cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

11.04.2018, 21:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Madreuser posted image

Jako mi je zao, ne mogu da verujem, ni da zamislim kako vam je. user posted image

clock-img

11.04.2018, 21:50

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Madreuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

11.04.2018, 22:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Uf bre!!
Madre, jako mi je zao... ne znam ni sta bih napisala...

,,Carpe diem"

clock-img

11.04.2018, 22:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Madre... na žalost, ovo je najveći strah svake trudnice user posted image mnogo, mnogo mi je žao...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.04.2018, 23:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Madre, draga user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.04.2018, 23:14

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

od svega mislim da je najteze to sto si ti otisla kod dr misleci da nesto nije u redu, predosecajuci. Zao mi je sto oni nisu tad uradili UZ. user posted image Na ovako nesto covek ne moze biti pripremljen niti spreman. Jako mi je zao Madre. Iskreno i najsikrenije. Ne mogu da prestanem da mislim na tebe. Nadam se da se drzis, nadam se da ces uspeti da izadjes iz ovoga i cele situacije kao jos jaci covek. A jaka si. Samo ti znas kako ti je. Samo si ti to mogla da osetis i kao majka da se zabrines i predosetis. To sve govori kako si jaka i intuitivna. Ovo nijednoj majci ne treba da se desi. Nije fer. Mislimo na tebe.

clock-img

11.04.2018, 23:30

clock-img

madre

pencil-img

6600

Hvala vam! Prosto, znala sam, ali znate to su one stvari koje se desavaju "drugima", koliko god to sebicno zvucalo! Tesko je, ali imam svoja dva decaka i oni imaju jedan drugoga!
Ljiso, rasplaka meuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 11.4.2018 23:34:20 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.04.2018, 23:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.04.2018, 23:49

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Madre jako mi je zao user posted image

clock-img

12.04.2018, 06:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro.

Madre javi se kad ti bude do toga. Da cujemo kako si.

Ja sinoc nisam imala koncentracije sefu da zavrsim nesto, tako da cu danas prepodne. D mi se jos nije probudila. Kuliram malo u tisini

clock-img

12.04.2018, 07:38

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Dobro jutro trudnice.

Madre, mislimo sve na tebe danas. user posted image user posted image

clock-img

12.04.2018, 08:30

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Madre user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.04.2018, 08:38

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Madre, mnogo mislim na tebe. Ti si jaka zena, misli na ona svoja dva blaga kod kuce. Grlim te puno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

12.04.2018, 08:41

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Madre, bas mi je zao... user posted image
Iako vas sve znam samo iz postova koje citam vec neko vreme, od sinoc kad sam procitala sta se desilo mi ne izlazis iz glave. user posted image

clock-img

12.04.2018, 10:24

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Madre znas sta mislim❤, i sta mislim o tebi. Ti si jaka zena, velika majka i ovo nije trebalo da se desi tebi, ni jednoj majci. Mnogo je tesko, 😭 ljubim te puno!

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

12.04.2018, 10:59

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Madre, ne mogu ni da zamislim kako ti je. Javi se kad budes mogla i drzi se user posted image
Mi danas slavimo rodjendan jednoj od mini bubinih lutki pa pravim tortu da se pocastimo kad se vrati iz vrtica.
Sredjivala sam ormane prethodnih dana i toliko sam garderobe izbacila da je to strasno...
Htela sam da oribam kuhinju danas ali necu, mnogooo me boli stomak, preterala sam juce. Nece kuhinja nigde pobeci user posted image

clock-img

12.04.2018, 11:17

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Madre, mnogo mi je zao sto se to dogodilo user posted image

clock-img

12.04.2018, 11:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Madre sve smo tu za tebe,bar ovako.Budi jaka,mislim na tebe

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.04.2018, 11:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.04.2018, 16:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nema nikog da pise..sve smo u soku...
Ja sam jutros odvezla decu i otisla na posao da pomognem za pdv..naravno da sam sedela do 15h..jer nisu nista uradili..i naravno da sam nasla greske..

clock-img

12.04.2018, 21:24

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Madre, ja te ljubim i saljem ti najveci zagrljaj na svetu. Ti si jaka i nema reci utehe, samo ti znas kako se osecas. Boze mili, Jekiki...ist prica, od tog dana , najveci strah bio je vezan za bebu da li radi srce, da li se pomera sutira i sve po redu.
Mnogo , mnogo mi je zao, ceo dan na tebe mislim, molim te javi se kada budes spremna, da caskamo, koliko ti bude prijalo, ne znam sta drugo da ti kazemm.
Ljubim te puno i sve sto treba tu smo!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

12.04.2018, 21:37

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Joj.jeste..jekiki na dan termina..a posle je rodila devojcicu, zar ne?

clock-img

12.04.2018, 21:39

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ima jednu zlatnu Taru, jednu lepoticu koju sam tako izgnjavila kada sam je videla. Jekiki je dobro, ali ono sto je prezivela, ne moze se ni zamisliti. Vristala sam i plakala od srece na Zlatiboru sam bila kada mi je poslala sliku na Viber sa rezultatom B HCG-a, pa to je bila ludnica.
Svakog 8.10 dodje najtezi dan....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

12.04.2018, 21:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro vece.

mm ceo dan odsutan. Sa onim njegovim drugom iz Fr je i veceras. I sad mi posalje poruku baterija mu prazna, sad kad se ja nocas krenem poradjati user posted image Lepo sam ja rekla da cu ja sama sebe da odvezem na porodjaj. Vodila sam i D na trening. Tamo mi se svi cude. Sef me zvao 3 puta dok sam bila sa D na treningu. U frci sam s poslom. Tamo vamo. Usisavala danas kola, oprala kolica, sredila kucu, drzala cas, isla sa D na sladoled. Ma svasta sam. Eto poceralo me danas da sam bas aktivna. Salo mi se upalilo od ove vrucine a nema naznaka da cu uskoro u krevet.

D se sama cak i kupala i eno je u krevetu kasnimo veceras sve. Mislim da nije jos zaspala. Moram je obici za koji min.
Pa na posao. A valjda necu na porodjaj. Elem smislila sam. meni odgovara da se porodim 21.04. znaci da probijem termin hehe...To je subota, ispratim D na izlet, odem u Betaniju porodim se, ona dva dana bude kod mojih, bude joj super jer je vikend i tamo su joj braca. I ja izadjem u ponedeljak i sve super. A jesam li smislila plan? user posted image Podsvest je cudo. I sa D sam planirala ranije da se porodim i jesam. Tako da ne planiram da deran izadje jos dobrih nedelju dana hihhi... Mami treba jos vremena da sve bude kako je isplanirala.
Moram ocitati licnu kartu i zdravstvenu. Da pripremim mm sva dokumenta potrebna, D izvod iz maticne knjige rodjenih i jos svasta nesto.Moram otici da overim garanciju za susilicu, planirah i da kupim masinu za sudove.

Mene svi gledaju kao da sam nenormalna. Cak sam izjavila da cu D da vodim kod logopeda user posted image i jedna mama me pitala jel planiram da budem trudna jos pola godine u fazonu kad cu ja sve to stici. Radni sto nam jos nije stigao. A valjalo bi i to da stigne pre porodjaja haha... Jao ja sam hit. No dobro u principu spremna sam ja kad krene da krene. Al bilo bi dobro da se deran jos malo strpi.

clock-img

12.04.2018, 21:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Madre u redu je ako ti je knedla u grlu. Vidim da si tu. Mislimo na tebe. Ne moras nista reci. Ljubim te