Ksenix, dobro razmišljaš
Meni je danas bio jako naporan da. Prvo je PDV, pa sam ceo dan provela potvrdjujući fakture, pa ih štampala, pa do knjigovođe.
Jedva stigla kući na utrogestan, legla, nit jela nit pila, od doručka. Jedva malo vode stigoh. I kako sam legla zove me mm, odveo S do doktora jer kašlje od juče.
Poslaše ga u bolnicu za plućne boelsti, tamo dr odmah rendgen. A ja poludela, ne mogu ništa , ležim sa utrogestanom. Ludim jer ga šalju na rendgen a ni krvnu sliku nisu uradli, a dete nema T, merili mu tamo i 37,4, kontrolisali mu kiseonik, to sve ok. Dete veselo, raspoloženo. Sutra mu tek zakazali vađenje krvi, a dali antibiotik. Ja sam tražila taj sirup po bulevaru nema, pa sam zvala po gradu, našla i otišao mm večeras. Napisali nespecifična upala pluća, pitao mm jel može da more, kaže dr što ne bi mogao, 7 dana će piti antibiotik. Zvala sam dr Julku, ona kaže na moreobavezno a nije joj jasno što su g slali na rendgen, njoj na osnovu nlaza deluje da je ili virusna upala pluća ili opstrukcija, videćemo sutra i krvnu sliku. On pomalo kašlje, najviše noću, nema T, i jurca po kući. Samo kašalj je prisutan.
Ja sam oko 5 pojela breskvu i evo tek sada ručala, čorbicu sa boranijom. Vljda nisam naškodila tim nejelom.
Sutra imam veliki ručak sa klijentom, pa će frizerka da me primi pola sata pre otvaranja salona, kupila sam Biokap farbu. U Srbotrejdu sam uzela, pustili me preko "reda", čekala bih bar sat i po, ali pustiše me jer sam trudnica .I to neki boju sena sam uzela, deluje mi malo tamnija od moje, ali druge dve plave su mi se činile jako svetle. Rekli mi u apoteci da su skroz bezbedne za trudnice. Videćemo da li će išta pokriti, vidim da sdrže i vitamine za kosu.
I tako, lud dan, a naredni će biti isti, kile mi i dalje padaju a grudi ubrzano rastu, što je dobro
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.7.2018 21:59:45 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir