cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama

clock-img

15.11.2009, 23:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

osmeh i oci, a mozda i guzica (eee bila je dobra u to vremeuser posted image )

clock-img

16.11.2009, 10:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Uf ja bih mogla knjigu da napisem o nasem muvanju user posted image user posted image   Definitivno to sto nije mogao bas lako da me smuva da tako kazem ... pa covek se bas namucio skoro pa godinu dana ....al eto isplatilo se!!!! A fizicki izgled ...  covek pao na plavusu sa zelenim  bezobraznim ocima  user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 10:46

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Vražije zelene očiuser posted image
A sex ga je zadržaouser posted image

clock-img

16.11.2009, 11:50

clock-img

viking

pencil-img

6644

To se i ja pitam... user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.11.2009, 11:55

clock-img

dzepna venerica

pencil-img

134

ahahahah Viking ta ti je dobra user posted image user posted image user posted image
moj kaze da je moja DRSKOST neprevazidjeno uzbudljiva , pored fizickog izgleda  naravno hahahahha

That''''s the way it goes! ljubaV.

clock-img

16.11.2009, 12:12

clock-img

viking

pencil-img

6644

Venerice, ja sam mrtva ozbiljna! Dva tako različita stvora retko se sreću....user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.11.2009, 13:53

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Pogresna procjena-mislio je da sam mila,slatka i naivna djevojcica sa trep-trep plavim okicama...I zezn'o se samo takouser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

16.11.2009, 13:56

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: viking

Venerice, ja sam mrtva ozbiljna! Dva tako različita stvora retko se sreću....user posted image

Cao viking user posted image e i ja i moj smo razliciti totalno volimo razlicite stvari slusamo razlicitu muziku, a eto opet ga nesto privuklo ne znam sta

< Poruku je uredio Rivana -- 16.11.2009 14:02:00 >

clock-img

16.11.2009, 14:01

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

Zelena kosa i telo gazele- njegove reci. Inace kosa je tada bila farbano plava ali je pod vestackim svetlima kafica njemu delovala kao zelena!Vanzemljakinja, to mu je trebalouser posted image

clock-img

16.11.2009, 14:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

zavela ga zena zeelenaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 14:04

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

verovatno u prvom trenutku nije video ništa drugo sem grudi user posted image user posted image user posted image Dovoljno da ga opčinim user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

16.11.2009, 14:05

clock-img

viking

pencil-img

6644

Hehe, isto user posted image Ja se uvek šalim da imam više zajedničkog sa komšijom nego sa njim user posted image ali, priznaćeš da ima i to svog šarma!

clock-img

16.11.2009, 14:06

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: viking

Hehe, isto user posted image Ja se uvek šalim da imam više zajedničkog sa komšijom nego sa njim user posted image ali, priznaćeš da ima i to svog šarma!

Suprotnosti se privlace zar ne

clock-img

16.11.2009, 14:08

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma on bi da ga pitam sigurno reko lepo lice i šućmuraste oči user posted image user posted image user posted image KO da je u onom mraku mogo da mi vidi oči!user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

16.11.2009, 14:09

clock-img

bebolino

pencil-img

106

Mala, slatka crnokosa i tada veoma bezobrazna, provocirala ga do besvesti

clock-img

16.11.2009, 14:09

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: Modessty

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma on bi da ga pitam sigurno reko lepo lice i šućmuraste oči user posted image user posted image user posted image KO da je u onom mraku mogo da mi vidi oči!user posted image user posted image user posted image

ah nije mogao ali je predpostavio da vlasnica TAKVIH grudi mora da ima lepe oci user posted image

clock-img

16.11.2009, 14:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image user posted image Rivana taj zaključak ti je dobaaar user posted image user posted image user posted image
Skroz u fazonu mog muža!user posted image user posted image user posted image

Kad sam ga jednom kritikovala što bulji u neku žensku u minjaku dok me drži za ruku on je odgovorio: " Ali srce ja gledam i gadim se kako su sve odvratne u odnosu na tebe" user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 14:13

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: Modessty

user posted image user posted image user posted image user posted image Rivana taj zaključak ti je dobaaar user posted image user posted image user posted image
Skroz u fazonu mog muža!user posted image user posted image user posted image

Kad sam ga jednom kritikovala što bulji u neku žensku u minjaku dok me drži za ruku on je odgovorio: " Ali srce ja gledam i gadim se kako su sve odvratne u odnosu na tebe" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image covek je genije

clock-img

16.11.2009, 22:58

clock-img

Anoniman

Rekao je da sam mnogo lepa kada spavam.

Naime, došla sam sa drugaricom kod njega i društva sa kojim je bio na moru (nas dve smo bile na drugom mestu na letovanju pa smo se dovozale do njih), i zaglavile, pa ostale da spavamo. On me je ujutru probudio.

A verujem i da mu se sviđa što nosim naočare. To mu je profesija. Prve naočare sam kupila kod njega pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Totalno sam izbor prepustila njemu. Odabrao je fenomenalne naočare. Od onda ih ne biram nikada sama, uvek mi ih bira on.

user posted image

clock-img

17.11.2009, 01:01

clock-img

bratzz

pencil-img

982

On se u mene zaljubio na prvi pogled, kaze da je odmah znao da sam ona prava, iz vise razloga. A neki od tih razloga su: sto sam malog rasta, crnokosa i dugokosa, imam opasan pogled i dobro dupe, sto imam stila i sto slusam rock. Ja mislim da mu se pored mog fizickog izgleda dopalo to sto se nismo odmah smuvali vec je morao da se izbori za mene a onda se ispostavilo da mu se jos vise svidjam kao licnost i da smo slicni po karakteru tako da vise nije ni sumnjao da smo jedno za drugo.

clock-img

20.11.2009, 17:23

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Moja samoživost i tvrdoglavost, to što nikad nije mogao da izađe na kraj sa mnom pa nam ni dan danas nije dosadnouser posted image user posted image user posted image
Pored toga što misli da sam lepa i zgodna i što mu je uvek važno šta ja mislim o nečemuuser posted image

clock-img

20.11.2009, 17:26

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Rekao je da sam mnogo lepa kada spavam.

Naime, došla sam sa drugaricom kod njega i društva sa kojim je bio na moru (nas dve smo bile na drugom mestu na letovanju pa smo se dovozale do njih), i zaglavile, pa ostale da spavamo. On me je ujutru probudio.

A verujem i da mu se sviđa što nosim naočare. To mu je profesija. Prve naočare sam kupila kod njega pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Totalno sam izbor prepustila njemu. Odabrao je fenomenalne naočare. Od onda ih ne biram nikada sama, uvek mi ih bira on.

user posted image

Ovo je tako slatko user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

20.11.2009, 18:21

clock-img

Anoniman

Harizma i seksualnost, sto on kaze "zracim"user posted image

clock-img

08.07.2010, 17:58

clock-img

Anoniman

Pa ne znam... user posted image

clock-img

09.07.2010, 23:45

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Sharm i lepota unutrasnja user posted image  Kosa i oci user posted image  I dupe user posted image  I i telo user posted image  hehehe