cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

08.09.2020, 21:22

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Kriss, a gde si radila FET?A kazi mi molim te koliko posle VTO si radila FET?

clock-img

08.09.2020, 21:29

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

U Genezisu. VTO sam imala u aprilu u junu radila ERA test ( rezultat smo cekali 3 nedelje) a u avgustu FET. Mislim da FET moze da se radi odma sledeci ciklus nakon neuspelog VTO posto nemas stimulaciju kao kod VTO. Ja sam radila kasnije zbog ERE. 

clock-img

08.09.2020, 21:37

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Aha...ja nista vise od standarnih analiza nisam radila ,a prvu VTO..sad kontam da se da mi kazu da radim jos nesto..npr trobofilija..itd

clock-img

08.09.2020, 21:49

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Pa svakako ces pre posupka imati konsultaciju sa doktorkom pa videces sta kaze. 

Ja sam imala dva neuspela VTO i treci neuspeli FET. Kod prva dva radila samo osnovne preglede sve bilo u redu. Jedino pre drugog postupka mi se pojavila inzulinska rezistencija pa mi prepisali glucophage xr 750 i imala blago povisen TSH pa mi prepisali i eutirox 25mg na svaki drugi dan.A po ERA testu je ispalo da mi je endometri pre receptivan pa se transfer mora raditi malo ranije. A ERU preporucili nakon dva neuspela VTO. Ja sam nakon tri neuspela postupka promenila kliniku. Nadam se da cu u Feroni imati vise srece. Tu isto odradila osnovne preglede i jedino novo je NK celije koje nisam radila pre. 

clock-img

08.09.2020, 21:54

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

I ja sam u Feroni...Kod profesprke Vesne Kopitovic..zadovoljna s njenom pristupom...Ja svaksko pijem eutirox ( sama odredkujem terapiju,nekad je 75,nekad 100)i  glucofage xr750...Nisu ti ni jednom preporucili da uradis trombofiliju?Kad odes ponovo na VTO?

clock-img

08.09.2020, 22:03

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Ne. A Vesna Kopitovic mi ukinula i eutirox po njenom nisam trebala ni da pijem posto je bio u normalnim vrednostima a glucofage mi je pravio problem sa stomakom pa mi rekla da i to prestanem piti za sada. Tako da za sada pijem samo ujutro inofolic prasak a uvece inofolic kapsulu. Kad je videla prethodne nalaze preporucila samo NK celije.

clock-img

08.09.2020, 22:07

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Svaka ti cas neodustajes...tako treba...ali samo ti znas kako ti je. Nadam se da ce sa vesnom da ti krene na bolje.. I sta ti kazu zasto me uspevaju?

clock-img

08.09.2020, 22:17

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Po Dr. Kopitovic je problem u spermagramu. Pa samim ti slabijim embrionima. No videcemo. Ona misli da ima resenja. Trenutno rekla da odradimo nalaze pa ce videti no verovatno ce se raditi drugaciji protokol nego do sada. E sad na sta je mislila ne znam no saznacemo uskoro. 😉

A sto se trombofilije tice. Ne znam mozda i gresim ali pretpostavljam da po nalazima vremena krvarenja,koagulacije, protrobinskog vremena moze da vidi da li je potrebna dodatna analiza ili ne. Kazem nisam sigurna mozda i gresim.

clock-img

08.09.2020, 22:22

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Verovatno...ja ti zelim svu srecu..Mora da bude..prosto mora...i sve mi cemo se nekada kuckati na forumu "moja prva kasica"🤗..Sigurna sam...

clock-img

08.09.2020, 22:31

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Hvalaaa. 🤗 Zelim i ja tebi svu srecu i da ova FET bude dobitna. 😘 

Ja verujem da nas ceka ta mala bebica negde, sve se desava u svoje vreme samo treba malo strpljenja. Nekome malo, nekome malo vise. No nema odustajanja. 

clock-img

08.09.2020, 23:34

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Tacnice, zao mi je sto nije uspelo.Drzim palceve da sledeci put bude dobitni.

