cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problem sa stanom

clock-img

04.02.2018, 00:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Uzas. Samo ne znam cega se boje, stanove su platili. Ne moze ih niko izbaciti. Ne vidim poentu da zive u raspadnutom stanu koji su debelo platili.
A ove socijalne stanove ne bih kupila ni u ludilu. Mogi da zamislim samo taj kvalitet.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.02.2018, 20:23

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Kakvi li ce biti ovi za pripadnike vojske i policije , kakva li ce tek tu sema biti?

clock-img

04.02.2018, 20:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Tu ce se tek zakidati na materijalu, a o kvalitetu da ne pricam. Ti stanovi realno nece vredeti ni 200e/kv a prodavace ih garant po ceni od min. 700-800e za koliko i inace mogi da se nadju novo stanovi, a o starim da i ne pricam.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.02.2018, 21:40

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Uh, iscitah sve ovo unazad i jeza mi prodje niz kicmu...Muz i ja planiramo kupovinu stana za par godina, i ovo je neverovatno sta se sve desava! Ne znam ni sta bih savetovala, ni sta je pametno, samo gledati da se spase ziva glava porodici!

clock-img

04.02.2018, 21:45

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Tek oni nesrecnici sto su kupili stanove u smrdljivim zgrada, uzas sta drzava dozvoljava

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.02.2018, 21:47

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Jao, da ,ta afera je bila jedno vreme, posle se zataskalo i to je to.

clock-img

05.02.2018, 00:40

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ovo je mesto nekadasnje vojne kasarne.Vecina stanova je namenjena vojnim licima,toliko o kvalitetu.Ako ovo nisu socijalni stanovi da mi je da vidim kakvi ce biti ti koje najavljuju.

Nikako da ubacim slike,nadam se da cu sutra stici.
A plase se da im ne oduzmu stanove (penzioneri i vojna lica koja stanove izdaju a to ne smeju-pri tome kredit od 40godina).

Danas treba biti pamet i sve faktore ispitati pre kupovine.
Nekako,bolje dodje da se kupi starija gradnja.

clock-img

05.02.2018, 12:50

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Na pa nije ni cudo sto ne smeju da se zale. Te stanove su mogli da "dobiju" samo oni koji nemaju nekretninu na svoje ime tj nemaju gde da zive, a oni izdaju te stanove. Sramota.
Ne znam sta da ti kazem. Kad bi se slozili svi pa da uzmete zajednickog advokata, ovako kad se sam boris...bas je zeznuto...

clock-img

05.02.2018, 13:09

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Cist bezobrazluk. Neko nema nijedan stan a neko izdaje, i zbig njih drugi kojima je potrebniji stan nisu dobili.
A socijalni stanovi, pa ja ne mogu ni da zamislim taj "kvalitet", bive kvalitetni kao kuca od slame.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...