cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

11.08.2019, 15:40

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ma imam muza kuci do petka melje ko 3 zene i non stop me negde vuce da idemo ali u meni je problem nemam volje ni za cim, sve se pitam valjda bi bilo bar braon tacke da je lose a ja ni jednu nisam imala.. #evoneznam 😁

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

11.08.2019, 15:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Ma i da je braon tačka, heeej, pa evo ja imala krvarenje sećaš se, trajalo 7 dana, i evo mi bebe Herkulesa od 8 kila, spava pored mene.
Slušaj moža i prati ga, vidiš da zna čovek kako treba :)

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Ma imam muza kuci do petka melje ko 3 zene i non stop me negde vuce da idemo ali u meni je problem nemam volje ni za cim, sve se pitam valjda bi bilo bar braon tacke da je lose a ja ni jednu nisam imala.. #evoneznam 😁

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.08.2019, 16:29

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Hahaha svaka ti je ka Njegoseva 😁 Pokusacu ali ne obecavam, drzi me to sto su mi grudi ogromne i drugacije i bolne, mislim da ne bi bilo tako da je drugacije.. 😘🤗

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

11.08.2019, 19:45

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Zene drage, jel i vama bio naduven stomak nakon transfera? Meni je danas 7dpt i bas mi je nekako napupeo stomak. Osecam blago boluckanje u donjem delu stomaka, grudi me isto bas bole, i preznojavam se kao ludak. 🙄

clock-img

11.08.2019, 22:48

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Blizanac, ti tvoji simptomi zvuce dobro. 😉
Vojvodjanka, nemoj. Mene su i grudi prestale da bole par dana posle bete i onda sam otrcala da je ponovim, a ona se udeset_ostrucila. Onda sam pocela da krvarim (i krvarila narednih mesec i po - dva) toliko da je doktorka koja me je pregledala mislila da sam imala pobacaj dok nije videla zatvoren grlic i upalila uz. Nemam kao Dunja bebu Herkulesa (ova moja je kao Dunjina po kilazi a duplo je starija) ali je mala zilavica.U prvoj trudnoci sam imala neko smedje mrljanje 1 ili 2 dana, ni blizu ovoga sto sam imala u trudnoci sa njom i zavrsilo se kao missed. A i grudi su me u toj trudnoci nastavile boleti sve do kiretaze (doduse manjim intezitetom), a sa njom nista posle 3-4 dana od bete pa do kraja trudnoce.

clock-img

12.08.2019, 08:55

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Joooj samo jos da docekam betu. 🙊

Vojvodjanko verujem da si danas bolje! 

clock-img

16.08.2019, 11:03

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jesam bolje 😊 Jel danas radis betu blizanac? Kako se ti osecas? 

clock-img

16.08.2019, 11:07

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Super, drago mi je! 😊 Ja cu betu sutra, sutra mi je 12 dnt. Danas me bas uhvatila neka nervoza. 😏Stomak mi je naduven i dalje, imam nekad bolove kao menstrualne, probadaju jajnici, grudi su mi bas oset_ljive. Kako si ti? 

clock-img

16.08.2019, 11:09

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

To je bas dobar znak 👍

Ja sam super radila sam opet test i linija je iskocila nisam ni znala da moze da bude tamnija od kontrolne linije bas toliko, smirilo me je to dosta 😊

clock-img

16.08.2019, 11:12

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Nadam se, na momente se bas cudno osecam, valjda hormoni rade svoje!

Bravooo, i najbitnije da si sebe smirila. 😊 Sad samo polako i uzivaj u danima koji slede! ❤️

clock-img

16.08.2019, 11:14

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jos nedelju i po dana do ultrazvuka, proci ce nekako..

Javljaj sutra, nadamo se dobroj beti 🤗

clock-img

16.08.2019, 11:37

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Kad je proslo vreme cekanja do bete, do uz ce lakse. 🙂 Javljam, drzite fige! 

clock-img

17.08.2019, 10:32

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Zene drage, beta 142. 

clock-img

17.08.2019, 10:34

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Bravo blizanac, bice beba 🚼 jeee 🤗 Cestitam ❤️ 

clock-img

17.08.2019, 10:38

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Joj ne mogu da verujem. Moram da popiskim jos koji test. 😂 Hvala! ❤️

clock-img

17.08.2019, 10:41

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jesi radila i testove 😂 ja sam od pocetak ukupno 6 testova uradila, 5komada od 7st do 10dt a sad prekjuče jos jedan 😂

clock-img

17.08.2019, 12:06

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Zamisli kad nisam! Imala sam 3 kuci i nisam, cekala sam betu, pa sam sad popiskila 2 da se uverim da je to pozitivno. 😍 Hahaha svaka ti cas_t, meni su zabranili pa sam se svim silama suzdrzala da ne radim. 

clock-img

17.08.2019, 12:10

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja proslu vto nisam htela i mnogo sam se sekirala kad sam noc pre bete uradila test a on negativan, pa ujutru beta mala ali pozitivna, sad sam resila idem pravo u glavu pa sta bude 👊 I vec 7 dan transfera je bio jasno pozitivan

clock-img

17.08.2019, 12:13

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Blizanac, cestitke 🤗

clock-img

17.08.2019, 12:16

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Prvi put se susrecem sa procesom. A iskreno, plasila sam se da uradim, pa negativan, pa panika, reko cekam pa sta bude. Ali sad je sve nekako lakse. Da izguramo sve lepo i kako treba. 😍Hvalaaa🤗

clock-img

17.08.2019, 12:27

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Pa i bez testa se cinilo po sipmtomima da ce to biti dobro. 😊
Vojvodjanka, blizanac cekamo prvi uz i zelimo vam bezbrizne trudnoce i zdrave 👶

clock-img

17.08.2019, 12:34

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Osecala sam negde da je to to, ali briga je uvek prisutna.

Hvala mnogo, bice sve kako treba, samo sa osmehom i veselo ❤️

clock-img

17.08.2019, 12:36

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jel treba da ponavljas betu za 2 dana? Gde si radila vto? 

clock-img

17.08.2019, 12:38

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Rekli su mi da ponovim u ponedeljak. Radila sam kod dr Tatjane Dosev, u klinici Analife, Zemun. 

clock-img

17.08.2019, 13:06

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Devojke radujem se zbog vas..:) Razumem vas u potpunosti kroz kakav vrtlog emocija prolazite.. Drzimo vam fige!