cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

17.08.2020, 14:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Meni je uspeo iz prve i to samo jedna celija mi je bila na aspiraciji.da te ohrabrim malo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.08.2020, 14:37

clock-img

branki*

pencil-img

20828

A,ta tecnost je hidrosalpinks.to sam imala i ja.meni su 1 odstranili.

branki

clock-img

18.08.2020, 14:04

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Zdravo devojke!

Prošao je transfer. Sva tri su mi ubacili, jer su dva malo lošija. Nisam na to bila spremna, ali rekoše da je tako najbolje. Malo me je strah od viseplodne trudnoće, ali i od toga da nista ne uspe... Baš se nezgodno osećam. 

clock-img

18.08.2020, 14:21

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Mareka drzim ti fige. 

Ja inace sledece nedelje idem na konsultacije za 4ti pokusaj. Odlucili smo da oprobamo srecu kod dr.Kopitovic. Drzite mi fige da razgovor prodje pozitivno i da nadjemo resenje za nas problem.

clock-img

18.08.2020, 14:26

clock-img

Mareka

pencil-img

19

IZVORNA PORUKA: Krisss985

Mareka drzim ti fige. 

Ja inace sledece nedelje idem na konsultacije za 4ti pokusaj. Odlucili smo da oprobamo srecu kod dr.Kopitovic. Drzite mi fige da razgovor prodje pozitivno i da nadjemo resenje za nas problem.

DRŽIM FIGE !!! 🍀🍀
Dr. Kopitović je skroz super, videćete već. Želim vam uspeh ovaj put!!! 💗

clock-img

18.08.2020, 14:38

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Hvalaaa 😘

Ti se samo opusti i od ❤ ti zelim da beta uskoro  potvrdi da si 🤰. 

clock-img

18.08.2020, 16:00

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Mareka, Kris srecno! 🤞🤞🤞

clock-img

18.08.2020, 16:26

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Srecno,navijam iz sveg srca!sad ste trudne!

branki

clock-img

18.08.2020, 22:56

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Srećno.I ja navijam svim❤.

clock-img

19.08.2020, 15:34

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Hvala na podršci! ♥️

clock-img

21.08.2020, 08:23

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Dobro jutro, devojke!Danas mi je 3. dan posle transfera. 

Trudim se da ne razmišljam previše o tome da li će uspeti... Trudim se da budem opuštena i pozitivna. Doktorka mi je rekla da sve radim normalno. 
Ujutro idem u laganu šetnju, radim uglavnom sve kućne poslove: peglam, kuvam... ali mi se čini da se brže zamaram, nego inače. Grudi su mi prilično bolne i sva sam naduta... Doduše još od kako sam počela sa celom ovom pričom, imam opstipaciju, valjda od svih tih hormona. Osećam povremeno žiganje u jajnicima, ali iz predhodnih postova vidim da su neke od vas imale slična iskustva. 
Imam jednu dilemu. Dakle, betu treba da vadim 30.08, ali to je nedelja. Proverila sam i laboratorija ne rade nedeljom. Da li je bolje da uradim dan pre, u subotu ili da sačekam ponedeljak? 

clock-img

21.08.2020, 14:50

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Mareka, srecno! Drzimo palceve. 🤞🍀Mislim da mozes slobodno da uradis dan ranije. Ja posle 3 dana od transfera pocnem da dobijam nervni slom, tako da bih na tvom mestu uradila svakako ranije.

clock-img

21.08.2020, 15:00

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

IZVORNA PORUKA: Mareka

Dobro jutro, devojke!Danas mi je 3. dan posle transfera. 

Trudim se da ne razmišljam previše o tome da li će uspeti... Trudim se da budem opuštena i pozitivna. Doktorka mi je rekla da sve radim normalno. 
Ujutro idem u laganu šetnju, radim uglavnom sve kućne poslove: peglam, kuvam... ali mi se čini da se brže zamaram, nego inače. Grudi su mi prilično bolne i sva sam naduta... Doduše još od kako sam počela sa celom ovom pričom, imam opstipaciju, valjda od svih tih hormona. Osećam povremeno žiganje u jajnicima, ali iz predhodnih postova vidim da su neke od vas imale slična iskustva. 
Imam jednu dilemu. Dakle, betu treba da vadim 30.08, ali to je nedelja. Proverila sam i laboratorija ne rade nedeljom. Da li je bolje da uradim dan pre, u subotu ili da sačekam ponedeljak? 

30.08 ti pada onda 12.ti dan od transfera? Mislim da mozes uraditi i 11 dan. A sto se simptoma tice ako si dobijala terapiju pre aspiracije onda je to normalno. 

clock-img

26.08.2020, 10:25

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Zdravo žene!

Danas mi je 9. dan posle transfera. Javilo mi se malo krvarenje. Zvala sam Feronu, kažu da malo mirujem i da terapija ostaje ista(3x200mg Utrogestan vaginalno, Progesteron Depo 250mg na pet dana i Elevit 1tableta dnevno). Nisam do sada mirovala, doktorka mi je rekla da sve radim normalno, čak je naglasila da ne ležim niti sedim po ceo dan. Znam da je verovatno implantacija, da se javljalo i drugim ženama, ali sam sva nešto prestrašena. Rekli su mi da betu uradim ili u subotu ili u ponedeljak, jer mi 12. dan pada u nedelju. Uradiću u subotu, 29.08!Sada, kako moram da malo mirujem čini mi se da će ovo biti tri veeeoma duga dana do subote. 

clock-img

26.08.2020, 14:56

clock-img

nina12rs

pencil-img

1

Pozdrav svima,

Nakon vto ostalo mi je 13 neiskoristenih Merional injekcija. Vaze do kraja oktobra 2020. Povoljno bih prodala.

Kontakt: natalija12rs@gmail.com

clock-img

26.08.2020, 16:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Mareka,kakva je krv?

Miruj.ja bih strogo mirovala.tako sam i radila tad.navijam jako,jako!

branki

clock-img

27.08.2020, 13:30

clock-img

Mareka

pencil-img

19

IZVORNA PORUKA: branki*

Mareka,kakva je krv?

Miruj.ja bih strogo mirovala.tako sam i radila tad.navijam jako,jako!

Krv je juče ujutro bila sveža, crvena. Zato sam se izbezumila, ali je bilo vrlo malo, tek malo na papiru i bukvalno dve tačke na ulošku. Sada je tamna, braon. Mirujem od juče. U petak ću morati na kratko na posao, na 1,5-2sata , pa ću posle na bocu u Dispanzer i ostatak dana ću takođe odmirovati. Onda u subotu idem da mi vade betu! Nadam se da će biti dobar rezultat... Svakako javljam.
Jako mi znači što ste ovde. Mislila sam da ću ovo moći sam da izguram, ali je stvarno veliki psihološki pritisak, da mi neverovatno prija što znam da vas ima još koje ste prošle i prolazite kroz sve ovo isto! 💕💕💕

clock-img

27.08.2020, 15:13

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Koliko traje to krvarenje? Jel ti lici na ciklus? Ne zelim da te razocaram, ali budi spremna na oba ishoda. Navijam da je implenentacija

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

27.08.2020, 20:23

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Krvarenje mi traje od juče prepodne. Znači, danas je drugi dan. Nije baš kao u ciklusu, dosta je oskudnije i sada je tamna ta krv. Inače imam bolne cikluse, a sada osećam samo konstantan blagi pritisak. Mislim, nije mi još ni vreme da dobijem...  Ipak, brine me jer se javilo 9. dan posle transfera... Negde sam pročitala da je usađivanje od 5-7. dana... 😳

clock-img

27.08.2020, 20:29

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Meni licno je bio najgori deo citavog proceta to cekanje bete, nedoumice, ziganja, boluckanja, osluskivanje tela, razmisljanje, virkanje u gace jel curi nesto.. Ti samo miruj, uradi sve sto moze da te opusti, i veruj, budi jaka. Imas adekvatnu terapiju, pa polako. Drzim fige ❤️

clock-img

27.08.2020, 20:50

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Kako rece jess021 budi spremna na oba ishoda.

No ja se nadam da ce beta u subotu biti pozitivna. 

clock-img

27.08.2020, 21:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Miruj,molim te,pusti posao sad,ici cws posle.bilo je zena koje su krvarile,a opet su bile trudne i uspesno iznele trudnocu.ja navijam.javljaj sta se desava.jesi pokrivena utrogestanom?

branki

clock-img

29.08.2020, 09:37

clock-img

Mareka

pencil-img

19

Nije uspelo. 

clock-img

29.08.2020, 11:51

clock-img

Krisss985

pencil-img

73

Zao mi je. Samo nemoj da se predajes. 

clock-img

29.08.2020, 15:56

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mareka, zao mi je. Jel to prva vto? Gde si radila? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!