Les, kod mene ne ide gonal, ja sam onaj tip koji prima samo menopure. Gonal je jači mnogo jel tako?
Meni su jajnici posle tog mikroginona (2 ili 3 meseca) bili čini mi se jako uspavani. Probudili su se oni posle super, ali posle velike doze menopura, koju ja mislim da ne bi primala u toj meri, da nije bilo mikroginona. A mikroginon mi je dala i zato da na moru ne bi imala ciklus, što mi je tada odgovoralo, to je bio jul, zatim u avgustu sam ga uzimala i krajem avgusta smo krenuli sa postupkom.
Pre 5 godina, kada smo radili dugi postupak, vodila me dr Bilja, koja je tada radila kod Ivanovića. Na dan kada smo radili FET Bilja je odlazila sa klinike, u Belgiju, jer joj je muž tamo dobio posao kao diplomata. Grlile smo se dugo, toliko smo se zbližile, ne mogu da opišem koliko sam je zavolela. Goca je tada uskakala sa savetima, Biljina ordinacija je bila levo, a Gocina desno (gde i sad), ali ipak moj dr je bila Bilja. Goca je radia transfer, taj dobitni kod FET-a, a ne mogu da se setim ko mi je radio transfer prvi put (isto bila trudnoća, ali nažalost BO, pa kiretaža). Da je Bilja tu, ih .. ona me poznaje u bobu. Ali verujem ja i Goci, meni prosto prija klinika Ivanović, obišla sam druge, i videla da se tamo ne osećam dobro. Osim jedne klinike u NS, na koju bi otišla, ali mi ne odgovara putovanje, ne mogu sa poslom i malim detetom bez ikakve pomoći sa strane to da izvedem.
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir