cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

30.06.2018, 16:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Maslačak, šta misliš odkud ovo krvarenje?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

30.06.2018, 16:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Miki, tvoja beta se lepo duplala, nema ja mslim razloga za brigu oko početne niže bete. Bito je da UZ bude dobar, navijam za to user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

30.06.2018, 17:04

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Maslacak svesna sam toga, zato cutim i cekam. A za TSH, radila sam pre 12 dana bio je 2.13, ako mi ne bude lose sacekacu malo. Jer sam u prvoj trudnoci imala jedan trenutni skok tsh na 7 sa 1.6 i tu mi dr poveca terapiju...da bi posle imala bas problema sa niskim tsh koji smo jako dugo sredjivali, a doza leka je bila minimalno promenjena. Mislim da na to ima uticaj i estrofem koji pijem.
Lepo je Goca rekla da moje telo bas cudno reaguje....tada sam na najslabiju stimulaciju burno odreagovala-hiperstimulacija...ali i neverovatno brzo se sve sredilo. Tada je Goca rekla da joj se tako nesto nikada nije desilo.

clock-img

30.06.2018, 17:04

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Dunja user posted image

Ja opet ponavljam kao papagaj. Ja sam nedeljama krvarila (svetlom krvlju) sa sve bolovima kao kad dobijem. U par navrata je bilo toliko krvi da mi je trebao mrezasti ulozak + regularan ulozak ispod mrezastog jer bi mrezasti vrlo brzo probio. Nisam imala nikakve miome, hematome, posteljica nije bila preko grlica i sta vec sve moze da izazove ta krvarenja... I u 2-3 navrata kada je bilo najobilnije sam stvarno mislila da je kraj, a ipak evo me u 28. nedelji!

Leskari, uzimaj terapiju i probaj da verujes da ce sve biti ok na kraju user posted image

clock-img

30.06.2018, 17:35

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

dunja verovatno nesto vezno za proces implantacije. Ima tu stvaranja lakuna, otvorenih krvnih sudova itd desava se. Ja sam sa prvim sinom imala epizodu istina malo kasnije sa nekih 5 nedelja bas sveza krv i jaki bolovi. Uplasila sam se kriminal narocito sto je to bila prva trudnoca posle tri godine borbe ali sve je bilo ok, a nisam imala cak ni pomoc progesterona...
Iako nije naucna studija vidis i sama po forumu da ima bas bas dosta zena koje imaju neka krvarenja ili braon sekret u prvoj fazi trudnoce. Probaj da budes smirena koliko mozes. Ne mozes nikako da utices, ubedjena sam, zatrudnela jesi sto je divno sad jos malo strpljenja.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 30.6.2018 17:39:02 >

clock-img

30.06.2018, 18:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Hvala vam zene drage user posted image
Les, stalno mislim na tvoje krvarenje i nadam se najboljem.
Maslockonjo onda da se nadam da je do implantacije, znaci de se nesto desava.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

30.06.2018, 21:31

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Bice to dobro Dunja, videces! user posted image

clock-img

30.06.2018, 21:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pazi, realno, radis i ponasas se kako ti je receno,cuvas se, imas terapiju,sve je u Bozijim rukama, i u tvom pozitivnom stavu. Kako mislis tako ce ti se vratiti.
Bice to sve super,jer si hrabra!

clock-img

01.07.2018, 10:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Od nocas se smanjio iscedak tj. Sad je recimo kao u cetvrtak i opet je samo braonkasto.
Bio mi je jutros momak iz Biomedice, izvadio krv, sve sto trazila endokrinolog i jos sam dodala glukozu i betu, mada ne znam koliko ima smisla jer je 3.dan od prvog vadjenja ali eto cisto da znam da nije pala. Poslusala sam vas, dolazak je 330 dinara sto je smesno u odnosu na cenu analiza koje radim redovno, sad je racun bio 4.200 bez bete, sa betom 5.000.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2018, 11:03

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Ako Dunja, bices mirnija. Drzimo fige da sve bude kako treba 😘

clock-img

01.07.2018, 11:07

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Hvala Miki, i kod tebe da bude sve kako treba pa da zajedno trudnujemo user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2018, 11:39

