cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

27.11.2019, 10:41

clock-img

Anoniman

Zene treba mi vase misljenje...za koji dan idem na prvi besplatan UZ u vto kliniku nakon pozitivne bete..sta treba sve pitati doktorku? I da li ste posle nastavljale ici privatno u istu kliniku ili ste se prebacivali redovno kod gin u dz?

clock-img

27.11.2019, 10:56

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Isla privatno u drugu kliniku. Klinika koja mi je radila vto ne prati trudnoce ( sem prvih 2 mes). A da pitas ne bih znala iskreno. Oni vecinom kazu OK je za sada, vitamine eventualno koje da uzimas , terapije i dodatne analize koje trebas obaviti na pocetku trudnoce ( ako je potrebno uraditi ih).

clock-img

27.11.2019, 11:55

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ja i dalje idem u istu kliniku, dr koja mi je radila vto vodi mi i trudnocu, ona ce me i poroditi. Sto kaze Nata, cisto da vidis sta dalje od nalaza, i naravno sve sto ti je na pameti pitaj. Srecnoooo ❤️

clock-img

28.11.2019, 13:43

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Ja cak ni na prvi pregled nisam otisla na kliniku. Prokrvarila sam ubrzo posle bete i samim tim otisla pravo u bolnicu. Tu je uradjen prvi uz na kome jos uvek nije bilo srcane radnje. Posle par dana sam prokrvarila jos obilnije i imala jos jace bolove. Ponovo sam otisla u bolnicu i tada je vidjena srcana radnja. Posto sam nastavila da uredno krvarim i trebala da mirujem, nije mi odgovaralo da se vozim na drugi kraj grada. Tako sam sve naredne preglede obavljala privatno. Mada sam planirala da vodim trudnocu kod njih...

clock-img

28.11.2019, 14:01

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Anonimna, da li si radila vto u Novom Sadu? Ne znam zašto mislim da je tako, možda grešim. Tipa dr iz Ferone, koji je mojoj drugarici radio vto nakon prvog uz-a, zakazao joj je sledeći pregled kod neke sasvim druge doktorke a ne kod njega jer on nema vremena, pa kad već nije kod njega ona je izabrala drugu dr da vodi trudnoću. Tako da proveri da li dr koji ti je radio vto može da isprati tvoju trudnoću do kraja. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

28.11.2019, 21:52

clock-img

Anoniman

Jess ne gresis:) Cekam da vidim sta ce dokt da kaze, pa cemo odluciti. Skromnih smo primanja, ja trenutno nisam u rad.odnosu. Tako da ne znam da li bismo uspeli sve da pokrijemo privatno. Planiram mozda da kombinujem. Nadam se prvo da ce sve proci ok, pa cemo videti. Hvala na savetima.

clock-img

28.11.2019, 22:42

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Anonimna,prvo da ti čestitam i poželim lepu,laku i zdravu trudnoću.

Ja nisam nastavljala privatno u toj klinici preglede .vodila sam trudnoću u svom gradu kod svog dr nakon vto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.11.2019, 06:57

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Onda ti lepo kod svog dr u dz, ako si iole zadovoljna njime, a eventualno ekspertni kod Novakovke iako mislim da si zakasnila sa zakazivanjem kod nje.

U svakom slučaju javi sta je je bilo ja uz. I piši slobodno kod kog dr i gde si radila vto. 

clock-img

29.11.2019, 13:06

clock-img

Anoniman

Zene da vam se javim...bila sam na prvi UZ u vto kliniku. Ne mogu da vam opisem kakve su emocije prolazile kroz mene kada sam videla da dva malena srca kucaju u meni. Bila sam presrecna i prestravljena u isto vreme, pogotovo sto za sada nemam neke naglasene simptome. Uglavnom dok A.T.iz Ferone nas je posavetovala sta, kako i koliko vidjenja otprilike. Tako da cemo verovatno ici kod nje na uz a analize sta budem mogla da izvucem besplatno kod moje gin u dz. Inace nije bas da sam anonimna, pod sifrom sam Despacito, ranije sam se javljala. Ali posto sam htela da prvo skocim pa kazem hop, razumecete me evo tek sad vam javljam. 

clock-img

29.11.2019, 13:34

clock-img

nata11

pencil-img

9225

👏👏👏

Divno. Dve bebice 

clock-img

29.11.2019, 18:54

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Bravo Despacito! Divno, divnooo! Cuvaj se, odmaraj, opusti se i sve ce biti super! ❤️❤️❤️

clock-img

30.11.2019, 10:04

clock-img

flamingos

pencil-img

25412

Despacito,divno,dve bebice.Bravo,cuvaj se❤

clock-img

30.11.2019, 17:38

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Hvala vam zene, nadam se najboljem. Bicemo u kontaktu jer cu sigurno imati pitanja i nedoumica, a i malo da caskamo:)
Svima zelim zdravlja i srece.

