cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

07.07.2018, 03:06

clock-img

zece

pencil-img

928

Cestitkii miki I ja sam bila danas na uz I hvala bogu sve e ok inace sam vec 17 Ned trudna I tiroida I sve proteini se e ok

clock-img

07.07.2018, 16:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Super zece user posted image
Vec17.nedelja user posted image bas leti vreme user posted image

clock-img

07.07.2018, 22:22

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Divne vesti Zece user posted image

clock-img

07.07.2018, 22:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Zece user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.07.2018, 20:39

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

user posted image za zece!

Inače, ja sam sinoć sanjala pozitivan test.. baš je bilo divno user posted image Generalno, mnogo lepo sam raspoložena, šteta bi bilo da mi negativan test pokvari raspoloženje user posted image Evo, prolazi vreme, ali treba preživeti taj 13. user posted image

Kako si ti, Dunja? Ima li još neko ko čeka?

clock-img

08.07.2018, 21:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ksenix samo misli pozitivno user posted image

clock-img

08.07.2018, 21:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Ksenix, sjajno je što si pozitivna, to je jako bitno user posted image

Mene od jutros bole grudi, jakos u mi otežale, nabrekle, porasle u poslednja 2-3 dana.
Vena je izražena na desnoj još od pre 10-ak dana, ali ova težina je od jutros.

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.7.2018 21:25:23 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.07.2018, 21:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dunja ja sam sad na pocetku trudnoce osecala kao neku struju u grudima user posted image

clock-img

08.07.2018, 21:39

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Dunja, to je super znakuser posted image
Kad ides na uz?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

08.07.2018, 21:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

U petak UZ, jao al će da me drma trema, znam već, pretrnuću.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.07.2018, 21:43

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Ksenix samo pozitivno....i zaokupi svoje misli necim samo da sto pre prodje vreme, druzi se.
Dunja to je super znak user posted image
Cekamo petak

clock-img

08.07.2018, 22:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Suzi, tako su i mojoj kozmeticarki poiskakale vene, pokazivala miuser posted image rekoh, lepo si ti trudna... Sad ima decaka od godinu dana user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.07.2018, 13:06

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Dunja, biće to dobro, sigurna sam! user posted image

Miki, prolazi meni vreme vrlo brzo, mnogo brže nego što sam unapred razmišljala.. evo, sutra OPET progesteron user posted image

Juče sam imala poplavu emocija.. od miline sam se nad svojim psom rasplakala.. user posted image

Ali, razmišljam.. ljudi čekaju razne vesti, razne rezultate.. hvala Bogu, pa čekamo ove.. sad sam skroz mirna po pitanju testa.. da smo mi živi i zdravi!

Grlim vas sve! user posted image

clock-img

09.07.2018, 21:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Ksenix, dobro razmišljaš user posted image

Meni je danas bio jako naporan da. Prvo je PDV, pa sam ceo dan provela potvrdjujući fakture, pa ih štampala, pa do knjigovođe.
Jedva stigla kući na utrogestan, legla, nit jela nit pila, od doručka. Jedva malo vode stigoh. I kako sam legla zove me mm, odveo S do doktora jer kašlje od juče.
Poslaše ga u bolnicu za plućne boelsti, tamo dr odmah rendgen. A ja poludela, ne mogu ništa , ležim sa utrogestanom. Ludim jer ga šalju na rendgen a ni krvnu sliku nisu uradli, a dete nema T, merili mu tamo i 37,4, kontrolisali mu kiseonik, to sve ok. Dete veselo, raspoloženo. Sutra mu tek zakazali vađenje krvi, a dali antibiotik. Ja sam tražila taj sirup po bulevaru nema, pa sam zvala po gradu, našla i otišao mm večeras. Napisali nespecifična upala pluća, pitao mm jel može da more, kaže dr što ne bi mogao, 7 dana će piti antibiotik. Zvala sam dr Julku, ona kaže na moreobavezno a nije joj jasno što su g slali na rendgen, njoj na osnovu nlaza deluje da je ili virusna upala pluća ili opstrukcija, videćemo sutra i krvnu sliku. On pomalo kašlje, najviše noću, nema T, i jurca po kući. Samo kašalj je prisutan.

Ja sam oko 5 pojela breskvu i evo tek sada ručala, čorbicu sa boranijom. Vljda nisam naškodila user posted image tim nejelom.

