cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

20.10.2018, 21:49

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Veceras sam primila stop ali reci cu im u ponedeljak na aspiraciji za insulin ako mislite da ima potrebe, ja sam iskreno mislila da nije strasno 😕citala sam da je granica 24 a moje 35 nije mnogo iznad

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

20.10.2018, 21:51

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Vojvodjanka za uspeh vto nekad je i 24 mnogo... zavisi od organizma
Ja stvarno ne znam koja je granica
Al neka "glupost" moze da ometa uspeh vto

clock-img

20.10.2018, 21:56

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

U pravu ste bolje da ne rizikujem kad sam vec unapred to uradila reci cu im pa kud puklo da puklo🙂glukoza je u granicama normale inace, hvala vam na svemu devojke 😊

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

20.10.2018, 23:05

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Vojvodjanka, kod koga radis vto? Ja sam sve 3 radila u Betaniji. Bolje reci, relativno je kod koga kako utice povisen insulin, bez obzira na referentne vrednosti.
Srecno jos jednom 🤗

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

20.10.2018, 23:07

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Kod Dr S. M, on me vodi odavno i upoznat je sa svim😊i zadovoljna sam

clock-img

21.10.2018, 01:30

clock-img

zece

pencil-img

928

Zdr Mila vojvodanka pitaj Dr za insulin dali ce ti dati Metformin jer glikoza I insulin utice na implantacija inace mi smo vec dosli do 32 Ned trudnoca 

clock-img

22.10.2018, 18:21

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Danas radjena aspiracija nazalost samo dve jc od 6 folikula,razlog tome pretpostavljam nizak estradiol 5dc je bio 160,sad ostaje da cekam da me ne pozovu pa idem u cetvrtak da mi vrate a ako budu zvali znaci da se nisu oplodileuser posted image Jako polaze nade u mm dobar spermogram ostaje da vidimo sta ce biti user posted image Ako neko zna kako da pomognem E2 da raste vise nek mi pise..

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 22.10.2018 18:23:06 >

clock-img

22.10.2018, 19:52

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Vojvodjanka, dovoljna je i samo jedna jc. 
Jesi li im rekla za insulin? 

clock-img

22.10.2018, 19:57

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Iz tvojih usta u Bozije usi! Jesam i rekao je da ne treba terapija nije strasno kao, a ja sam  kupila utrogestan i pocela da pijem veceras posto pise na onom papiru za pripremu mada mi nisu rekli, nadam se da ne skodi. 

clock-img

22.10.2018, 20:01

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ako si pocela U. Slobodno uzimaj. Verovatno u guzvi zaboravili da ti kazu. Koliki ti je AMH? Sta si imala od terapije?
Nemoj da brines samnom je bila zena sa jednim 5-cell embrionom pa sada ima devojcicu. Drzim ti palceve.

clock-img

22.10.2018, 20:06

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Amh mi je 3,36 a od terapije sam imala 8 dana gonal po 150 ij i zadnja 3 dana dodali cetrotide, joj a mislila sam da ce biti i barem 2 za zamrzavanje da u slučaju neuspeha ne prolazim sve ovo opet😐

clock-img

22.10.2018, 20:17

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

ne znam zasto tako slabo odgovaras na stimulaciju. To je odlican AMH. A FSH? Estradiol je normalno da je nizak na 2cd ili 3 cd ali onda treba da naglo raste i da bude oko 200 pg po zrelom folikulu pred aspiraciju ako su jajne celije zrele. Ta informacija od 5cd nam ne znaci mnogo. Ali definitivno si slabo odreagovala ako si dobila samo dve JC. Zvuci kao klasican slucaj "low responder". Mislim da bi trebalo da nadjes nekog reproduktivnog ginekologa da vidi o cemu se radi. Posto ne sticem utisak da se po tim klinikama bave detaljima. Mozda ti prosto treba drugi protokol. Eto Dunji odgovara kratak protokol a ne dugi. Sve zavisi od organizma.
U slucaju da ne uspe VTO ( a ja se nadam da si jos u igri, jedan embrion je dovoljan) definitivno bi trebalo videti sta je sa insulinskom rezistencijom... Javi sta su ti rekli, a mi navijamo.user posted image

