cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dostizete li orgazam?

clock-img

03.07.2017, 23:35

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Oralno uvek, prstima uvek, samo penisom retko. Ne znam u cemu je problem, tako mi je sa svim momcima, moram da pripomognem ili nista od orgazma.

clock-img

04.07.2017, 00:11

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Od pocetka veze pa do dana današnjeg, recimo da je procenat uspješnosti 99,8%. user posted image

Prije MMa sam imala vezu, tu nisam nijednom imala user posted image Ne znam zašto...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.07.2017, 00:41

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Bez obzira kako se seksas? Blago tebi!

clock-img

04.07.2017, 08:03

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Koje ste vi carice. Hahhahaa, da otvorimo jutarnjutemu sa sexi gimnastikom. Uvek, kako Emi kaze, zna muzic sta i kako treba. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

04.07.2017, 08:18

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ni ja nemam taj problem, dešava mi se da bude i vise puta u toku seksa. Ali, ne u svim pozama, u nekim jednostavno ne mogu da dodjem do orgazma.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.07.2017, 09:58

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ni ja nemam taj problem user posted image Bude ih vise user posted image

clock-img

04.07.2017, 12:28

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ahaha kakvo pitanje,sta je sex bez toga😉😂. Sada u trudnoci me je bilo strah kontrakcija,ali kako se ne prepustiti.user posted image

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

04.07.2017, 14:05

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja nemam snage za više puta user posted image (nikad nisam ni imala, mozda svega dva puta u zivotu). Mada mi smo u fazi da kad imamo vremena dohvatimo se, i bitno da završimo posao oboje i onda svako svojim putem user posted image Ko posao user posted image Jbg sa njih troje dobro je da ikako stizemo, uvijek je jedno dežurno user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.