writing-img

RE: Samaranje u seksu

clock-img

09.07.2011, 21:55

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

A ja procitah Smaranje u seksu user posted image

clock-img

09.07.2011, 21:56

clock-img

Anoniman

Vreme ti je da se porodisuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2011, 22:02

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Jos odavno... Valjda ce mi onda mozak doci nazad user posted image

clock-img

09.07.2011, 22:03

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2011, 22:20

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

IZVORNA PORUKA: verolino

kaze moj muz da izgledam kao djavolica pri vrhuncuuser posted image  Tad se stvarno ne kontrolisem-grebem, cupam, ujedamuser posted image user posted image user posted image

ti kao da si mi sestra user posted image
samo, sad sam prilicno nenaspavana zbog L tako da sam se malo "pripitomila" user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

09.07.2011, 23:39

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ju, ju, ju verka, prava si đavolicauser posted image
Ja nisam za te bolne radnje tokom sexa, meni lično ne prijaju, ja sam više za vođenje ljubavi, ali razumem da nekog ponese strast i to je superuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

09.07.2011, 23:43

clock-img

Anoniman

Mi to polako na pocetku, a posle postajemo agresivniji, pa opet talas neznosti, ali kraj je uvek buran i grublji...ja tako volimuser posted image

clock-img

10.07.2011, 17:51

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: jabudic

A ja procitah Smaranje u seksu user posted image

I ja!!!user posted image Pa rekoh daj da vidim ko se to seksa, a smorno mu je!!! Izgleda da mi udarila ova vručina u glavu...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

10.07.2011, 20:48

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Hm... Samaranje, davljenje, stipanje, uvrtanje, nista od toga sto boli ne pratikujemo. No, "samaranje" po guzi moze da prodje user posted image I nije mi cudno sto ljudi volje razne stvari, cula sam cak i za lizanje po celu, lizanje cipela i sisanje noznih palaca, pa me ni samaranje ne izbacuje iz fotelje. 

< Poruku je uredio Lilla -- 10.7.2011 20:49:21 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

10.07.2011, 23:54

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ne volim samaranje. Volim kad mi stisne vilicu pri kraju kad trebamo oboje da zavrsimo i da me tada ljubi strastveno. Volim kad mi stavi lisice na ruke i mazi me perjem i lize svuda po tijelu a ja ne mogu nista. Volim pomalo neobican sex ali ne u koznom nego u cipki. Palim nekad svijecu i posipam po sebi dok mu plesem uz enigmu. Volim da osvjezim svoj brak takvim stvarima i da osjetim tu neopisivu strast. Nemam to bas svaki put kad vodimo ljubav al pokusavam da imamo to bar 2 - 3 puta mjesecno tako s nekim igricama. Kad sam se tek upoznala s muzem bila sam stidna i samo smo klasicno vodili ljubav. Vec sam imala stvarcice u Bosni jer sam voljela i takvu malo drugaciju vrstu sexa. I onda kad sam drugi put dosla u Nl dolazi mm s posla a ja vec pripremila sve vince, vecericu i pratecu opremu kad sam pocela on nije mogao da vjeruje kaze pa sta bi s tobom odjednom user posted image . Inace nije bio taj tip al je uz mene postao i jako mu se svidja user posted image .