Druga ponovljena beta 1209 🙏
Što se tiče simptoma.. prvi ivf je isto transfer bio 3d, prvih par dana standarno ziganje, naduvanje stomaka, bolne grudi da bi se tamo negde od 8dnt sva kako ja kazem izduvala, niti ima nadustosti u stomaku, niti grudi bole odmah mi je bilo to sumnjivo, 11dnt krene braon brljavljenje i negde krajem dana krene redovna menstruacija još sam bila pod utrićima.. 12dnt izvadim betu iznosila je 12.. znači nešto je bilo i nekako ja sam u tom momentu oset_ila neko olakšanje koliko kod čudno zvučalo..Drugi postupak, išli smo na dugi protokol prvo dipferelin pa onda i d. i merional.. izvadili 10jć.. vise nego prvi put.. Transfer rađen 3dn.. prvih par dana opet sve redovno naduvanost stomaka, ne jako bolne grudi, ziganje u jajnicima.. 6dnt oset_ila sam sam neko čudno pulsiranje i to najviše kad ustanem, baš nisko dole, i taj dan kao da sam imala jezu onako neki osecaj kao pred gripu samo mnogo blaze, ali oset_iš kroz mišiće da se nešto dešava.... nisam obraćala paznju na to, i jako mi je bilo hladno nogama, inače nemam sa tim problem, to sam imala i 7dnt.. od 8dnt krenuli su i pms bolovi, koje ja inače nemam i bolne grudi. Bolne grudi imam uvek pred menst. Ali ova bol je bila drugačija, bolelo je sa strane, kako su dani odmicali osećala sam neko žarenje kroz njih. Te u jednoj, pa u drugoj.. Nikakvih promena na njima nije bilo sem sto su punije, ni tamnije ni bolnije bradavice.. 9dnt žiganje u jajnicima pored menstrualnih bolova.. Jedan od glavnim simptoma se javio 11dnt podrigicanje.. šta god da stavim usta podrigujem dal bio samo gutljaj vode..Pms bolove, grčeve kako god, oset_im i dalje koji put tokom dana i kratko traje. Nisam imala nikakvo implatacijsko krvarenje.Nisam radila test i savetujem sve čekalice bete da ga ne rade, pogotovo pre dana kad im je rekao dr.
Nisam ovo pisala da bi se upoređivali, nego samo da se vidi koliko smo svi različiti, i kako svako telo drugačije reaguje na promene..
Izvinjavam se na dugom postu, nadam se da će biti korisno..