cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

17.08.2019, 14:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Predivno blizanac, ma prelepe vesti♥️Ajde da vas ubrzo vidimo u trudničkim temama, biće veselih pisanja! 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

17.08.2019, 18:01

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Hvala vam puno zene! Raduje me da mogu ove vesti da podelim sa vama, koje razumete sta ovo znaci i koje emocije lome danima. 🙂❤️

clock-img

17.08.2019, 23:55

clock-img

lesli

pencil-img

3159

IZVORNA PORUKA: blizanac2

Hvala vam puno zene! Raduje me da mogu ove vesti da podelim sa vama, koje razumete sta ovo znaci i koje emocije lome danima. 🙂❤️

Tek ce da te lome kad se porodis 😁 ali o tom’ potom 😊

clock-img

18.08.2019, 08:43

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: lesli

IZVORNA PORUKA: blizanac2

Tek ce da te lome kad se porodis 😁 ali o tom’ potom 😊

E ovo je tacno. 😀Redovne porodiljske emocije pa jos kada shvatis da si se napokon ostvarila kao majka. 

clock-img

18.08.2019, 08:51

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Eee to jos uvek ne mogu ni da zamislim. 🙊 🙂

clock-img

18.08.2019, 10:09

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja sam nekako realna, ja to mogu da zamislim i ocekujem to svake godine, nadam se da je ova dobitna 👍

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

18.08.2019, 10:44

clock-img

lesli

pencil-img

3159

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Ja sam nekako realna, ja to mogu da zamislim i ocekujem to svake godine, nadam se da je ova dobitna 👍

Ocekivala sam i ja to, ali je mnogo intezivnije nego sto ocekujes...bar bilo u mom slucaju. Sto kaze Nata hormoni te tresu vise nego sto mozes da zamislis plus sve sto se skupilo u tim godinama iscekivanja. No slatke su to muke i prodju posle 2-3 meseca, a onda ostane cisto uzivanje 🤗

clock-img

18.08.2019, 10:47

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Naravno da je intenzivnije, ne osporavam to, samo da mi to docekam pa mozemo da mudrujemo sa vama 😊Ja to cekam 12god i mislim da je krajnje vreme, neki se secaju  od kada sam ovde i kuckam.. 

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

18.08.2019, 14:34

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Poz zene. Vojvodjanko, moze mala pomoc..ja sam sad u iscekivanju pozivnog pisma nakon 2'' kom. Da li uput za stacionarno lecenje u izabranoj klinici od svog ginekologa uzimas nakon sto ti stigne pozivno pismo? Ili mogu vec sad sa potvrdom 2'' kom da dobijem taj uput? I da li da odmah trazim od ginek. da mi napise upute za vadjenje krvi i sve druge stvari koje su navedene da treba da se urade pred odlazak u kliniku? A same analize da uradim pred sam poziv od klinike kako bi bili svezi..i jos jedno..da mi potvrdis- kad kompletiram poz.pismo, potvrdu 2'' i uput za stac.lec., onda idem u rfzo na overu tog uputa..i tad jos ostaje samo poziv klinike..

clock-img

18.08.2019, 14:39

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Uput od ginekologa za stacionarno lecenje uzimas kad dobijes poz pismo, sa pismom ides po uput. Koliko je proslo od 2stepene komisije i koju si kliniku birala? Za neke klinike kao sto je ferona ne treba nikakvi nalazi krvi bar meni nisu trazili, samo kad uzmes uput nosis ga u socijalno na overu zajedno sa poz pismom i potvrdom drugostepene komisije i tvojim dokumentima pisace ti u poz pismu sta vec treba, nmg da se set_im jesi me jos nesto pitala 😁

clock-img

18.08.2019, 15:22

clock-img

Despacito

pencil-img

91

To je to..hvala ti. Proslog cetvrtka sam prosla 2'' kom, za 2"" kako si ranije opisala..udjes- izadjes..izabrala sam Feronu..nadam se da ce tamo doktori podrobnije prelistati dokumentaciju koju nosimo..s obzirom da smo svi sa razlicitim problemom:?