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Bice Dunjice

clock-img

01.07.2018, 11:45

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Ne znam da li postoji posebna tema....na koga lice vasa vto deca? Moj sin je isti otac. Vodili smo ga kod Goce, a ona kaze vidi kako lepo dete sam vam napravila :-)
A ja se salila pa joj kazem da joj moj muz dodje jos 500e jer sin lici na njega....ona se smeje pa kaze da izgleda to Bog uredjuje i da vto deca uglavnom lice na oceve.

clock-img

01.07.2018, 11:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

I moj je isti otac, samo njegova lepsa verzijauser posted image
Isto svi na klinici kad ga vide, kazu jao sto je lepo dete, jel to naseuser posted image
Moja dobra RR drugarica je dobila sina i cerku na VTO, sin je isti ona a cerka lici na oceve sestricine.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2018, 11:58

clock-img

pari

pencil-img

6778

I moj sin lici na tatu user posted image ali mozda se to promeni kasnije ;)

sitnice i emocije čine život...

clock-img

01.07.2018, 12:08

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dunja user posted image super sto si ih zvala. Pa smesna je cifra za dolazak a opet se nisi iscimala
Moj sin je izmesan ali je karakterom isti otac. user posted image

clock-img

01.07.2018, 14:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Sada mi je stigao rezultat bete, čini mi se da ok raste, u četvrtak u 15.15. sam vadila i bila je 102,9, i jutros u 9.30 sam ponovila, rezultat je 264.
Kako vam deluje?

Čekam UZ i molim Boga da bude sve ok :)

D Dimer mi je dosta pao u odnosi na od pre 8 dana kada je bio 551,7 i sada je 160,2 , to bi trebalo da je ok, iako sam pauzirala sa fragminom 2 dana se nisam bockala.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2018, 14:33

clock-img

MojMiki

pencil-img

286

Skroz pravilno se duplira. Od cetvrtka do subote bi bila duplo oko 200 da si proveravala u subotu od subote do nedelje znaci treba da poraste za 50% odnosno da bude oko 300....ali kako si danas vadila 4 sata pre u odnosu na petak ona je nesto niza od 300. Dunjice to je super.
I D dimer ti je dobar sada

clock-img

01.07.2018, 19:00

clock-img

lesli

pencil-img

3159

I ja mislim da je to fin porast bete. Sad probaj da se opustis :)

clock-img

01.07.2018, 19:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Suzi duplirala se. Mislim da sad samo treba da budes opustenije glave. Da ne razmisljas. Ona raste i sad je sve u Bozijim rukama

clock-img

01.07.2018, 19:04

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Dunja, lepo raste beta :) sad probaj da se opustis i cekaj uz :)

clock-img

01.07.2018, 19:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

o pa super. Sad uzivancija (ako mozes) i cekaj prvi ultrazvuk.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.07.2018, 21:47

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Super Dunja, uzivaj i cuvaj seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.07.2018, 14:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Bila sam danas da primim progesteron, stanje isto.

Nego, da vas pitam, juče i danas imam malo tečniju stolicu, odjednom me potera, zaboli stomak. Juče ne mogu da se setim šta sam jela pa se to desilo, a malopre sam jela jogurt i ovsene pahuljice, posle toga sam trčala u toalet. Inače nisam puno jela od jutros, kao i inače ovih dana, slab mi je apetit, doručkovala sam jedno prženo jaje s paprikom (bez hleba, nije mi se jeo mada i inače jedem ovseni ili speltin, ali dana nisam), kada sam se vratila sa injekcije pojela sam breskvu i posle sat jogurt i ovsene pahuljice.

Jel hoće tako malo čudnija stolica, sa grčevima, u trudnoći?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

02.07.2018, 14:45

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Dunja, uzmi probiotik i probaj danas/sutra da predjes na laganiju hranu.
Ja sam u par navrata imala problema sa ucestalim i malo redjim stolicama u trudnoci. Sad da li ima veze sa trudnocom ili se samo tako zalomilo nemam pojma

< Poruku je uredio lesli -- 2.7.2018 14:46:19 >