, aman bre zeno imas ti i drugo dete, sto sina ne pitas za nesto. Jos zive u istoj kuci. Vecito ja. I onda kad podviknem na sve kao juuuu sto se ljutis????user posted image Majke vam, sto se ljutim? Ljutim se jer i ja imam dusu.Ja za tatu pravim napitak, ja za mamu zovem korisnicke servise a nisam na njenoj adresi. Ja SVE radim sama i nikog ne molim za pomoc i onda me jos pitaju sto si nervozna ili sto ufces ili sto si ZADIHANA??? I onda krenu da mi drobe kako treba vise da se SETAM!!! Da to nije meni od trudnoce vec od kilograma. E ma doslo mi je danas da uzmem dedinu pusku i da ih sve postrojim.

Izvinjavam se. Ovo vise za negattivu nego za ovde al izbacis sve odjednom.

clock-img

13.04.2018, 22:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bitno da je sve ok na ctg-u!
Kod nas si obavezan na dan termina da se javis u bolnicu,ide komplet pregled..pa na svaka 2 dana se javljas..i onda 7mi dan se ostaje u bolniciuser posted image
Inace,u potpunosti te razumem.i ja sam danas odlepila..ugadjam im svaki dan,ceo dan..i one nezahvalne i samo daj,daj...
Mm dosao umoran,deca ga pitaju on gleda kroz njih...jbt pogledaj ih! A za kola ume i da mi kaze kao da svinje vozis??! Ma nemoj,vozim decu,ako mislis da su oni svinje onda ok...

clock-img

13.04.2018, 22:42

clock-img

degu

pencil-img

11332

joj Madre toliko mi je zao user posted image
to je stvarno najveci strah svake trudnice, jako je strasno, prestrasno...grli svoja dva divna decaka, dobili ste andjela cuvara 💙

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.04.2018, 22:44

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e za kola su zaguljeni a ko usisava kola???? Pa ja! ju sto me to nervira. U kuci gde jede zivi i spava pravi strv al bitno da su mu kola sredjena user posted image Ma ja pocnem da se derem i krenem da nabrajam i onda ucuti. I onda me je tugaljivo jos gledao jao Ljiljana raspadas se. Ne seri! Radim do poslednjeg dana, bas je meni do privatnih casova i do sedenja za kompjuterom. Radim za nas, placam racune JA PLACAM RACUNE i od moje plate zivimo i onda mi jos nesto prigovaras. Ma treba bre noge da mi ljubis.

clock-img

13.04.2018, 22:50

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Meni kad kaze mogla bi da operes auto,ti ga vozis.. a on svoj sluzbeni 2 puta nedeljno pere..a "moj" ja da perem..samo mi jos to fali...
Bas tako,noge bre da nam ljube!
Danas smo bili na rodjendanu u Bgu,i svi nas pitaju kao sta vam bi za trecr dete,sta ce vam..velike vam devojke..a sad beba..jbt.da li moram da se pravdam..kao muz ti nikad nije tu,ti si luda..hvala vam..ali sve znam..

clock-img

13.04.2018, 22:53

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e isto von isto. Njegov sluzbeni auto je cakum pakum, pa naravno kad firma placa pranje. Nisam videla da ga je on usisavao, naprotiv ja usisam i sluzbeni.
A to sto svi daju za pravo da pitaju svasta, i o tome bih imalasta reci.
Jao ne mogu da se skoncentrisem na neku tableu, oci mi se sklapaju a imam jos samo 4 tabele po svega 40 redova recimo i nema sanse evo da dovrsim premorena sam

clock-img

14.04.2018, 07:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro!
Ljisha pajki..mene je mm probudio,ide da radi i sto puta otvarao zatvaraio vrata,trci..i probudi me..a lepo sam ga zamolila da spavam duze..
A i nesto se ukocim tokom noci..kao morz..

clock-img

14.04.2018, 08:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jutro. Evo i mene.
Ljiso svi muskarci su isti. Sve ocekuju od zene
Lepo ja kazem, oni prvi deo zivota imaju mamu a drugi deo-zenu. A tvojibsu navikli da im ti sve zavrsavas. Jednostavno te dozivljavaju kao sposobnu za sve stvari i ti tu nagrabustis od obaveza. To su ti cerke... uvek tu za svoje...

clock-img

14.04.2018, 08:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Jutro, trudnice :)
Ljisu je mozda Pavle iznenadio pa se zato ne javlja user posted image
Opet nisam spavala nocas, ubise me kontrakcije, najgore mi je ono kad mi se ceo stomak stegne... Ne mogu da se setim da li sam popila Mg juce.
Mi danas planiramo da ceo dan budemo napolju da iskoristimo ovo lepo vreme.

clock-img

14.04.2018, 08:50

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Mi, u prodavnici, kupujemo usisivac.
Cekamo Ljishu da se javi.

clock-img

14.04.2018, 09:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Milicicak.ti se bas zezas..kakvi napolje..lezi u krevet..i Mg ne smes da preskaces...user posted image
Moguce da je Pavle krenuo..ne spava do ovako kasno nikad..

clock-img

14.04.2018, 09:13

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Von, slazem se sa tobom. Ja joj napisala jednom, pa se bojim da ne ispadnem dosadna i napadna.

clock-img

14.04.2018, 09:21

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Milicicak.ti se bas zezas..kakvi napolje..lezi u krevet..i Mg ne smes da preskaces...user posted image
Moguce da je Pavle krenuo..ne spava do ovako kasno nikad..

user posted image e pa trt. Spavalauser posted image . D se probudila jutros i njih dvoke lrenuse sa galamom i samo sam.ih izmarsirala iz sobe. Evo ja jos u sobi i mraku hihih sad ni necu da ustanem jer cujem da su se tek sad setili da sebi prave dorucak. E vala necu ustati pa odmah u kujnu. Prvo cu natenane da pijem kadu

clock-img

14.04.2018, 09:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Trt milojka..skupljas energijuuser posted image neka,neka..
I tm je u fazonu,pa nije gladna...nije trazila..

clock-img

14.04.2018, 09:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Kafu ne kadu. Heheh razumeli ste. Morala sam da ustanem da intervenisem. Dao joj cokoladne keksice za dorucakuser posted image ja cu stvarno odlepiti. I onda je sad nisam mogla odvojiti i na kraju sam rekla hajde da ti mama bar da mleko uz touser posted image

Ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se hehehe...
Von ja stvarno juce da sam otisla na porodjaj ja ne bih imala snage da se porodim. Ne bih sto posto koliko sam bila umorna. Jesam ja i nocas ustajala dva puta ali sam bas sad ustala friska hihi...
Pijem kafu dok D jede keksice