clock-img

18.08.2019, 15:27

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

E ako si feronu brzo ce ti stici poruka od njih, mozda se sad oduzi na 2,3 nedelje posto su godisnji ali sve je tako kako sam ti rekla, cekas poruku pa posle max nedelju dana ti stize pismo sa datumom konsultacija, ti naravno nazoves njih i potvrdis dolazak ne mora taj datum koji je u pismu to je okvirno, pa onda ides po uput kod ginekologa koji overava u socijalnom u kancelariji 1, i to je to, na konsultacijama ce ti reci da li treba da vadis krv mozda neke briseve da ponovi i ti biras kad zelis da startujes.. Kod kog ce dr? 

clock-img

18.08.2019, 15:44

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

A da zaboravih da ti kazem, pisace ti to u SMS kad ti stigne od klinike, moras sve papire tj nalaze i zdra knjizicu i licne karte kopirati za prve konsultacije, prvo vas prima neka sestrica koja sve to pregleda i stavlja u fasciklu koja ce biti vasa za sve. 

clock-img

18.08.2019, 23:49

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Hvala Vojvodjanko na informacijama..znacajne su mi:) laku noc

clock-img

19.08.2019, 00:13

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Nisam jos izabrala dr., niti sam bila na neki pregled kod nekog iz njihovog tima kako bih eventualno najavila postupak. Manje vise mislim da su svi ok..licno bolje se osecam kod zene gin. Bitno mi je da je dr.posvecen i pozitivan..bez obzira na sve. Moj bi izbor bio Trninic A. Ali videcemo..da li se moze birati ili ko ti zapadne?

clock-img

19.08.2019, 11:25

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Moja beta danas 235. 😊

clock-img

19.08.2019, 13:44

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Super blizanac 👏 Jesi javila u kliniku kad su ti zakazali uz? 

clock-img

19.08.2019, 13:46

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Jesam, ja svaki dan kod njih idem da primam boce. U sredu je dr tamo pa ce mi zakazati. Kontam da pre dve nedelje nema sanse. Kada ti imas uz? 

clock-img

19.08.2019, 13:48

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Tek 28. A jos 6 i 8.bile bete javljene. 28.cu biti 7+0 

clock-img

19.08.2019, 14:07

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Brzo ce i to. Samo uzivaj i odmaraj. 🤗

clock-img

20.08.2019, 13:47

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Sinoc sam na papiru imala mali mali sitni skoro neprimetan krvav koncic, sta to moze biti?Da ne zagledam svaki papir detaljno ne bi ni primetila koliko je to malo, Inace do sad ni jednu tacku ni braon ni crvenu nisam imala. Sve ok do jutros nema nista, a ustala sam jutros sa strahom.. 

clock-img

20.08.2019, 14:19

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Ja bih volela da mogu da ti pomognem i odg na tvoje pitanje, ali zaista nemam iskustva sa svim ovim. Ali isto tako verujem da je to skroz bezazleno. I drzim fige 🤗

clock-img

20.08.2019, 20:41

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Vojvodjanko, kako se ti osecas?

Mene konstantno bolucka stomak, jajnici takodje. 

clock-img

20.08.2019, 21:10

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Sinoc sam na papiru imala mali mali sitni skoro neprimetan krvav koncic, sta to moze biti?Da ne zagledam svaki papir detaljno ne bi ni primetila koliko je to malo, Inace do sad ni jednu tacku ni braon ni crvenu nisam imala. Sve ok do jutros nema nista, a ustala sam jutros sa strahom.. 

Nisam pratila redovno jesi bilw na UZ? Jel primas progesteron ili samo utrogestan? 
Ako je to toliko malo ne bih brinula. 

clock-img

20.08.2019, 21:12

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Super se osecam 😊 sve je ok 👌 Nato ma gotovo neprimetno ali sam ja panicar, uz tek u sledecu sredu, uzimam utric 3*1