Sto se trombofilija tice, gresite. Ako su aptt, vreme krvarenja itd ok, ne znaci da su trombofilije ok.

clock-img

09.09.2020, 07:54

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Hvala lesli...verovtno si upravu,jer se je ja uopste ne razumem u to..Ni ti citam, jer se odmah istrupujem da sve to ima...Ali znam da me svi pitaju jel sam radila trombofiliju. Ne znam vise..samo znam da kod mene mora sve teze da ide...Da znam da sam pocinilia neki greh,pa da idem da ga okajem...

clock-img

09.09.2020, 08:11

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Tacnice, nemoj tako. Znam da nije lako, ali glavu gore.

Jesi iz NS?, 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

09.09.2020, 09:54

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Maslacak, poslah ti juce pp.Nadam se da ces videti ovaj post.
Molim admine da me ne ubiju, pitanje za maslacak je u vezi VTO ali bih to radije sa njom preko pp-a 😄

clock-img

09.09.2020, 09:58

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Lesli, kako se ovde salju privatne poruke? 🙄 

IZVORNA PORUKA: lesli

Maslacak, poslah ti juce pp.Nadam se da ces videti ovaj post.
Molim admine da me ne ubiju, pitanje za maslacak je u vezi VTO ali bih to radije sa njom preko pp-a 😄

clock-img

09.09.2020, 10:03

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Moras da prebacis na desktop verziju na telefonu ili da udjes sa racunara na forum.

clock-img

09.09.2020, 10:26

clock-img

Tacnica86

pencil-img

39

Ne Jess iz Nisa sam. Ali memam poverenja na zdravstvo u Nisu.

clock-img

18.09.2020, 18:44

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Krisss985 i Tacnice,

držim vam palčeve, da ovog puta uspete!!! 💪🍀💕❤️💋🤞🍀🌠🌈🥊
Ja sam bila isto u Feroni, kod Vesne Kopitović. Prvi put bez uspeha, i bez zamrzavanja. Već se lagano počinjem pripremati za ponovni pokušaj. Bila sam kod moje dr, po upute... Verovatno ću sve ponovo, na istom mestu i kod iste doktorice. 

clock-img

18.09.2020, 19:29

clock-img

Mimibey

pencil-img

30

Želim vam svima da uspete iz sledećeg pokušaja..🙏🙏🙏Ako nekome znači info, ja sam isto Ferona dr Milatović, prvi put bez uspeha i bez zamrzavanja, drugi put uspešno i još imamo zamrznute.. Dr je odmah znao šta će da menja u drugom pokušaju..Sve pohvale za Ferona tim.. 👏👏👏

clock-img

18.09.2020, 19:30

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Hvala Mareka 😘 Drzim i ja tebi palceve. 🍀💖

Inace ja tek 8mog idem na komisiju. 

clock-img

08.10.2020, 09:35

clock-img

mark011

pencil-img

7

Da li neko slučajno zna gde s emože primiti intralipidna infuzija( samo davanje infuzije) pred VTO?

Hvala.

clock-img

08.10.2020, 09:46

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja zvala lokalog dr opste prakse, naravno ukoliko istu imam napisanu u nekom dokumentu -otpusnu listu sa punkcije. Kupim infuziju, dodje i priključi mi kuci

clock-img

08.10.2020, 09:48

clock-img

mark011

pencil-img

7

Da li je on u Beogradu?
Treba mi neko u Beogradu...naravno imam izveštaj lekara, doduše u mailu ali mogu tražiti da mi pečatiraju.
Hvala puno...koja je cena? Znam da je infuzija oko 600 din...i kako si primala? Tj na koliko dana?

clock-img

08.10.2020, 10:32

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ne ja sam u Juznoj Srbiji. Pozovi privatne klinike sigurno imaju terenske dr.

clock-img

08.10.2020, 13:11

clock-img

lesli

pencil-img

3159

IZVORNA PORUKA: mark011

Da li je on u Beogradu?
Treba mi neko u Beogradu...naravno imam izveštaj lekara, doduše u mailu ali mogu tražiti da mi pečatiraju.
Hvala puno...koja je cena? Znam da je infuzija oko 600 din...i kako si primala? Tj na koliko dana?

Pozovi neki privatni dom zdravlja. Medigroup ili Belmedic. Oni izlaze na teren. Bar ovi prvi. Sa izvestajem mogu da ti daju lek.