Sutra imam veliki ručak sa klijentom, pa će frizerka da me primi pola sata pre otvaranja salona, kupila sam Biokap farbu. U Srbotrejdu sam uzela, pustili me preko "reda", čekala bih bar sat i po, ali pustiše me jer sam trudnica .I to neki boju sena sam uzela, deluje mi malo tamnija od moje, ali druge dve plave su mi se činile jako svetle. Rekli mi u apoteci da su skroz bezbedne za trudnice. Videćemo da li će išta pokriti, vidim da sdrže i vitamine za kosu.

I tako, lud dan, a naredni će biti isti, kile mi i dalje padaju a grudi ubrzano rastu, što je dobro user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.7.2018 21:59:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.07.2018, 22:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dunja user posted image super za grudi i kile user posted image

clock-img

10.07.2018, 12:37

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Au, Dunja.. kakav tempo! Pa još i dete! Nadam se da će i njegovo brzo da prodje a ti gledaj C vitamin da unosiš, bar nekako da se zaštitiš. Ja svako jutro prvo popijem toplu limunadu.. do sad je palilo.. mada, trenutno imam osećaj kao da sam blago prehladjena.. a imam osećaj i da su mi grudi čvršće nego juče.. no, uskoro ćemo znati šta jeste a šta nije user posted image
Meni je ovih dana toliki promet ljudi kroz kuću, na čelu sa jučerašnjim danom.. danas ne da mi ne treba niko.. okrenuću Viasat Nature, mozak da odmorim..

clock-img

12.07.2018, 15:11

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Dunja, Kseniks kako ste? Da znate da mislimo na vas i cekamo lepe vesti

clock-img

12.07.2018, 15:12

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sutra je dan d za vas dve jel da user posted image

clock-img

12.07.2018, 16:53

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Miki, Maraj, jedva čekam sutra.. danas sam baš nervozna.. od prekjuče su mi grude bile čvršće i bolnije a danas mi se čini da me bole manje.. mada mi se već danima čini da su se areole proširile.. u svakom slučaju, jedva čekam razrešenje misterije, pa da krenemo dalje..

Dunja, srećno i tebi sutra.. grlim puno puno user posted image Nadam se da ti je klinac bolje user posted image

clock-img

12.07.2018, 17:12

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mislimo na vas sutra user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.07.2018, 17:38

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Hvala drage što mislite user posted image

Ksenix, grlim jako i da nas obraduješ sutra lepim brojkama user posted image

Ja sam poslednjih dana baš u jurnjavi, em S bolestan, mada dobro je, nije uopšte imao T, samo kašalj, koga gotovo sada da i nema. Pije AB i od sinoć se inhaliramo. Doktor sa klinike za plućne bolesti rekao na more obavezno, tako da čekamo još mog dr da vidimo šta će reći. Juče sam išla do klinike na injekciju, pa po inhalator, pa do osiguranja po spisak klinika na Kritu, i na kraju mi došla najbolje drugarica iz osnovne koja živi na Novom Zelandu, ona je već neko vreme u Evropi, ali tek sada u Bg, pa smo se videle juče, jer se sutra vraća na NZ. Prošli put smo se videle pre 3 godine kada je ona bila drugi put trudna, a zadesil se u Bg user posted image tada je poslednji put i bila u Bg.

I tako, ne stižem ni da razmišljam o UZ, sutra će me spucati trema.

Sada čekam još malo da odležim sa utro, danas sam oko 4 legla, pa odoh do grada po neke fakture.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.07.2018, 17:53

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Super dunja user posted image i bolje kad imas vise aktivnosti da ne razmisljas

clock-img

12.07.2018, 23:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Znam, nego mi se nekako baš sada skupilo previše aktivnosti, i premorim se. Posao, PDV, Sava bolestan, došla drugarica sa NZ, mm dolazi najbolji drugar iz Sarajeva, živi u Kanadi i nije dolazio 24 godine. I dolazi u ponedeljak. A mi mooožda idemo u utorak na more. Sutra UZ. Ništa ne znam, previše je svega u kratkom vremenskom prostoru.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.07.2018, 09:53

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Dala krv, rezultati do 14h.. Sinoć nikad mirnija nisam zaspala, probudila se raspoložena.. dokle-dotle user posted image

Dunja, da danas lepo prodje UZ pa na zasluženi odmor! user posted image

clock-img

13.07.2018, 10:00

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Ksenix, Dunja navijamuser posted image user posted image