cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

09.03.2020, 14:05

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

IZVORNA PORUKA: blizanac2

Zvoncice, kako si? 

Draga moja,beta je pala na 12.To je to..cekam.menstruaciju..Javila sam u kliniku i kazu kad dobijem da idem na pregled..Nadam se da ce uspeti sl.put..Samo ne znam sta je mogao biti razlog.Imam jos 2 blastice zamrznute.. Da li se nekom desavalo da je fet drugi put uspeo?Jer meni je ovo bio prvi fet.Hvala ipak sto mislite na mene. ❤❤❤❤

clock-img

10.03.2020, 09:25

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Joj bas mi je zao, i zaista sam se nadala da ce biti nade da raste beta.. Polako samo, nemoj da padas, kad odes kod dr vidi sta je moglo da bude uzrok, ispitajte. Sigurno ima devojaka koje su imale slicno iskustvo, neka ce se javiti. Drzim fige i budi hrabra! ❤️

clock-img

10.03.2020, 11:53

clock-img

lesli

pencil-img

3159

IZVORNA PORUKA: Zvoncica_

Zvoncice, kako si? 

Draga moja,beta je pala na 12.To je to..cekam.menstruaciju..Javila sam u kliniku i kazu kad dobijem da idem na pregled..Nadam se da ce uspeti sl.put..Samo ne znam sta je mogao biti razlog.Imam jos 2 blastice zamrznute.. Da li se nekom desavalo da je fet drugi put uspeo?Jer meni je ovo bio prvi fet.Hvala ipak sto mislite na mene. ❤❤❤❤

Dunja je imala i biohemijsku(mozda cak i 2 puta) i blighted ovum i sada ima dvoje dece. Bice, ne brini!Dobar je znak da si ostala trudna, iako si imala biohemijsku...

clock-img

10.03.2020, 16:35

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

IZVORNA PORUKA: lesli

IZVORNA PORUKA: Zvoncica_

Zvoncice, kako si? 

Dunja je imala i biohemijsku(mozda cak i 2 puta) i blighted ovum i sada ima dvoje dece. Bice, ne brini!Dobar je znak da si ostala trudna, iako si imala biohemijsku...

Lesli,hvala draga!Nadam se da je sledeci put MOJ! 🤞🥰Mnogo mi je znacilo ovo sto si napisala. 🍀

clock-img

14.03.2020, 16:32

clock-img

Aniratak

pencil-img

13

Cao svima devojke, ja sam radila VTO u Turskoj. ET mi je bio 28. Februara, u nedelju sam radila betu i ispalo je 269,4, posle toga jos 2 testa i oba dve crte. Tako da trudnoca je potvrdjena. Doktor kaze da dodjem na UZ tek 23 marta da se vidi taj gestacijski mesak. Medjutim, ja bec par dana imam kao iscedak koji je tamne boje, kao sivkasti al nije tecan nego kao tkivo da ispada, ne mnogo al opet dovoljno da se zabrinem. Doktor kaze da moze da bude od Crinone gela, od njega kao mogu da budu tako ostaci. Da li je neka mozda imala sa tim iskustva? Pozzz

clock-img

14.03.2020, 17:16

clock-img

Anoniman

Cao zenice, ja sam nova ovde. Volela bih da mi neka kaze svoja iskustva posle aspiracije, ja sam je radila juce 13.03 , sve je proslo ok sem nekih bolova u donjem delu stomaka koji mi se povremeno javljaju, kao da me neko sece nozem na neke pokrete, kad stojim imam neki pritisak dole koji je bas neprijatan, imam utisak kao i da me guza boli .😂 Da li se nekoj desilo slicno? 🙄

clock-img

14.03.2020, 17:22

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Dobro dosla! Srecnooo! 🍀🤗 Sto se tice bolova nista ne brini, to je normalno, odmaraj i ne naprezi se mnogo. Ja sam imala strasne bolove nakon aspiracije, tu prvu noc sam jedva prezivela. 😏 

clock-img

14.03.2020, 22:28

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Hvala ti draga, bas sam se bila uspanicila. Jos me uplasila ova blaga temperatura 37,2 pa me je to dodatno iscimalo. ☹ Razmisljam da ako ne prodje do jutra ipak svratim do klinike, ne znam koliko je normalo imati temperaturu posle aspiracije? 😨

clock-img

14.03.2020, 22:45

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Imala sam i temperaturu, i pre aspiracije i posle, valjda organizam reaguje na sve silne hormone.. Ali svakako se javi svom doktorku. 🤗

clock-img

15.03.2020, 16:28

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Hvala na informacijama,lakse mi bude kad se jos nekom desilo slicno. Bila sam do klinike, kazu da je ok, da je i u ranoj trudnoci normalna temp. do 37,5 to je sve od progesterona. ❣

clock-img

15.03.2020, 16:31

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Nema na cemu. 🤗 Samo odmaraj, opusti se i misli pozitivno. Neka si otisla, mirna si sad. Svako od nas drugacije reaguje. Ja sam cak jedan ceo dan provela na klinici na injekcijama, jer nisam mogla da podnesem bolove, a nisam imala hiperstimulaciju. Najbitnije da se sve to isplati, onda se sve jako brzo zaboravi. 😊

