Smirilo se juče, tj. nije se ponavljalo, ovo sa stomakom :)
Poslala sam S u vrtić, juče nije išao i urnisao nas, a ja u nekim izveštajima za klijente, ništa nisam stigla. Nama je bio plan da ga povučemo malo pre mora, ali sada ne znam ni da li ćemo ići na more, ništa ne znam...
Sve mogućnosti su otvorene za sada, tako da sam juče cimala agenciju da mi jave za ambulante, bolnice, da znam gde je šta, jer moraću svakako progesteron da primam i ako bude sve ok na UZ, i odemo na more. Drugarica koja je isto primala progesteron posle VTO, i išla na more posle prvog UZ, kaže da domovi zdravlja u Grčkoj daju bes problema injekcije progesterona, čak i bez izveštaja. Nisu mi još ništa javili, sada ću opet da ih zovem.
Onda sam drugaricu u osiguranju cimala za povraćaj novca, ukoliko ne idemo na more, jer imam osiguranje od otkaza putovanja, da sve proverim. još nisam načisto kako ide sve ... ona mi kaže da ću dobiti pare nazad, da ne brinem, jer je ovo mali zinos (za osig. kuću je mali, za mene nije ) ukoliko ne odemo. A najluđe od svega je što sam juče uplatila letovanje, tj. glavnicu, juče je bio zadnji dan. Da nisam, uplatila otkazali bi aranžman, i onda ne bi ništa izvukla od osiguranja, ukoliko ne idemo, tj. ni depozit, koji nije mali - 40%. Sad će agencija biti u zbunu, ja juče uplatila letovanje, a možda im javim za 10 dana da ne idem
A komšinica mi kaže juče da je imala identična krvarenja celu prvu trudnoću (i na početku druge), tačno u vreme kada pada ciklus, što je slučaj i kod mene. Meni je krenulo mrljanje na dan ciklusa. Ona čak u toj prvoj trudnoći nije ni kontala da je trudna prvih par meseci, jer je uvek imala mrljanje u vreme ciklusa, i ona je mislila da je to ciklus. Nit je stavljala utrogestan, radila je, šetala je, ne znajuću da je trudna. I bilo je sve ok, mali komšija nam živ, zdrav i prav.
Ja sam juče hodala onako, išla do klinike trolejbusom, i nije mi se uopšte povećalo mrljanje, čak mislim da se juče bilo i smanjilo. Sveže krvi nije bilo, samo braonkasto. I po kući sam spremala ono što sam morala.
Jutros ima mrljanja, videćemo u toku dana.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.7.2018 11:24:07 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir