cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat]

clock-img

11.04.2018, 10:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Smesko da, L spava sam u francuskom lezaju. S tim sto ja legnem uvece s njim dok se on ne uspava. Al eto nocas ne imao i scenu plakanja tj oko 5.
Joj L mi sad prvi put kakio na nosu al se pre toga iskakio na tepih i to na 2 mesta..pa dok sam tepih oribala...sva sam mokra...

clock-img

11.04.2018, 10:41

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Super, Maraj, super! Mislim na krevet. Navici ce se, ne ide to preko noci. Super je on decak. Naucice sve, super vam ide. I moj M odavno sam brise guzu npr. A ja tek juce saznajem od vaspitacice da to u vrticu ne radi. Uopste nije shvatila da on to zna jer je uredno pita za pomoc i kad ona pristane naravno da ne mora sam. Ne pokazuje sve svoje veštine. Mudro cuti.user posted image

clock-img

11.04.2018, 12:37

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Drage moje trudnice,moram da podelim super vest i moju srecu sa vama.Sad sam zvala da pitam da li su mi gotovi rezultati.Gotovi su i dobri su 😊😊😊

clock-img

11.04.2018, 12:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Bojana, sjajno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.04.2018, 12:39

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

bojana diiiiiivnooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image sad uzivaj u ostatku trudnoceuser posted image

clock-img

11.04.2018, 12:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bojana,divno!! Uzivaj!

clock-img

11.04.2018, 12:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bojana user posted image user posted image bas mi je drago!! Eto iz nekog razloga smo Ljisa, ti i ja morale proci kroz taj "pakao" neizvesnosti.. Al hvala Bogu sve je ok user posted image

clock-img

11.04.2018, 12:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Bojana, mnogo mi je drago user posted image

clock-img

11.04.2018, 12:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

O Bojana konacnouser posted image Sada mozes konacno da ostatak trudnoce provedes bez neke tenzije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.04.2018, 12:53

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Bojana sjajne vesti user posted image nadam se da ce te sad svi ostaviti na miru da do kraja uzivas.

Ja bila na ctg sve super. Dr nije htela da mi radi UZ ni vaginalno da me pregleda user posted image , al nije bila dr koja me zakazala, kaze lepo je vas ona zakazala kod mene u termin...e pa izes ga JA to ne znam, a valjda dr zna kadrad ene rade i td. I ova nije htela da me pregleda. A moj dr takodje na odmoru. Mislim ludnica. videlo me toliko ginekologa u ovoj trudnoci ne mogu ni da ih nabrojim sve.

Rucak pristavljen. Valjda ce se skuvati do 14 pa da odem po Ducu.

Izmaltretirala sam se fest do grada i nazad. Nego jel vi vozite kola u devetom mesecu trudnoce? Ja cuh da je to protivzakonito

clock-img

11.04.2018, 12:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Bacila sam pogled unazad. Nemojte da masite temu ko Boga vas molim. Imamo temu o cucli, o samostalnom spavanju, o odvikavanju pelena.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

11.04.2018, 12:59

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Bojana, bas mi je drago! Sad uzivaj!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

11.04.2018, 13:04

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Bojana, divnouser posted image
Ljišo, vozila sam sve vreme. Dalje u temi :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

11.04.2018, 19:55

clock-img

madre

pencil-img

6600

Ja samo da se javim sa ne lepim vestima... Trenutno sam na patologiji, sutra cekam izazivanje porodjaja, moja beba vise nije ziva. Desilo se cudno umirenje zadnjih dana tako da nisam skroz iznenadjena. Ne zna se zasto se to dogodilo, ono sto je evidentno jeste pupcanik oko vrata a on je promenio polozaj u karlicno od zadnje kontrole,pa se sumnja na znate vec sta. Eto...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.04.2018, 20:09

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Madre, jako, jako, mi je zao user posted image drzi se user posted image

clock-img

11.04.2018, 20:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Madre, ne znam sta da ti kažem.. ❤️❤️❤️❤️

clock-img

11.04.2018, 20:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Ostala sam bez teksta.user posted image Saljem ti jedan veliki zagrljaj.

clock-img

11.04.2018, 20:17

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Madre draga user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.04.2018, 20:20

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Auuuuuu....user posted image Madre user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2018, 20:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Znaci ne verujemuser posted image user posted image ja sam u soku!!
Moj je nemiran bas jako i uvek mi je to briga..jer mi je J obmotan bio 3 puta...
Ja sam u sokuuser posted image
Madre,saljem ti veliki zagrljaj!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2018, 20:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Madre jako jako mi je zao, ne znam sta da ti kazemuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.04.2018, 20:31

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Gospode dragi! Madre, bez reči sam. Drži se, strašno user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

11.04.2018, 20:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam jos u sokuuser posted image

Ne mogu ni da zamislim kako se osecas..
A bas smo pricale da li je miran,nemiran..i kako se okrenuo..lepo dr kazu,to se desi za 5minuser posted image

clock-img

11.04.2018, 21:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

O boze madre.... u soku sam. Ne znam sta da napisem osim da mi je jako zao. Drzi se madre user posted image user posted image

clock-img

11.04.2018, 21:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Madre draga ne mogu ti rijecima opisati koliko mi je zao.Nadam se da ces naci dovoljno snage da preguras sve ovo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...