Drage, nikako da javim stanje, u stalnoj sam frci, posao, vrtić, injekcije.
Elem, danas je 4. dan stimulacije, dr kaže da je estradiol super, jutros sam ga vadila.
Odradila sam i biohemiju i sve ostalo, gvožđe se podiglo i mislim da je ok(pijem Heferol), vitamin D sam uradila, isto je porastao od Vigantola i ok je valjda (pila sam po deset__ kapi dnevno u maju, sada sam na 5). Odradila urin, urinokulturu, sve je ok. Kod interniste-endokrinologa imam zakazano u subotu, da pogleda biohemiju, da odradim ekg i po potvrdu za anesteziju, i da vidim za fraxiparin, šta ćemo.
Za ove 3 nedelje sam smršala 7kg, pešačim po 10km dnevno, zdrava ishrana, 4l vode dnevno. Fali mi jako malo pa da budem na istoj klilaži kao kada sam zatrudnela sa S, moguće je da ću i doći na isto do transfera. I na sve to me danas dr šalje gore kod ćerke, na limfnu drenažu, kaže zato što sam se ugojila . Odbila sam naravno, pa u sred postupka sam, smršala, i nastavljam dalje sa skidnjem kg. Rekla sam joj tako, da ću svoje metode primeniti, kaže dr ok, pešačite bar sat vremena dnevno.
Inače, aspiracija i transfer padaju sledeće nedelje, izgleda baš na rođendan mog deteta.
Danas je pored mene sedela u čekaonici, a posle otišla na transfer jedna naša vrlo vrlo poznata glumica.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.6.2018 21:06:50 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir