cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

12.04.2018, 21:57

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sve vreme mislim na Madre... ne poznajemo se, nikada se nismo ni videle cak, potresla sam se kao da si mi najblizi rod...
Verujem da bi svi voleli da te cujemo, kad budes mogla javi se.
Veliki user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

12.04.2018, 22:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mama jo i ja sam se bas potresla, ne smem ni da zamislim kako je nasoj Madre, velika nepravda i ogromna tugauser posted image
Ja sam od kad sam cula za jekkiki bila u uzasnom strahu jer sam i ja tad bila trudna, a pogotovo u ovoj trecoj trudnoci jjer je najcesca komplikacija hipertenzije smrt bebeuser posted image
Madre cuvace vas vas andjeo lepi i paziti na svoju bracu sa nekog lepseg mestauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.04.2018, 22:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jao ja tek sad vidim sta se desilo. Madre mnogo mi je zao user posted image
Znam da nema reci utehe al da znas da mislimo na tebe user posted image

clock-img

12.04.2018, 22:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Ljiso, sve si lepo isplanirala. Samo jos da bude taj datum.
Nego, jel si kupila susilicu?
Madre, ceo dan mislim na tebe. user posted image Ne moras nista da pises. Samo znaj da te svi ovako virtuelno jako grlimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.04.2018, 23:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ljiso, sve si lepo isplanirala. Samo jos da bude taj datum.
Nego, jel si kupila susilicu?

Cuj kupila, i pustila u pogon hehehe... Ali ladno mi nisu dali racun iz Tehnomanije pa sam ih danas zvala da posalju ugovor na daljinu da mogu da sredim garanciju. Bezobraznici. susilica je odlicna, bolje susi od indesitove i manje guzva ves. Odlicna.

Nego nisam jos uzela masinu za pranje sudova to me kopka ovih dana, ne da mi mira. Mozda sutra odem

a deran ce se strpiti. Vidim ja da je on neki sto ne zuri

clock-img

12.04.2018, 23:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Opa. Sa srecom. Kazem ti ja. Nego, ne masim temu. Odoh da hvalim masinu za susenje i masinu za sudove. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

13.04.2018, 00:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Kolko might he posla zadao sef nisam mislila da cu ovako rano zavrsiti. Juhuuuu...

Mm jos nije stigao. Ja sam mrtva umorna

clock-img

13.04.2018, 01:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ajoj mame ja sam budna. Uf... Valjda nece nocas. Idem po tus da se opustim.malo. uf uf disem

clock-img

13.04.2018, 01:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Sta ti je Ljiso? Imas kontrakcije?

clock-img

13.04.2018, 01:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Uf... Lakse mi je. Istusirala sam se. Tj evo bila pod tusem pola sata.

Ma krenuh u wc. E sad ne znam da li je krenulo praznjenje zbog porodjaja ili sam nesto danas pojela sto mi ne prija
U svakom.slucaju smirila se situacija. Ma.mora da izdrzi do 21.
Nego pomislih na sve ove crne macke sto mi predjose put u poslednja dva meseca i pomislih danas je petak.13. Reko da nece danas deran? user posted image

Morala bih ga nazvati Srecko user posted image

Ma ne sme jos. Ja.moram jos do frizerke i kozmeticarke. Nema smisla da krece napolje.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.4.2018 1:41:48 >

clock-img

13.04.2018, 06:24

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ljiso javljaj sta se desava, mozda ti bebac pokvari planove.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

13.04.2018, 06:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ustajala nocas. I evo me.i dalje na wc soljiuser posted image

E pa ne moze jos da ide napolje. Ne zanima me heheh...

clock-img

13.04.2018, 06:42

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ljiso, nemoj zezati. Dete zna najbolje kad mu je vreme user posted image
Bitno da si se ri spakovala a on kad odluci nek krene.
Ja budna od 5, probudili me bolovi, definitivno sam preterala juce. Danas kad odvedem mini bubu u vrtic moram da odvezem bicikl u servis, spao je lanac a mm ne moze da skine onu plastiku. A obecala sam im i musaku od krompira za rucak. I moram kucu malo da dovedem u red, dolaze nam u ponedeljak majstori za prozore.
Bas mirujem, jel da user posted image

clock-img

13.04.2018, 06:47

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ljiso ne igraj se. Beba ce sama da se odluci kada je vreme.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

13.04.2018, 06:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Milicicak i ti zezas. Hehe.. Ma danas idem na ctg ponovo a sve se nadam na jos jedan UZ da vide ima li dovoljno plodove vode.

Mm spava. Sinoc se malcice napio. Ostavio auto u gradu pa kad odvezem Ducu idemo po auto. Odem da mi ocitaju licnu i zdravstvenu, da mi frizerka uplete pletenice i kozmeticarka da me.ocerupa. i ONDA moze bata da izlazi. Pre toga niks.

clock-img

13.04.2018, 07:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jutro . Ja ustala . Moji momci jos spavaju.
Ne znam, ja sam toliko potresena oko madre da ne znam ni sta bi pisala. O jekkiki isto...i ja sam tada bila trudna tj imale smo isti termin. Zajedno trudnovale...ma nemam reci , stvarno sam bez teksta na sve sto se desilo...

clock-img

13.04.2018, 08:27

clock-img

madre

pencil-img

6600

Tu sam. Juce se sve zavrsilo. Ne znam sta bih napisala a da ne zvuci previse patetično, jer ne zelim to. Samo znam da se necu truditi da zaboravim tu bol i njegov savrsen lik,toliko mu dugujem... Zategao je sebi pupcanik 4 puta oko vrata kad se okretao i eto desilo se sto nije smelo... Bicu dobro. Mozda danas izlazim.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.04.2018, 08:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

O duša mala :( mnogo mi je žao, Madre :(

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2018, 08:41

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Madre user posted image Ne mogu da zamislim kako vam je... samo da pozelim da to sto ste doziveli niko nikad ne dozivi user posted image

Porodicnim priljateljima se desila slicna stvar pre 30tak godina. Nisu nikad zaboravili, bol je jos uvek tu, ali su naucili da zive sa tim i smogli snage da pokusaju ponovo posle skoro 2 godine. Sada je to divan mladi covek, uz to neverovatno pazljiv...

< Poruku je uredio lesli -- 13.4.2018 8:47:50 >

clock-img

13.04.2018, 08:54

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Madre user posted image

clock-img

13.04.2018, 09:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jao Madreee user posted image

clock-img

13.04.2018, 09:07

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Madre, ljubimo te mnogo! Ako ce ti biti lakse pisi kako god i sta god, nije bitno kako zvucis.. Uz tebe smo ❤️

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2018, 09:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Madreuser posted image user posted image jako mi je zao,jaka si,imas klince kod kuce,podicice te vrlo brzo! I pisi,sta god,ako ce ti tako biti lakse..papir sve trpiuser posted image

clock-img

13.04.2018, 09:16

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Madre ljubim te punouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.04.2018, 09:36

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Madre user posted image user posted image Jako mi je zao,saljem ti veliki user posted image user posted image