cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

04.10.2018, 22:11

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

sto da neuser posted image vidim da ste od nas 1977 ludje samo vi iz 1976user posted image user posted image Sve najbolje, ja navijam- i ne planiram cetvrto.

clock-img

04.10.2018, 22:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Bebančeeee vršnjakinjo, pa ajde ajde, i ja razmišljam o trećem (imam 3 eskima) a nisam još ni drugo rodila user posted image (5. mesec smo sada, i devojčica je user posted image ). Tako da bih za treće sa 43 i nešto onda išla po eskime. I isto nikakvu pomoć nemam, razumem te.
Ja navijam da se odlučiš, ljubim te puno!

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

sto da neuser posted image vidim da ste od nas 1977 ludje samo vi iz 1976user posted image user posted image Sve najbolje, ja navijam- i ne planiram cetvrto.

Maslačkonjo user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2018 22:28:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

05.10.2018, 08:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Joj bebana, ako ste tm i ti za 4.dete, ne vidim sto bi godine pravile problem. Ja sam L dobila pre tacno 3 god (slavili rodjendan pre neki danuser posted image ) i to putem fet-a. A onda se mm i ja opustili i jedan mesec probali i uspelo nam iz prve da zatrudnim prirodnim putem u oktobru prosle god. Mozda sam i ja luda
S mi ima tek 2 i po meseca ali je i ona meni toliko dobra da bi i ja treceuser posted image

clock-img

05.10.2018, 14:36

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Zenice moje user posted image samo da smo mi sa našom dečicom i mužićima živi i zdravi, pa neka bude još dece, biće kako Bog da...
Zece, pa ženo, konačno je uspelo, baš sam srećna što si zatrudnela i što lepo guraš trudnoću, čestitam!!!
Dunja, super što je devojčica, ja imam i devojčicu i dečake i veruj mi da ne bih znala da ti kažem ko me lepše voli i mazi od njih, svi su savršeni, bez obzira na pol, samo daj Bože zdravlja...
Vojvođanka, Ksenix, navijamo za user posted image , pa user posted image , daće Bog!

clock-img

05.10.2018, 14:39

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Maslačak, ne zna se ko je vredniji i luđi, da li 77-o ili 76-o godište, mrtva trka! user posted image

clock-img

05.10.2018, 22:14

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Bebana17 hvala ti puno user posted image ja sam pozitivna razmisljam o najboljem mogucem ishodu pa kako bude,dace Bog da uspeuser posted image

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

06.10.2018, 20:47

clock-img

tamaricapn

pencil-img

114

Cao zenice jedno pitanje dali se desilo nekome slicna situacija! 5ta vto 8 dana pocelo krvarenje tackasto 9 dana uradim betu ona 70 iznosi i dalje krvarenje uradim je 12ti dan ona 140 primila progesteron i pijem utrogestan cekam ponedeljak da vidimo kakva beta sutra je 14dan 

Ako se nekada na prasnjavom putu zivota sapletes i padnes,ustani otresi prasinu i nastavi dalje..

clock-img

06.10.2018, 20:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Meni se desilo krvarenje dan pre betu, sada se ne sećam se koji tačno dan od transfera, oskudno krvarenje je trajalo nekih 5-7 dana, a beta je rasla sve vreme pravilno, i sada sam 5. mesec trudnoe.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

06.10.2018, 21:16

clock-img

tamaricapn

pencil-img

114

Hvala Dunjci na odgovoru cestitam na trudnoci❤ nadam se da ce biti sve ok 

Ako se nekada na prasnjavom putu zivota sapletes i padnes,ustani otresi prasinu i nastavi dalje..

clock-img

06.10.2018, 23:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Navijam za tebe user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.10.2018, 12:03

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Tamarice, nadam se da je tvoja beta pokazala dovoljno! Navijam da sve bude kako treba! user posted image

A ja sam jutros, drage moje, uradila test kod kuće i prvi put u životu videla jasne user posted image osećaj je neopisiv.. iako znam da me tek čekaju prave provere, presrećna sam što ih, konačno, vidim! user posted image Sutra vadim krv, nadam se da će se sreća još uvećati user posted image

clock-img

08.10.2018, 12:25

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Divne vesti Ksenix, najlepse moguce. Drzimo palceve da beta bude visoka

clock-img

08.10.2018, 13:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ksenix user posted image cestitke draga!!
Joj znam taj neopisiv osecaj user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 8.10.2018 13:10:00 >

clock-img

08.10.2018, 20:27

clock-img

tamaricapn

pencil-img

114

Ksenix cestitam❤ ja jutros radila betu 360 14 dan!

clock-img

08.10.2018, 20:29

clock-img

tamaricapn

pencil-img

114

Ksenix cestitam❤ meni je danas 14 dan beta 360

clock-img

08.10.2018, 20:31

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Divno tamarice user posted image cestitke user posted image
Sve lepe vesti ovih dana user posted image

clock-img

08.10.2018, 20:32

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Jao Ksenix divnooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Jedno veliko bravo. Bice to sve super, kad je test tako rano jasno pozitivan bice i beta iz krvi ok. Zelim ti lakih i bezbriznih devet meseciuser posted image

Tamarice to je super beta! Bravo i za tebeuser posted image Puno pozdrava.

clock-img

08.10.2018, 20:45

clock-img

tamaricapn

pencil-img

114

Hvala Maslacak❤ nadam se najboljem imala 7 dana krvarenje koje je prestalo danas a sada imam bolove kao menstrualne ps me malo frkica hvata

clock-img

08.10.2018, 20:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Bravo Ksenix i Tamarice user posted image

Pa da nam se čim pre pridružite u trudničkim temama user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.10.2018, 21:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Devojke, cestitam user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2018, 21:40

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Cestitam! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

08.10.2018, 22:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Cestitam devojke!  Cim pre pridruzite se trudnicama.  :)

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.10.2018, 22:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Cestitam od ❤!

,,Carpe diem"

clock-img

09.10.2018, 13:36

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Tamarice, čestitam! Divna beta! Srećno i bezbrižno nadalje! user posted image

Hvala, drage moje.. user posted image naravno, euforija me prošla u toku dana i onda sam se fokusirala na današnju betu.. nije mi svejedno.. ne znam stvarno na šta bih ličila danas da juče nisam uradila test user posted image
A beta tek oko 19h.. uspavala sam se posle Utrogestana, pa dok sam izvela kuče, stigla sam u 11.20 u laboratoriju.. svejedno mi je to nešto dugo do 19!?

Maslačak, nije ta crta mnogo jaka, ali se jasno vidi, ne moram da je izmišljam pod raznim uglovima i osvetljenjima.. i pojavila se dosta brzo.. mada je u pitanju neki extra osetljiv test (Viola).. piše da može 8. dana od začeća da se radi..

Svima veeeliki user posted image nadam se da ćemo se družiti i u trudničkim temama user posted image

clock-img

09.10.2018, 13:38

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ksenix, bas im dugo treba za analizu. Ako se dobro secam ja sam u 8h vadila krv a vec u 9:30h bili rezultati. 
Nebitno, ali znam da se ta neizvesnost tesko izdrzava. Javljaj cim saznas

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!