cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

23.01.2020, 10:05

clock-img

Friday

pencil-img

40

Ćao devojke,
Molim vas za odgovor ako neko zna. Da li Fraxiparine 0,3 može slobodno da se kupi u apotekama bez recepta, ili da idem kod doce da mi da recept ako je neka razlika u ceni? Pošto mi ne odgovara da idem u dom zdravlja svaki dan da li mogu sama sebi da ga dajem? Ako je neko davao sam sebi da li se daje u stomak ili gde je najbolje?
Hvalaaa :)

clock-img

23.01.2020, 10:09

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Heeeej! Mozes da ga kupis u apoteci, oko 200 din je komad. Na recept ne ide, nego samo na nalog a to podrazumeva da moras u dom zdravlja svaki dan sto je jako zamorno. Ja ga primam od pocetka, i moram celu trudnocu. Idem u dom zdravlja i dosta kupujem sama. Bockam u nogu sama sebi, a oni mi bockaju u ruke. 

IZVORNA PORUKA: Friday

Ćao devojke,
Molim vas za odgovor ako neko zna. Da li Fraxiparine 0,3 može slobodno da se kupi u apotekama bez recepta, ili da idem kod doce da mi da recept ako je neka razlika u ceni? Pošto mi ne odgovara da idem u dom zdravlja svaki dan da li mogu sama sebi da ga dajem? Ako je neko davao sam sebi da li se daje u stomak ili gde je najbolje?

clock-img

23.01.2020, 10:24

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ćao devojke,

Mozes kupiti u apoteci sama. 
Meni je najlakse bilo stomak u pocetku i ruke. Noge su bile uzas, najgore za bockanje. 

clock-img

23.01.2020, 10:27

clock-img

Friday

pencil-img

40

Heey blizanac,

Hvala ti na odgovoru. Proveravaj malo i privatne poruke :) Znači ti miksaš, malo ideš u dom zdravlja a malo ti kući daješ. Da, sigurno je shit da ideš svaki dan u dz.
Na nozi se daje u butinu sa prednje strane na sredini tako nešto? Veliki pozz

clock-img

23.01.2020, 10:29

clock-img

Friday

pencil-img

40

Hvala Nato i tebi na odgovoru, mislim da ću i ja u stomak na početku to sam navikla od stimulacije.

clock-img

23.01.2020, 10:30

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Proveravam, ali nesto nece da mi salje poruke tamo. 😒 Pa da, ne mogu svaki dan da naciljam bas da sam u to vreme slobodna, kuci da bi isla u dom zdravlja. U butinu malo vislje, i malo ka spoljnoj strani butine, trazi da ti pokazu sestre gde da bodes u nogu ili nadji na googlu. 

Heey blizanac,

Hvala ti na odgovoru. Proveravaj malo i privatne poruke :) Znači ti miksaš, malo ideš u dom zdravlja a malo ti kući daješ. Da, sigurno je shit da ideš svaki dan u dz.

clock-img

23.01.2020, 10:35

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Poslaji mi mail molim te, ne vredi sa privatnim. snezuljak@gmail.com

IZVORNA PORUKA: blizanac2

Proveravam, ali nesto nece da mi salje poruke tamo. 😒 Pa da, ne mogu svaki dan da naciljam bas da sam u to vreme slobodna, kuci da bi isla u dom zdravlja. U butinu malo vislje, i malo ka spoljnoj strani butine, trazi da ti pokazu sestre gde da bodes u nogu ili nadji na googlu. 

Heey blizanac,

clock-img

23.01.2020, 10:40

clock-img

Friday

pencil-img

40

Ok, hvala. To znači mora uvek u isto vreme da se daje, vreme koje sam odrediš?

clock-img

23.01.2020, 10:43

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Da, da, u isto vreme.

Ok, hvala. To znači mora uvek u isto vreme da se daje, vreme koje sam odrediš?

clock-img

23.01.2020, 15:19

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Pozdrav svima I  naravno sto biše lepih vesti i uspešnih dana u oboj novoj dekadi! 
Mi smo već polako u lepšem zaletu. Ali opet imam pitanje. 
Obrazac OLK 12 koja komisija izdaje? Ona prvistepena? (Tj na zitnom trgu?) i opet moram tamo da zakazujem? Da li je nekome već stiglo pismo od RFZO i koliko je to trajalo? U poruci sa klinike su napomenuli da sačekam pismo i sa njime odem po uput za stacionarno pa onda nadleznu komisiju. 
Ubiše me ova silna papirologija po komisijama. Ako neko zna pomagajte 😔

clock-img

23.01.2020, 19:37

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Ćao.. Ako si iz ns.. Procedura je sl. Dobijaš obaveštenje porukom da u narednih 7dana očekuješ poz pismo od rfzo. Ako ne stigne u tom roku, onda zoveš 1'' i preuzimaš lično. Kad stigne pp, kod svog ginekologa u dz odlaziš da ti izda uput za stac.leč.naslovljeno na željenu vto kliniku, a zatim sa ta dva papira + potvrda 2''komisije (BMPO3) ideš u rfzo na šalt_er predaješ papire, a sutradan dolaziš isto tu da preuzmeš OLK12. Poneseš  lk, zk. Od 2.kom čekala sam otprilike 1mes na pp. 

IZVORNA PORUKA: Tremaroska

Pozdrav svima I  naravno sto biše lepih vesti i uspešnih dana u oboj novoj dekadi! 
Mi smo već polako u lepšem zaletu. Ali opet imam pitanje. 
Obrazac OLK 12 koja komisija izdaje? Ona prvistepena? (Tj na zitnom trgu?) i opet moram tamo da zakazujem? Da li je nekome već stiglo pismo od RFZO i koliko je to trajalo? U poruci sa klinike su napomenuli da sačekam pismo i sa njime odem po uput za stacionarno pa onda nadleznu komisiju. 
Ubiše me ova silna papirologija po komisijama. Ako neko zna pomagajte 😔

clock-img

24.01.2020, 20:36

clock-img

bokym

pencil-img

10

Pozz svima.Evo da vam se javim.Zakazana mi je histeroskopija za februar pocetkom tj cim dobijem ciklus da mi zakazu i sledeci mesec ondnosno marta radi vto. Jako ljubazna dr Crnogorac sve pohvale.user posted image

clock-img

10.02.2020, 08:42

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

I zene šta ima novo? Mi zakazani za 20 februar. Čekamo. U medjuvremenu je moj ciklus odlucio da zeza, preskočio skroz ovomesecnu menstruaciju. I tako. Ne stresiram, pretpostavljam da će to dr rešiti kad dođemo na prvi pregled taj. 
Šta ima novo kod ostalih.  Jel gurate? 

clock-img

04.03.2020, 21:36

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

Cao,nova sam na forumu.

Pozdrav svima!Radila sam fet,pre 8 dana mi je bio transfer..vracena su mi 2 embriona stara 5 dana. Danas mi je krenulo smedjkasto-braonkasto krvarenje.. nema crvenih tragova..pa sam htela da vas pitam cisto da li je neka clanica imala slicnih iskustava i da li joj je uspelo?Zabrinula sam se..imam 26godina,mada to i nema pravila..Od terapije imam utrogestan 3x2, estrofem,glukofaz,aspirin i progesteron depo na svaki treci dan..   betu radim za 3 dana.Unapred hvala na odgovorima!🍀

clock-img

05.03.2020, 07:39

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja bih uradila betu odmah na tvom mestu.

Srecno. 

clock-img

05.03.2020, 08:57

clock-img

Anoniman

Ja mislim na nemas razloga za brigu, da je bilo devojaka kojima se isto desavalo! Ako ne mozes da cekas betu, ti je uradi odmah. I javi kakva je! Srecnoooo! 🍀

IZVORNA PORUKA: Zvoncica_

Cao,nova sam na forumu.

Pozdrav svima!Radila sam fet,pre 8 dana mi je bio transfer..vracena su mi 2 embriona stara 5 dana. Danas mi je krenulo smedjkasto-braonkasto krvarenje.. nema crvenih tragova..pa sam htela da vas pitam cisto da li je neka clanica imala slicnih iskustava i da li joj je uspelo?Zabrinula sam se..imam 26godina,mada to i nema pravila..Od terapije imam utrogestan 3x2, estrofem,glukofaz,aspirin i progesteron depo na svaki treci dan..   betu radim za 3 dana.Unapred hvala na odgovorima!🍀

clock-img

05.03.2020, 09:55

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

Hvala vam puno!

Sta mislite da li bi test pokazao? Ili je bas rano za njega?A za betu mi napisali 11 dan.. a danas je 9ti..

clock-img

05.03.2020, 10:41

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Beta bi pokazala i 7-og dana. Uvek sam betu vadila 9-tog.

clock-img

05.03.2020, 10:43

clock-img

Anoniman

Po meni je bolje beta i da ne razmisljas, test bi pokazao ali da li se vidi linijica, ili ne, pa lupas glavu i stresiras se bez potrebe. Lepo betu, i odmah znas na cemu si. Ako je pozitivna pokazace je svakako. Ili se strpi jos 2 dana i samo razmisljaj pozitivno! Prosla sam isto, znam sta znaci jedan dan cekanja bete i tih sat-dva do rezultata. Drzim fige! 

Hvala vam puno!

Sta mislite da li bi test pokazao? Ili je bas rano za njega?A za betu mi napisali 11 dan.. a danas je 9ti..

clock-img

05.03.2020, 11:06

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

Uradicu u subotu rano i javljam rezultate!

Znaci bilo je devojaka koje su imale taj smedji iscedak?Ja se nadam da je sve u redu 🙏Zabrinuta jesam i to bas al sta je tu je.. Hvala Vam na velikoj podrsci!!❤

clock-img

05.03.2020, 14:45

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Srecno Zvoncice, samo pozitivno misli! Javi nam kad uradis betu ❤️

Uradicu u subotu rano i javljam rezultate!

Znaci bilo je devojaka koje su imale taj smedji iscedak?Ja se nadam da je sve u redu 🙏Zabrinuta jesam i to bas al sta je tu je.. Hvala Vam na velikoj podrsci!!❤

clock-img

05.03.2020, 16:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jao,ja navijam da si trudna...uradi test,betu,morace da pokaze..kad se setim sebe iz tog perioda...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.03.2020, 20:01

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

Drage devojke,hvala sa ovolikim velikim podrskama!

Meni je danas stalo braonkasto krvarenje koje je pocelo juce ujutru,pa sam otisla da kupim test.Uradim,vidim jedna linija i bacim.Posle mi padne na pamet da pogledam jos jednom i vidim drugu bledu bleeedu crtu..sad ne znam dal je to to..kad lezim nemam skoro simptome a kad stojim,bolucka stomak,noge,ledja..Sta mislite za taj test?🙈user posted image

clock-img

05.03.2020, 20:02

clock-img

Zvoncica_

pencil-img

74

user posted image

clock-img

05.03.2020, 20:07

clock-img

Zvoncica_

pencil-img