cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama

clock-img

03.08.2010, 12:24

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Rekao mi je guza, kosa, osmeh, veselost, smisao za humor, posvećenost, sex, sex, sex, sex user posted image Dugo na početku se nismo ispuštali  user posted image  

clock-img

03.08.2010, 12:27

clock-img

Anoniman

Mislim da znam , ali moraćem da ga pitam 775734705-i put kad dođe kući user posted image

clock-img

03.08.2010, 12:35

clock-img

Anoniman

Prvo telo. Kad smo se upoznavali izgledao je kao oni likovi iz crtaća kad im ispadne vilica sa isplaženim jezikomuser posted image A to isto veče, on kaže da sam ga "kupila"...konobarica mi je slučajno odnela čašu, i dok se on okrenuo da je dozove ja sam već nagnula pivo iz flaše (sedeli smo kod njega u kafiću, nas petoro)...kaže da sam bila skroz spontana i opuštena...
A posle je, naravno, utvrdio pazar seksom, koji ga je očigledno ošamutio, kad je još samnomuser posted image

Sad, btw, ima ženu sa dva onakva tela, može li bolje od togauser posted image I ženu koja pije sve iz flaše jer je mrzi da prlja čašeuser posted image

clock-img

03.08.2010, 12:44

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nemam pojma..znamo se cijeli zivot tako da ne vjerujem da je bas tako kasno primijetio neki dio moga tjela user posted image user posted image Ja se cvrsto nadam da ga je privukao moj karakter user posted image  

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.08.2010, 13:02

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Eh, drage moje sita se ismejah... Čitam mm-u ove postove i pitam ga na kraju za "naš slučaj" a on kaže:
- Zato što si bila tako dosadna (da pojasnim- vijala sam ga za prvi sex do besvesti user posted image user posted image user posted image , pa  se prvi pretvorio u drugi, a ostalo je 13ogodišnja istorija user posted image )

clock-img

03.08.2010, 13:21

clock-img

Misica 3

pencil-img

538

Vitka figura i duga kosa, koju sam nakon 2 meseca veze osisala kratko, pa me zamalo nije ostaviouser posted image user posted image user posted image
Sreca pa sam ga za ta dva meseca kupila neznoscu, iskrenoscu, karakterom...

clock-img

03.08.2010, 13:47

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Providne lanene pantalone i crne tange ispod. Mi smo vec bili poznanici. Izasli smo na pivo, a ja sam posle toga trebala da se vidim sa nekim deckom sa kojim sam se muvalauser posted image ! I dohvatila prvog!user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:50

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Ja mog pitam sta on kaze sve,cijela pojava,ne znam,ne vjerujem,vjerovatno ima nesto sto se isticalo,al nece da prizna,ne voli covjek o tom da pricauser posted image

clock-img

03.08.2010, 19:50

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

nateracu mm kasnije da sam napiseuser posted image

clock-img

05.10.2010, 11:08

clock-img

majared

pencil-img

1565

Reče MM kada je primetio kako balavim na bebe i sitnu decu.

clock-img

08.10.2010, 23:04

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Što sam pred prvi izlazak predložila da idemo u McDonald's. user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

09.10.2010, 18:24

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

I ja se pitam user posted image user posted image user posted image

Ja sam mislila da su  oci i to sto sam luckasta ,i zivela sam u zabludi do skoro.

Ispade da je prvo primetio noge,a posebno listove i da mu je za oko zapalo to sto stalno nesto pevusila i sto sam se vrckala u ritmu (tako makar mm kaze)

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

11.01.2011, 03:19

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Smeškin muž, da ne bude zabune:

Privukla me je lepota, inteligencija i energija kojom je zračila (a zrači i dalje)!
A pre nego što sam je poljubio, njena kosa, vezana u rep koja joj pada niz vrat.
Bila je božanstvena!
Sada je najbožanstvenija!

clock-img

11.01.2011, 03:21

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: smeško

Providne lanene pantalone i crne tange ispod. Mi smo vec bili poznanici. Izasli smo na pivo, a ja sam posle toga trebala da se vidim sa nekim deckom sa kojim sam se muvalauser posted image ! I dohvatila prvog!user posted image

Smeškin muž:
Ostaće istine dvije...

clock-img

11.01.2011, 03:25

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Smeškin muž:

Ja ovo još čeprkam i dalje mi ništa nije jasno, ajde vi malo iskusniji postavite obratno temu:
Šta je vas privuklo na vašem mužu?

clock-img

11.01.2011, 08:58

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

moj iskreno rece na guzu.......user posted image

clock-img

11.01.2011, 12:07

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

isti slucaj...ovaj moj voli velike guzice user posted image

clock-img

11.01.2011, 12:21

clock-img

Maryna1

pencil-img

324

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

isti slucaj...ovaj moj voli velike guzice user posted image

pa izgleda oni su svi isti, moj isto je rekao guza!!!user posted image

clock-img

11.01.2011, 18:15

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Sve, i fizicki izgled i psihickiuser posted image tako je rekao!user posted image

clock-img

11.01.2011, 18:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Smeškin muž:
Ostaće istine dvije...

LOLuser posted image

clock-img

11.01.2011, 18:30

clock-img

madre

pencil-img

6600

sad sam bas isla da pitam mm da mi da odgovor na ovo pitanje, a on rece: Pa, zato sto si to ti, mislim zato sto si takvauser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.01.2011, 18:31

clock-img

madre

pencil-img

6600

a inace je pitanje bilo zasto sam bas ja tvoja zenauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

21.07.2011, 00:25

clock-img

cicimummy

pencil-img

376

moj mm je sad meni dao savrsen odg na ovo pitanje...pre 5 godina pozvonila sam mu na vrata i zatrazila 2 cigare :) Napolju pljusak,gde da izlazim,a komsija ima ;) I tada je sebi rekao da ce naci takvu devojku za zenu...5 godina mu je trebalo da shvati da se kao ja vise ne radja i da to sto njemu treba zivi iznad njega :) I eto :) 

clock-img

21.07.2011, 09:00

clock-img

Anoniman

E sad da li je pitanje na prvu loptu ili nakon nekoliko viđanja user posted image

Pa pošto smo se mi skontali u caffe-u u redu za WC user posted image -ne znam, slaba bešika??? user posted image Šalim se, ali kad motam film unazad, to veče sam bila u dugim pantalonama i rolci bez rukava, dakle ni jedan deo tela nije bio na izvol'te.... Ali bila sam u extra elementu, "malo" se popilo, smejali smo se, ja sam đuskala do iznemoglosti, i onda je on pitao moju drugaricu za moj broj user posted image
Mada nisam se ni ja nešto opirala (nisam trčala extra krug da pokažem da nisam laka user posted image ), pa smo završili ljubeći se do 7 ujutro user posted image Ostalo je history...
Mada, sad nakon svih naših zajedničkih godina, znam da je odlučio da će da me ženi kad je video da "prevrćem" palačinke, a zadnji trap mi je konstantno pod njegovom opsadom user posted image Dakle ASS!!!

clock-img

21.07.2011, 13:14

clock-img

valenti

pencil-img

25

ja se vise i ne secam,znam da je mu je trebalo godinu dana da mi pridje i kad se to desilo znali smo oboje da ce biti nesto ozbiljno.ja sam za njega bila jako nezna ,prefinjena zenstvena ,duga kosa itd.meni se nije svideo naprvi pogled,bio je zgodan al malo nemaran u oblacenju,medjutim ima divnu dusu idobro srce...kaze i dan danas je zaljublen iu mene a jos mi nije jasno kako.