cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

08.12.2019, 19:36

clock-img

Carlita

pencil-img

5

Pozdrav svima! Da li mi moze neko reci koja je procedura na 2. stepenoj komisiji? Unapred hvala

clock-img

08.12.2019, 20:36

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Verovatno zavisi od grada do grada. U Nisu predas papire, sestre upisuju visinu i tezinu i na kraju dr vrsi uz pregled. Odmah znas da li si prosao ili ne. 

clock-img

08.12.2019, 20:49

clock-img

Carlita

pencil-img

5

Nata11, hvala. Upravo me za Nis i interesuje. Nova sam ovde, spremam se za vantelesnu pa sam puna nedoumica🤔 nadam se da cete mi vi olaksatiMalo me zbunjuje sva ona papirologija😕Da li je za 2.stepenu komisiju potreban dodatni uput izabranog ginekologa i sta je jos potrebno od uputa?HVALA

clock-img

08.12.2019, 20:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25411

Carlita,srećno.Da se što pre ostvarite u ulozi roditelja.Od❤vam želim sve najbolje.Pozdrav.

clock-img

09.12.2019, 16:29

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja sam imala 2 uputa. 1 za komisiju i 1 za UZ. I muz je imao uput izabranog lekara opste prakse. 

clock-img

10.12.2019, 11:56

clock-img

Carlita

pencil-img

5

Hvala najlepse🌝 nadam se da necu zabrljati nesto oko papira🤔

clock-img

15.12.2019, 23:22

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Papirologija nam je uzas 🤕 Ja sam skontala da je bolje Imati vise nego manje uputa. A sve upute imam vec spremne. I one za svaki slucaj “ako za treba” ☺️
Kasno sam videla da ste zakzivale obe komisije istovremeno. Bice odprilike dva meseca koliko Ja racunam. Dok dodjemo mi do klinike. 
A volela bih da sledece godine bud puuuno bebica. Za par godina da nam vrtici I skole budu pune blizanaca ❤️😍🥰

clock-img

16.12.2019, 12:54

clock-img

Carlita

pencil-img

5

Problem je taj sto ginekolozi nisu upuceni u papirologiju, tj. neznaju koje i kakve upute treba da pisu. Ja sam danas vracena sa 1. stepene komisije zbog pogresnog uputa😕

clock-img

24.12.2019, 21:10

clock-img

bokym

pencil-img

10

pozdrav svima! imam pitanje ..da li je neko dobio pare za vto od grada zrenjanina i da li je sve bilo placeno ili samo 200 hilj. mi cekamo da nam uplate inace se spremam za vto. imam jedno dete 6 god dobijeno iz AIH sada hocemo drugo to nam je jedina opcija. radicemo u genesisu kod dr crnogorac.

clock-img

25.12.2019, 17:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25411

Bokym,srećno❤

clock-img

25.12.2019, 17:54

clock-img

bokym

pencil-img

10

hvala flamingosuser posted image

clock-img

25.12.2019, 18:18

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Nama u NS treba samo 1 uput za komisiju i muzu za spermogram ako će ga raditi u betaniji ali to mora pre komisije jer ga mora predati, kod nas je bas pojednostavljeno mi čak tj ja 😁 ne cekam da prodjem prvostepenu nego odmah u cugu zakazem obe komisije jer što bi cekala jel... I ja sam sad u genezisu bila sam na konsultacijama početkom novembra i sad cekam poz pismo da stigne i histero mi zakazana u februaru a u martu vto 🙏

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

25.12.2019, 22:42

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Vojvodjanka mislim na tebe i navijam 💫

Bokym srecno

clock-img

25.12.2019, 22:45

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Hvala nato 🙏 uzdam se u ovaj pokušaj pogotovo što je ova dr odlučila da mi radi histero i dala mi puno vitamina i svega, a i smrsala sam do sad 5kg i jos cu, mada ja nisam nesto kritično bmi mi je ok ali dr smatra da treba da skinem koju 😁

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

26.12.2019, 22:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25411

Srećno,svim❤sam uz tebe.

clock-img

27.12.2019, 13:22

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Drago mi je što si nam se javila Vojvođanko.. Uz tebe smo.. I samo napred.. Sve što treba ganjaj.. HRABRO 🙌

clock-img

01.01.2020, 23:47

clock-img

bokym

pencil-img

10

srecna nova 2020 svima zelim puno srece, zdravlja i ljubavi. meni je krenula lepo ova godina najlepse.user posted image dobila sam resenje da ulazim u proces vto u genesisu user posted image

clock-img

02.01.2020, 10:00

clock-img

flamingos

pencil-img

25411

Bokym,hvala,takođe.Divna vest,srećno i da vas,ako ne u toku ove,onda početkom sledeće godine,bude bar za dva člana više-blizanci,Sve najbolje od❤vam želim.Javljaj nam se,a mi ćemo sve vreme biti uz vas.Neka vam se ostvare sve želje!❤

clock-img

02.01.2020, 13:09

clock-img

bokym

pencil-img

10

hocu flamingos, javljacu se sigurno.user posted image znam da moram prvo histeroskopiju raditi. a dr je na godisnjem do 20 januara.

clock-img

02.01.2020, 14:57

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Srecna nova godina devojke sve najlepse vam želim 🥰

Meni su zeznuli nesto u betaniji na drugostepenoj komisiji prosla sam je 3.dec a pismo ne stize, poslala sam mail rfzo oni kažu da u sistemu nemaju podatak da sam prosla drugostepenu komisiju, zvala Betaniju kazu da zovem 8.jan. Poludecu 🤨 Šta će sad biti ne znam. 

clock-img

15.01.2020, 19:44

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Devojke gde ste, ne javljate se, kako ide? Vojvođanko jesi li uspela da razrešiš misteriju oko pp?  

clock-img

15.01.2020, 20:15

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Srecna nova godina devojke sve najlepse vam želim 🥰

Meni su zeznuli nesto u betaniji na drugostepenoj komisiji prosla sam je 3.dec a pismo ne stize, poslala sam mail rfzo oni kažu da u sistemu nemaju podatak da sam prosla drugostepenu komisiju, zvala Betaniju kazu da zovem 8.jan. Poludecu 🤨 Šta će sad biti ne znam. 

Verovatno su sa drugostepene ranije krenuli sa slavljem praznika pa te ostavili za NG. Jel ima novih informacija? 

clock-img

15.01.2020, 21:31

clock-img

Beca.t

pencil-img

663

Devojke, izadje mi forum na gmailu je Despacito i kod nas i kod vas. 
Zelim da vas podrzim, sve sam isto prolazila, potpuno vas razumem i mislim na sve vas koje se borite!!! Budite hrabre, jake, pozitivne, nikad ne posustajte bez obzira na ishod!!! Uvek glavu gore i bice!!! 
Ljubim vas!!! 

clock-img

15.01.2020, 23:27

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Beco slažem se sa tobom! I ja samo želim da podržim devojke u borbi da ostvare svoje snove! Ako nešto možemo da pomognemo tu smo.. 

clock-img

15.01.2020, 23:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25411

Svim srcem sam sa vama.Neka vam se ostvari sve što želite.❤Srećno,samo napred.Da u sledeću godinu zakoračite sa bar jednim članom više(mogu i dvojke,trojke).Sa nestrpljenjem očekujem divne vesti,da nas obradujete i da skupa slavimo na našoj RR.Srećno!