clock-img

02.12.2019, 13:37

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Dodji nam u trudnicku temu 😊https://www.ringeraja.rs/forum/trudnice-1-42-nedelja-1219chat/m_2017078/mpage_1/tm.htm#2017255

IZVORNA PORUKA: Despacito

Hvala vam zene, nadam se najboljem. Bicemo u kontaktu jer cu sigurno imati pitanja i nedoumica, a i malo da caskamo:)
Svima zelim zdravlja i srece.

clock-img

03.12.2019, 15:55

clock-img

Bojana T

pencil-img

2

Drage buduce mame,

u procesu VTO ostala sam prirodno trudna. Terapija koju smo kupili je ostala neiskoriscena. Racun je sacuvan, a terapija strogo cuvana po propisima. Terapiju bismo prodali po povoljnijoj ceni nego sto je u apotekama.
Ono sto imamo jeste sledece:
Gonal PEN 900iu , 900iu, 300iu (ukupno 2100iu) - cuvano u frizideru. Rok trajanja je 11.2020. za 900iu, rok trajanja za 300iu je 06.2020. Napominjem da zbog organizacije transporta van frizidera moze biti pola sata. Mi zivimo na teritoriji Beograda.
Orgalutrana 0,25 - 5 komada. Rok trajanja je 01.2021.
Dipherelin 0.1 - 2 komada. Rok trajanja je 04.2020.
Utrogestan 200mg - 3 kutije

Mozete mi se javiti na email tbojana686@gmail.com

Sve najbolje vam zelim buduce mame!!!

clock-img

03.12.2019, 15:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25412

Bojana,čestitam,čuvaj se.❤

clock-img

03.12.2019, 16:10

clock-img

Bojana T

pencil-img

2

Hvala najlepse!

clock-img

04.12.2019, 15:02

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Zene! Cestitam svima! I zas je vreme svuda oko nas divne vesti!
Nego da se i ja pridruzim pa da me malo zarazite. 
Presli smo prvostepenu komisiju 🙃 jako srecni! Idemo do pobede! Iz NSa smo, sad pokušavam već par sati da dobijem betaniju da zakazem drugostepenu. A nikako ih dobiti. 
Koliko ste vremena čekale izmedju dve komisije? Kažu neki 2nedelje neki 6. Ja da mogu otišla bih odmah 😁

clock-img

04.12.2019, 15:17

clock-img

flamingos

pencil-img

25412

Srećno do pobedr,pa da se pridružiš razgovoru mama.Od❤ti želim sve najbolje.Držim fige.

clock-img

04.12.2019, 15:25

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Hvalaaa!😍😍 Ja stvarno jedva čekam ☺️ Čak pokušavam ako mi uspe i nešto da ubrzam. Mada vidim da to teško ide 

clock-img

04.12.2019, 16:22

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Tremaroska, kako misliš da ubrzas? 🙃

Ako se dobro sećam moraš zvati ujutro odmah oko 7h. Koju kliniku ste izabrali? 

clock-img

04.12.2019, 18:04

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Nemam pojma, sto pre da zakazem. Videla sam da su zene zakazivale drugostepenu i pre nego sto su prošle prvostepenu. Ja nisam (uvek se nekako bojim da će biti FT1P). 
Sto pre da dodjem na red, da termin bude ranije. 
Zvaću odmah ujutru. Šta da očekujem? Za koliko daju termine?

clock-img

04.12.2019, 18:06

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Kliniku sam birala Feronu. Tamo sam od početka, do sada sam sve tamo rešavala.  

clock-img

05.12.2019, 08:05

clock-img

Tremaroska

pencil-img

14

Zene, za 14.januar zakazuju. Meni je to cela vecnost! 

clock-img

06.12.2019, 18:56

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Tremaroska pozdrav i dobrodošla. Znam da ti sve ovo izgleda kao večnost.. Ali kad dođeš do klinike onda to sve ide uigrano i relativno brzo u odnosu na sva ona čekanja na dokumentaciju i zakazivanja. Otprilike sve se čeka po mesec dana, manje više. Možeš slobodno nakon zak 1kom, da istovremeno zakažeš i 2 kom, a ako te pitaju kad si prošla 1, kažeš upravo.