cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

23.10.2018, 21:55

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Zene moje danas 2 dan posle aspiracije je poceo da me boli jajnik i noga na toj strane a i grudi, sta moze da se desava? 

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

24.10.2018, 09:26

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Meni je tako posle svake aspiracije. Kako su te boli onolikim iglama nije ni cudo.

clock-img

24.10.2018, 09:29

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Mene nisu skroz ni uspavani bila sam budna pricala sa njima i sve sam oset_ila, nije bilo strasno, uplašila sam se da cu dobiti zato sam pitala jer me ne bole grudi nego bradavice sto je cudno i noga mi se koci kao da folikul jos rastu😕

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

24.10.2018, 09:40

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Zaboravih da dodam da me grudi bole od stop inekcije. A noga moze biti i od lezanja i ai psiha. Odmaraj.

clock-img

24.10.2018, 10:13

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Mene nisu skroz ni uspavani bila sam budna pricala sa njima i sve sam oset_ila

No comment user posted image

clock-img

24.10.2018, 10:18

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Nato pretpostavljam da su se uplasili za mene pa me zbog toga nisu ni uspavali skroz, kad su culi svu moju istoriju, izliv krvi na mozak dva puta, jedno otvaranje glave, jedan gama noz, nekoliko puta angiografije u anesteziji, laparatomija i ja bi se skenjala da sam dr... Uz sve to jos imam malformate u glavi.... Nisu me jos uvek zvali kontam da nesto ne valja dosad bi me zvali, nadam se da me mali embrioni cekaju sutra 🙂

clock-img

24.10.2018, 12:37

clock-img

nata11

pencil-img

9225

A nisam znala za sve to. Onda ima logike.
Sigurno ce ti se javiti ne brini, bebice rastu. Navijam user posted image

clock-img

24.10.2018, 13:39

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Hvala Nato sutra idem da mi vrate 1 ili dva u zavisnosti sta je uspelo da dogura ja se nadam najboljem javicu se sutra🙂

clock-img

24.10.2018, 18:34

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Vojvodjanka, srećno sutra.. navijam iz sve snage! user posted image

Ja sutra na UZ.. uzbudljivo..

clock-img

24.10.2018, 18:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30425

Vojvođanka, zaslužila si svu sreću, toliko si toga prošla i nisi odustala, baš si borac, jako, jako navijam!!!

Ksenix, da nam i ti sutra javiš lepe vesti :)

Nato, šta kažu na klinici za betu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

24.10.2018, 19:26

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ovu danasnju nisam ni stigla da javim Znaju prethodnu i ocekuju me na UZ za 2 nedelje.

clock-img

24.10.2018, 19:33

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

IZVORNA PORUKA: nata11

Ovu danasnju nisam ni stigla da javim Znaju prethodnu i ocekuju me na UZ za 2 nedelje.

Nato, šta sam to propustila? user posted image Kolike su bete? Čestitaaam! user posted image

clock-img

24.10.2018, 19:39

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

IZVORNA PORUKA: nata11

Videla sam sad.. pa, bravo, bravo za toliku betu! Biće sve kako treba! user posted image

clock-img

24.10.2018, 19:50

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Hej nato nema garancije na osnovu visine bete ali sobzirom da znamo da su vratili vise embriona zanima me bas sta ce biti na prebrojavanjuuser posted image kazes 3 su vratili? Ajde da ti pozelim blizance, trojke su malo heavy prica. Ne treba preterivatiuser posted image user posted image Decak i devojcica i taman lepo user posted image

clock-img

24.10.2018, 20:09

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Vojvođanka, zaslužila si svu sreću, toliko si toga prošla i nisi odustala, baš si borac, jako, jako navijam!!!

Ksenix, da nam i ti sutra javiš lepe vesti :)

Nato, šta kažu na klinici za betu?

Hvala Dunja, Nato devojke svi smo mi borci i svi se borimo za isto... Nato pa nisam ni znala za tvoju betu čestitam to  je divno 😍😍

clock-img

25.10.2018, 14:21

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Bili na UZ.. sve je pod konac, hvala Bogu user posted image Sad smo 6+1.. kad sam čula otkucaje, skroz sam se rastočila user posted image user posted image
Kaže dr. da ne preterujem sa vinom.. umrla sam od smeha! user posted image

Nato, kad je tvoj UZ?

Hvala svima na podršci.. divne ste.. user posted image

clock-img

25.10.2018, 14:37

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ksenix, divno, cestitam! 
Otkud je spomenuo vino?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

25.10.2018, 14:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30425

Ksenix, divno, predivno, bravo trudničice, ajde sad u trudničkim temama da nam se pridružiš user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

25.10.2018, 14:46

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

IZVORNA PORUKA: jess021

Ksenix, divno, cestitam! 
Otkud je spomenuo vino?

Hvala! user posted image Ma, našalio se.. kaže, vino može da izazove kontrakcije.. user posted image

clock-img

25.10.2018, 14:52

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Ksenix, divno, predivno, bravo trudničice, ajde sad u trudničkim temama da nam se pridružiš user posted image user posted image

Hvala! user posted image Eto me, konačno.. rado ću vam se pridružiti user posted image

clock-img

25.10.2018, 17:11

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ksenix cestitam od ❤️😍... Ja danas odradila transfer obe jajne celije se lepo formirale i obe mi vracene, sad samo cekanje ostaje🙂

clock-img

25.10.2018, 19:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30425

Bravo Vojvođanka, dva borca su to, na mamu!
Navijamo da nam se što pre pridružiš u trudničkim temama user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.10.2018 19:04:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

26.10.2018, 05:43

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Oooo, ovde uzbudljivo!Ksenix cestitam za ❤️!Vojvodjanka, navijamo za tebe i iscekujemo prebrojavanje kod Nate 😊
Sto volim ovu temu, pogotovo kad se stvari ovako lepo odvijaju 😊😊😊

clock-img

26.10.2018, 07:28

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Bravo Vojvođanka, dva borca su to, na mamu!
Navijamo da nam se što pre pridružiš u trudničkim temama user posted image user posted image

Dunja hvalauser posted image Lesli user posted image

clock-img

26.10.2018, 07:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Vojvodjanka user posted image navijamo