cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

14.06.2019, 00:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30427

Drzava finansira lekove a ovo drugo ne znam. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.06.2019, 11:36

clock-img

mkgirl

pencil-img

53

Poranila ja dan ranije nisam mogla da cekam subotu I Nazalost nista 😔 Ref. Vrednosti <5.3 a moj rezultat je <1.0 😢

clock-img

14.06.2019, 12:22

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Koliko znam u Feroni je sve u full-u. Moram tako da se izrazim. Od lekara, do opreme. ..

Ja za Gins nisam cula, nisam vise u toj prici. Za dr Tabs znam ali ne znam ko sve radi kod njih i ko se bavi sterilitetom. Moja drugarica je zadovoljna Feronom, ovo joj e drugi pokusaj, nadam se uspesan. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

14.06.2019, 16:04

clock-img

mkgirl

pencil-img

53

Da li neko ko je radio vto posle prvog neuspelog pokusaja, drugi put sa zamrznutim embrionima, može da mi kaže da li se taj drugi put računa kao drugi pokušaj preko fonda ili ne?

clock-img

14.06.2019, 16:41

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja razumela Zakon a citala ga dosta puta na sledeci nacin :
Ne, racuna se kao 1 od pokusaja zamrznutim na koje imas pravo. I za fet se prolazi komisija. Misllim da ne mozes u novi svez transfer dok ne '''' potrosis'''' sve fet pokusaje.

Ovi svezi da kazem na koje imas pravo ti i dalje stoje kao opcija. 

clock-img

14.06.2019, 17:20

clock-img

mkgirl

pencil-img

53

Hvala Nata11. Da, tako sam i pretpostavila, ali mi drugarica rekla da ne bi trebalo da se racuna, pa ja htela da proverim.. Znaci sve Jovo nanovo 😢 Daj deo skupljanja analiza mi najgori i te komisije 😕

clock-img

14.06.2019, 17:34

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Sve analize za komisiju za fet vaze godinu dana a trebaju samo tvoje analize, ja sam sad prosla obe komisije cekam pismo.  Danas stigla sms poruka od klinike a ako pismo uskoro stigne u ovom ciklusu je fet.. 

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

14.06.2019, 18:24

clock-img

Andjeeo

pencil-img

7

Drage mame da li ima neko ko je isao za drugo dete na vto o trosku drzave? Ineresuje me koliko se ceka kada prodjes u nemanjinoj prvostepenu komisiju koliko se ceka da stignes na drugosteoenu u narodnom frotu me generalno interesuje? Kada prodje drugo stepena sta onda kako ide zabitavila sam? Jabih da radim u privstnij klinici jevremovoj ! Ljubim vas pisite bas mi je hitno hvala!!!!

clock-img

14.06.2019, 18:24

clock-img

Andjeeo

pencil-img

7

Oprosti te i buduce mame❤️💕💕

clock-img

14.06.2019, 19:36

clock-img

mkgirl

pencil-img

53

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Sve analize za komisiju za fet vaze godinu dana a trebaju samo tvoje analize, ja sam sad prosla obe komisije cekam pismo.  Danas stigla sms poruka od klinike a ako pismo uskoro stigne u ovom ciklusu je fet.. 

Koliko si dugo cekala? Je l'' krace nego za prvi put tj za stimulisani proces? Ne bih opet da cekam 5 meseci koliko sam za prvi put 😒

clock-img

14.06.2019, 20:49

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

U NS je isto sve kao da ides na stimulisani vremenski, ja sam zvala 24 aprila i zakazali mi prvostepenu 9maja,isto 24 zvala Betaniju i rekla da sam prosla komisiju i zakazu mi drugostepenu 6juna,danas mi vec stigla sms poruka od klinike ocekujem pismo ovih dana, ako stigne pismo brzo uradicemo fet u ovom ciklusu 😍

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

15.06.2019, 10:21

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Vojvodjanka, navijamo jako!!!!

clock-img

22.06.2019, 22:04

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Devojke na koji br.tel.se zakazuje 2 komisija u Novom Sadu? Pozz

clock-img

22.06.2019, 22:10

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

520862 betanija komisija

clock-img

22.06.2019, 22:41

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Ja sam na taj broj zakazala 1 komisiju u Rfzo, jel moguce da je isti i za 2 komisiju u Betaniji?

clock-img

22.06.2019, 22:50

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jao jeste pobrkala sam izvini 😕 Ne znam vise gde udaram 

clock-img

22.06.2019, 22:54

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

0214899330 taj br je, a pise ti taj broj i na potvrdi prvostepene komisije

clock-img

22.06.2019, 23:00

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Hvala ti...sve ok, razumljivo da smo sve pomalo u haosu:)

clock-img

24.06.2019, 08:59

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Drage zene, jel neka od vas imala iskustva sa microgynon-om? Dr mi je dala da ga pijem da bismo utanacili neki termin pocetka bockanja, ali me ubi nesnosna mucnina pa sad cak i neko krvarenje nakon vec 6-e pilule. Pa me zanima kako ste ga vi podnosile. 

clock-img

24.06.2019, 12:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Evo teme pogledaj KLIK

clock-img

24.06.2019, 12:40

clock-img

blizanac2

pencil-img

353

Hvala punooo

clock-img

26.06.2019, 14:53

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Jedna informacija za Novosadjanke koje idu prvi put na 1 komisiju. .da se ne bi ispalile i skoro izgubile zakazan termin..jer iako sam na vreme dosla i redovno 2 puta pitala nezainteresovanu saltetusu i portira, nisu umeli da nas upute, a svaki dan rade isto!!! Ulazite direktno na glavni ulaz sa zitnog trga, pravo pored portira, uz stepenice na 1 sprat, videcete hodnicak levo udjete, sa nekim kao odeljcima, u otprilike srednji, vrata sa leve strane. Dr. Milica, fina zenica radi. ..nikako ne ulazite na sporedni ulaz gde pise lekarska komisija! 

clock-img

26.06.2019, 18:10

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Jedno pitanje..da li neko moze da mi protumaci sta mi pise navodno na uputu za ultrazvuk za 2 komisiju...samo da vidim da li je dobro napisano ( ko razume): Upucuje se na spec.pregled radi: PRO BMPO...i koliko se ceka na taj uz kad zakazes i predas dokumentaciju?

clock-img

26.06.2019, 18:15

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Despasito ja nisam dobila takav uput, prosla sam prvu komisiju u socijalnom u NS, tamo gde si opisala da je, kod one fine gospode, sutra dan otisla po overu prvostepene komisije i sa tim overeni uputom otisla na drugostepenu...U petak idem ponovo u socijalno po overen stacionarni uput i startujemo sa fetom... 

clock-img

26.06.2019, 18:25

clock-img

Despacito

pencil-img

91

Vojvodjanko moja hvala ti sto se uvek javis...podrska mi znaci. Mislimo na t....pozz