clock-img

22.10.2018, 20:23

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Maslacak FSH je 5,6, imam samo jedan jajnik pa se nisam bas puno ni nadala ali nisam ni mislila da ce biti samo 2jc, bas sam htela u drzavno bolnicu jer ce vise paziti na mene obzirom na moj problem sa krvnim sudovima u glavi nego u nekoj privatnoj, bice sta bude, kolika je sansa da se te dve oplode obzirom da je spermogram odličan? 

clock-img

22.10.2018, 20:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30425

Vojvodjanka, ne brini za jedan jajnik, meni uglavnom samo desni radi, mada nekad i na levom nešto uberu, ali slabo.

Što reče Maslačak, nek promene protokol, bitno je potrefiti pravi, na koji dobro reaguješ. Kod mene je sada rađen dugi, a on se radi isključivo mlađim ženama. Međutim, Goca je ipak dala šansu, kaže da su mi mladi jajnici, i bila je u pravu, sa 42 moje godine dobili smo 10 jajnih ćelija, a pre 5 godina isto na dugom protokolu dobili smo 12.
A pre godinu dana na kratkom protokolu, 4 jajne ćelije. Ogromna razlika. Baš sam loše reagovala na kratki protokol.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.10.2018, 21:01

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Super reagujes Dunja cim svaki put dobijas jajne celije, eto mi smo mislili da ce biti vise kad ono cvrc jedva dve, sad samo da se nadam da su dobre i da ce uspeti🙂

clock-img

22.10.2018, 21:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Vojvodjanka ja ne mogu da verujem da ti nisu nista rekli za utrogestan. Kako je moguce da su zaboravili. A i insulin nije nesto s cime se igra. Kazem ti mojoj prijateljici je bas to bio problem.
Navijam da se primi bar jedna od te dve user posted image

Sad nesto razmisljam, ja sam pocela sa utrogestanom na dan vracanja embriona. I to vaginalno. Ne oralno.

< Poruku je uredio Maraj -- 22.10.2018 21:06:42 >

clock-img

22.10.2018, 21:16

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Dada zamenila Sam. Ali sustina je da ti jedna vrsta protokola mnogo bolje lezi....to je individualno
  Osim Toga uvek se set_im nase dace koju Su odjavili i U leskovcu i U beogradu zbog loseg odgovara na stimulacije i jako jiskog amh Pa je dobila iz prirodnog vto ciklusa svoju devojcicu ( znaci bez stimulacije Ali Su aspirirali jednu jajnu celiju i radili oplodnju)Samo treba verovati!!

clock-img

22.10.2018, 21:19

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

I verujem i nadam se to mi je jedino preostalouser posted image

clock-img

22.10.2018, 21:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30425

Sve ti je Maslacak rekla!Navijamo! 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.10.2018, 21:29

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Hvala vam na pomoci i savetima, vise sam od vas saznala nego od doktora, javljam se u cetvrtak ili nedaj boze sutra😕

clock-img

22.10.2018, 21:34

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Da, secam se Dace😊Ona je u NS ostala trudna.
Vojvodjanka, ja sam ostala trudna kad sam imala najlosije embrione, tako da samo napred, sve ce to biti dobro. 

clock-img

22.10.2018, 22:53

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

I ja se nadam da ce ta dva biti dobra🙂

clock-img

23.10.2018, 15:29

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Da li je neko pio Pronison i do koje nedelje T?

clock-img

23.10.2018, 15:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Nato ja pila celu trudnocu i 2 nedelje posle porodjaja

clock-img

23.10.2018, 16:34

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Hvala ti. Malo mi nejasan izvestaj hematologa pa da vidim da li sam dobro razumela. Nastavljam do kontrole.