IZVORNA PORUKA: Parižankaa
Korisna tema
sa vama ću podeliti svoje mišljenje,iako ono nije pravilo za sve,jer ima onih koje su ostvarile trudnoće kršeći moje pravilo ,a ja nisam ostvarila trudnoću ...još uvek
praktikujući svoja pravila.
Ishrana-češće ,ali po manje.Od perioda aspiracije pojačati belančevine.
Vitamin C strogo u prirodnom obliku-grejp,pomorandže,limun,nikako suplementi,pogotovu ne sa šećerom.
Izbegavati slatko-nikakve koristi od njega...sem osmeha na licu
Ne preterivati ni sa medom.
Ti eurokremovi...navodno,a ustvari se kao kikiriki buter preporučuje posle ET-a,a radi boljeg pričvršćivanja embriona,su čista glupost.
U toku stimulacije dosta šetati i dosta tečnosti piti.
Jesti sardine,ali ne tunjevine.
U stimulaciji,i do ET-a,ne posle,jesti svež ananas,i to njegovu sredinu najviše-najtvrđe iz njega.Odličan za endometrijum,kao i čaša piva ...
Aspirin-NE na svoju ruku uzimati.
On se daje kao terapija kod stečenih ili urođenih trombofilija,pa tad služi da ne dođe do slepljivanja trombocita,samim tim i pojačava cirkulaciju,bolju prokrvljenost endometrijuma,a time i ishrane embriona.
Optimizma-u najvećoj mogućoj meri,kao i neopterećenosti,i posle ET-a ne virkanja u gaćice svaki čas.
Za debljanje endometrijuma se , pored ananasa,piva i pomorandži,preporučuje i sveža paprika,ali jako je bitno da stomak bude topao,stoga gledajte da više jedete neke supice i čorbice,i to prvo unosite i time zagrejete sredinu za vaše bebe...
Ako se set____im nečeg posebno,javljam.
Ja sam se svega što sam pisala pridržavala.
Sada,pošto dajem šansu prirodnim radovima,i od VTO života odmaram godinu dana,ja pijem:
folnu-po preporuci hematologa,jer imam urođenu trombofiliju,
Se,vitamina C,zdrava ishrana bez imalo ili sa malo glutena,bez šećera,masnih mesa,i što više ribe,i sa dosta odbojke i od sutra smo oboje i na PeruvianMaci.Naručila sinoć.
Inače,pored toga što se i ja pripremam,moj muž još više...
Srećno devojke,prenosite svoja iskustva!