IZVORNA PORUKA: Jecko89

Hvala na informacijama,lakse mi bude kad se jos nekom desilo slicno. Bila sam do klinike, kazu da je ok, da je i u ranoj trudnoci normalna temp. do 37,5 to je sve od progesterona. ❣

clock-img

15.03.2020, 16:37

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Daj Boze samo da je za vajdu sve ovo. Sutra imam transfer, pa onda dve nedelje čekanja . Od svega ovoga, bockanja, aspiracije, psihickog stresa i ovoj panici oko korone, nisam stigla da se radujem mogucoj trudnoci. 🙄💟

clock-img

15.03.2020, 16:41

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Samo pozitivno razmisljaj! Sve ce biti dobro, veruj u to! Posle transfera samo misli na sebe, uzivaj, leskari, odmaraj, citaj.. Srecno i cekamo da nam javis! 🍀❤️

Daj Boze samo da je za vajdu sve ovo. Sutra imam transfer, pa onda dve nedelje čekanja . Od svega ovoga, bockanja, aspiracije, psihickog stresa i ovoj panici oko korone, nisam stigla da se radujem mogucoj trudnoci. 🙄💟

clock-img

15.03.2020, 16:46

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Hvala puno, divna si.💋 Javljam novosti.❣💞

clock-img

17.03.2020, 15:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ajde,ajde,da nam javis.nego sta. Kad se sebe set_im iz tog perioda.... Pa, trudna si, naravno, cim se odradi transfer. Jos kad mi je dr mitic rekao, evo da vidite svoju bebu, nakon enbriotransfera. Najlepši dan. Trudna si tad. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.03.2020, 15:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Embrio... Greska u kucanju.. Ne zamerite.brzo kucam i gresim.

branki

clock-img

17.03.2020, 18:03

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

💞💞💞Nadam se da je tako 😁😊 Koliko embriona su vama ubacili? Mi smo hteli dva, ali su geneticar i lekar preporucili tri...pa smo ih poslusali 😏🙄💋

clock-img

17.03.2020, 18:11

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Jedan .samo jedan.jedna jajna ćelija se oplodila.i to su vratili.

branki

clock-img

17.03.2020, 18:28

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Meni su izvukli 7 celija medjutim su se samo tri oplodile. Ja sam htela da jednu zamrznemo a dve ubacimo ali su oni insistirali drugacije pa smo ih poslusali. Tako da nisam imala nista za zamrzavanje . Ali nadam se da mi nece ni trebati 😁

clock-img

17.03.2020, 19:43

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Biće sve dobro.miruj i odmaraj i uživaj. 

branki

clock-img

17.03.2020, 20:34

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Samo pozitivno! Karantin je svakako u toku, pa htela ili ne, nema set_nje. 😁 Meni su vratili 3, isto kao tebi. Ne brini, sve ce biti dobro! 🍀💕

clock-img

17.03.2020, 22:45

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

Da samo odmaranje, set_nja tek posle 5 dana do terase 😁😷 Sta ste koristile posle transfera od terapije? Meni su dali samo progesteron vaginalno i to je to. Od vitamina samo Vigantol kapi i folnu. 

clock-img

18.03.2020, 06:44

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Utrogestan meni, vaginalno i oralno. I pila sam folnu. Nista drugo. 

branki

clock-img

18.03.2020, 09:11

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ja utrogestan, i pored njega injekcije progesterona, pronison, fraxiparin, folnu, vitamine. Sve je individualno, veruj svom doktoru i sve ce biti kako treba. 

clock-img

18.03.2020, 09:42

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Da samo odmaranje, set_nja tek posle 5 dana do terase 😁😷 Sta ste koristile posle transfera od terapije? Meni su dali samo progesteron vaginalno i to je to. Od vitamina samo Vigantol kapi i folnu. 

To nemoj uporedjivati. Dr su odredili sta je tebi potrebno i to je to. Kod svakoga je drugacije. Navijam user posted image user posted image Odmaraj pa javi kako si.