cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

20.08.2019, 21:13

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Eto vidis.

Sada si 7 nedelja ? Bice sve ok. 😘

clock-img

20.08.2019, 21:14

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Sutra 6+0,pregurah kriticno od proslog puta 😊 Jos samo uz da prodje.. 

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

20.08.2019, 21:18

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Kod nas je praksa prvi uz 2 nedelje od poz bete. Ali preguraces jos par dana. To je to seli se u trudnicke teme. 😉

clock-img

20.08.2019, 21:24

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Meni je 27.bio transfer a sledeci mesec ovaj sad 28.zakazali uz. Mislila sam da ce ranije, bicu 7+0 tad vec

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

22.08.2019, 12:17

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ja juce bila na uz zbog jajnika, oni su i dalje uvecani, ali je dr uspela da vidi dva meska ali kaze nece mnogo unapred. ☺️ Sledece nedelje idem opet pa ce tada vrv moci bolje da se vidi. 

clock-img

22.08.2019, 12:48

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Blizanac bice blizanci 😍

Moj muz navika i misli da ce kod nas biti blizanci tj ubedjen je a ja cisto sumnjam. Videcemo za koji dan. 

clock-img

22.08.2019, 12:54

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Blizanac divno 💞

clock-img

22.08.2019, 12:57

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

I ja sam bliznakinja, i svi oko mene su navijali da budu blizanci. 😍

Samo veruj vojvodjanko, drzimo fige da budu dve bebice. ☺️❤️

clock-img

22.08.2019, 13:12

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Bliznakinja super, i ja imam blizance u porodici ali niko nije nastavio jos, meni ako budu blizanci sto cisto sumnjam nije sigurno zbog toga 😁

clock-img

22.08.2019, 13:20

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ne znam jel i u ovom mom slucaju ima veze sa tim, ali ajde. 😁 Samo neka mi to izguramo kako treba, a sve ostalo manje vazno. ☺️

clock-img

22.08.2019, 13:54

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Pa cisto sumnjam kad je vto da ima veze sa tim, jedino ako su jednojajcani onda sigurno ima veze.. 

clock-img

22.08.2019, 13:56

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Pa to, vto je druga prica. 🙂

clock-img

23.08.2019, 11:18

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Moja beta danas 1145, 18 dnt. Jel tu ima prostora za blizance? Ja zaista ne znam vrednosti bete, vidim samo da raste. 12 dnt-142, 14 dnt-253 

clock-img

23.08.2019, 11:20

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Mislim da ima, dupla se vise nego sto bi inace, imas li neke mucnine ili neki jaci simptom? 

clock-img

23.08.2019, 11:24

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Imam bolove u donjem delu stomaka, kao blagi menstrualni, jajnici me ubijaju ali su uvecni pa kontam da je zato, ubija me uzasnooo preznojavanje, budem mokra kao mis. Imala sam neku mucninu u par navrata, nista strasno, onako samo mi se zgadi nesto, i ona zgaravica grozna. Grudi me bole, piskim 300 puta dnevno. I tako, nista nesto strasno 😂😂😂

clock-img

23.08.2019, 11:25

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

I da, imala sam par puta onako ostro probadanje, kao da mi neko zabada iglu kroz vaginu. Kratko traje i prodje

clock-img

23.08.2019, 11:29

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

E to sam i ja imala neki dan to secenje dole par puta i stalo, nekad kad se umirim imam neko boluckanje u stomaku ali sve ok, ustajem rano u 6 zbog utrogestana i nemam nikad osecaj mucnine ili vrtoglavice sve je super, samo preko dana sam mnogo pospana ali to je zbog toga sto sam sama i nemam nikakve obaveze i sve mi je mrsko. Ne mogu da docekam vise taj uz dodje mi da vristim 😳 da me ne mrzi otisla bi da kupim jos jedan test da uradim 😂

clock-img

23.08.2019, 11:39

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Sve je to dobro! ☺️ Razumem te u potpunosti! I ja sam sama pola dana, lezim, malo set_am po stanu i osluskujem sta se desava u telu. 😂 Ja progesteron primam popodne, a ujutru i uvece utrogestan, izmedju toga pronison. Ma kakav test, mnogo toplo da se cimas do apoteke, a i uradila si ih dovoljno. 😉 Sad ce uz, svi cemo da navijamo! 🤞

clock-img

23.08.2019, 11:42

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Svaki dan primas Progesteron? Ja sam se jedva izborila da mi da depo na svakih 5 dana i to samo do bete, primila sam ga tri puta, sad samo utrogestan 3*1 mada mi je napisao 2*1 ali ja znam moj problem sa progesteronom pa sam povecala ne moze da skodi, pijem cardiopirin i eutirox. 

clock-img

23.08.2019, 11:46

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Progesteron svaki drugi dan, utrogestan 2x1, primam fraxiparin svaki dan, a pijem i euthyrox. Do drugog uz-a terapija u fulu, posle cu videti sta ce mi menjati. 

clock-img

23.08.2019, 12:08

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja bi volela da su i meni tako dali Progesteron depo, a ne samo 3 komada, ali dr ni to ni hteo da da nego na moje insistiranje ali je zato smanjio utrogestan a ja ga povecala 😁 kao imala sam prirodnu ovulaciju i imam zuto telo dobila sam ovitrel pa zato, sta znam, za sad je dobro nema krvarenja ni nista znaci Progesteron je u redu. 

clock-img

23.08.2019, 12:18

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Bitno da je sve dobro, sigurno je dr procenio sta je najbolje, i cini mi se da svako ima neki svoj sistem. A ti opusteno, sad ce uz da se uveris da je sve u redu. Ipak znaci, ja da nisam otisla u sredu, poludela bih, jos kad sam slucajno oset_ila da mi je stomak sa jedne strane onako izbocen, kukuuu. A ono jajnik, uvecan i oseca se. 😂 Mene malo ovaj fraxiparin ubi, sva sam u cvorovima od svih bockanja. 

clock-img

23.08.2019, 12:22

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja sam se sama bockala fraxiparinom 5 dana, posle mi je hematolog ukinuo jer je procenio da je veca sansa od ponovne hemoragije nego od tromba i gubitka ploda, malo su tupe igle ali hvatala sam zalet 😁 nisam imala cvorove, ti se verovatno duze bodes.. 

clock-img

23.08.2019, 12:28

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ja se ni jednom nisam bocnula sama, nesto ne mogu, isla u kliniku, i oni insistiraju na tome, a sad u dom zdravlja, blizu mi je. 😁 Ne znam kad ce mi ukinuti i da li ce, zbog pai homozigota 4g/5g.. Jao da, igle su uzas! 😂

clock-img

23.08.2019, 12:30

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Meni je stimulaciju muz davao u stomak, ma ne oset_i se nista, kad je doslo vrema za fraxi on otisao na posao morala sam sama nije to nista, prva je malo ono nije svejedno a posle svaka maciji kasalj.